kasus3 26.01.07, 18:39 :))) Mercowi gratulujemy PR! Gazeta Auto prawie jak gazeta:)) Po symulatorach, zaprezentują nam testy z oględzin gum, wąchania spalin i spuszczania oleju! Link Zgłoś Obserwuj wątek
niepokorny666 Re: Mercedes C-klasa 29.01.07, 14:40 Co zal du...o sciska ze go nawet nie powachasz? Link Zgłoś
kasus3 Re: Mercedes C-klasa 30.01.07, 09:16 Nie poprostu patrze jak Gazeta robi za prostytutkę. Jak nie mieli umowy z PR Mercedesa, to nawet się nie zająkneli, że powstała nowa C-klasa, choć wszyscy już o tym wiedzieli. A jak podpisali, to mamy test na symulatorach, oddzielnie informację o cenach, nawet jak badali jakie kolory aut będą najpopularniejsze w przyszłości, to okrasili to nowym zdjęciem czarnego....no czego?? Pozdrowienia dla dziennikarzy Link Zgłoś
habudzik Re: Mercedes C-klasa 30.01.07, 10:31 To dotyczy wszystkich . G nie jest tu ani pierwsza ani ostatnia ani jedyna . Klient płaci klient wymaga . Link Zgłoś
habudzik Re: Mercedes C-klasa 29.01.07, 16:44 Nic nie piszą czy bedzie C sportcoupe na którego czekam . Czy coś wiadomo na ten temat??? Link Zgłoś
moderator10 Re: Mercedes C-klasa 29.01.07, 16:58 habudzik napisał: > Nic nie piszą czy bedzie C sportcoupe na którego czekam . Czy coś wiadomo na te > n > temat??? Przewidywany latem 2008 i moze wygladac tak jak na zdjeciach ( klikac bilder) www.autobild.de/erlkoenige/neuheiten/artikel.php?artikel_id=13183 Link Zgłoś
moderator10 Re: Mercedes C-klasa 29.01.07, 17:21 habudzik napisał: > Ale to juz jest pewne???? termin orientacyjny i wyglad tez ,chociaz trzeba przyznac ze co do wygladu nowej C-klasy nie pomylili sie prawie wcale. Link Zgłoś
zappa6 Re: Mercedes C-klasa 29.01.07, 22:09 oczywiście , matołku - tak jak to, że bedą go produkować w brazylii, także w wersji na trzcine cukrową Link Zgłoś
knurzynski Re: Mercedes C-klasa 29.01.07, 18:34 swoją drogą chciałbym zobaczyć ten symulator. Link Zgłoś
bejrutek Re: Mercedes C-klasa 01.02.07, 21:37 musze przynać sie, że auto naprawde mi sie podoba...., mimo że nie lubie tej marki:)... ten model zaczyna mnie przekonywac z prostego względu... niektórzy krytykują auto za tandetne wnetrze... otórz taka stylistyka mnie przekonuje- ja to nazywam prostotą jaka nalezy sie temu modelowi mercedesa... i bardzo dobrze, mysle że merc na tym sporo wygra- proste wnetrze plus niesamowity komfort jak na ta klase w połączeniu z nowinkami technicznymi(nie chce pisac, że merc w tym jest nawiekszym pionierem, ale w aktualnych modelach udowadnia to dobitnie) plus stylistyka zew- widziałem na żywo i powiem tylko tyle, że w porównaniu do zdjeć- auto wydaje sie smuklejsze, tył auta w stylu CLS.. w tej klasie napewno wybrałbym na dzisiaj własnie C-klasse, choć silniki BMW bardziej mnie przekonuja (ale czy takie drobne róznice na papierze sa az takie ważne w porównaiu do reszty?) mnie nie przekonują i dalej podoba mi merc...:) Link Zgłoś
hipek_ewci Samochod z gornej polki,samochod marzenie-Mercedes 11.03.07, 19:37 Nowa C jest pomniejszonym i ubozszym bratem S-ki.Samochod z suwerennym zawieszeniem i majacy sile tradycji oraz mysli technicznej na przestrzeni dziesiatek lat.Merecedes w odroznieniu od innych marek wszelkie nowinki wprowadza bardzo powoli i pojedynczo,a cos co sie juz sprawdzilo polepsza z modelu na model.Samo auto komfortowe ,dynamiczne i wykonanne z najlepszych materialow moze zachwycac i to robi.Za konkurentow ma BMW 335 i Audii A5,a to juz pierwsza liga ,ktorej mercedes przewodzi od lat. Cena pewnie bedzie dosc wysoka,w mysl zasady "smakuje , to musi kosztowac". Link Zgłoś