Dodaj do ulubionych

KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA

IP: 192.168.0.* 25.11.01, 18:19
Wiele na tym forum krytki pod adresem różnych marek samochodowych , wiele
uwielbienia dla jedynie słusznych wyborów zakupu, ciekawi mnie czy ktos kupił
nowe auto z salonu i jest z niego niezadowolony - i jeśli tak dlaczego.
Prosze o konkretne odpowiedzi i wyłącznie z własnego doswiadczenia. Myślę że
będzie to po pierwsze wiarygodna informacja na temat poszczególnych modeli
(trudno przyznac sie do błędnego zakupu) po drugie informacje te powinny byc
pozbawione mitologicznych uprzedzeń. pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 20:18
      Ludziom brak śmiałości, więc zacznij ten potok żali od swojego wózka!
    • Gość: datkom Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 192.168.0.* 30.11.01, 15:37
      wszyscy kurna zadowoleni??
      • Gość: bObO Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.chello.pl 30.11.01, 22:52
        Ja jestem bardzo zadowolony :-)
        • Gość: Krzysiek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 10.0.215.* 01.12.01, 00:22
          A z czego?
          Ja ostatnio musze sie turlac CC i nie bede pisal co czuje.
          • Gość: bObO Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.chello.pl 01.12.01, 12:13
            Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> A z czego?
            > Ja ostatnio musze sie turlac CC i nie bede pisal co czuje.

Od marca zeszłego roku ujeżdżam Hondzię Civic 1.4 90KM i nie mam powodów do
            niezadowolenia. Ale żeby nie pisać samych superlatyw poczepiam się szczegółów:

1. Jeżdżą jednak samochody, których nie mogę wyprzedzić ;)
            Silnik ciągnie tym lepiej im wyższe obroty (odcięcie przy nieco ponad 7krpm), co
            bardzo mi się podoba. Jest bardzo stabilny (niski i szeroki), co pozwala szybciej
            pokonywać łuki (teraz na zimówkach trochę pływa).
            10.7 s do setki - taki wynik jest nie do osiągnięcia dla 90% innych kompaktów.
            2. Koszty przeglądów przez 100kkm wynoszą łącznie 3600 pln, jednak poza tym jak
            na razie (50kkm) nic się nie psuje, nie licząc szyby wybitej przez złodziei i
            trochę pokiereszowanej deski rozdzielczej w okolicy radia (chlip chlip).
            3. Mam jakiegoś świerszcza w podsufitce, który dokucza mi tylko jak nie słucham
            muzyki, czyli rzadko.
            4. Prawie z każdym myciem karoserii wyłażą jakieś ochydne zadrapania, wgniecenia
            i inne "ozdoby". Albo ta blacha taka "miętka" albo jakieś ciule lubią się dotykać
            (pewnie na parkingach przy hipermarketach).
            5. Im bardziej dociskam tym więcej pali ;)
            10l/100km nie przekroczył nigdy, ale gdybym chciał oszczędzać spalałby ok. 7.5
            (miasto).

Na razie kończę, bo żona wpadłą z jakąś paniką.
            • Gość: Krzysiek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 10.0.215.* 01.12.01, 16:43
              Jak ty zrobiles taki wynik 10,7?
            • Gość: Sławek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: 192.168.3.* 01.12.01, 19:40
              Sprawdz ze stoperem, a przekonasz sie ,że 10,7 sek 0-100 km/h jest dla twojego
              auta nieosiągalne (tak mi się przynajmniej wydaje ;-)

p.s.podobno norma stanowi 2 osoby na pokładzie,pełny bak i troche bagażu.

serdecznie pozdrawiam (ja też nie wierze w swoje 10,5 ;-)
              • Gość: bObO Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: *.chello.pl 01.12.01, 20:13
                Nie wiem skąd wasz sceptycyzm do tego wyniku. W zależności od źródła podają 10.7-
                11.4. Na g-techu w dwóch próbach zrobiłem 10.25 i 9.75, a więc średnio 10.0
                (fakt, że w pojedynkę), tak więc można chyba założyć, że 11s to bardzo realny
                wynik.

Sławek, czy twoje autko to Clio 1.4 16V 98KM? Jeśli tak, to 10.5 wcale mnie nie
                dziwi.
                • Gość: bazi Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: 212.106.160.* 01.12.01, 22:44
                  Gość portalu: bObO napisał(a):

> Nie wiem skąd wasz sceptycyzm do tego wyniku. W zależności od źródła podają 10.
                  > 7-
                  > 11.4. Na g-techu w dwóch próbach zrobiłem 10.25 i 9.75, a więc średnio 10.0
                  > (fakt, że w pojedynkę), tak więc można chyba założyć, że 11s to bardzo realny
                  > wynik.
                  >
                  > Sławek, czy twoje autko to Clio 1.4 16V 98KM? Jeśli tak, to 10.5 wcale mnie nie
                  >
                  > dziwi.

człowieku, mój kolega miał kiedyś civica 1.4 90 KM i do setki miał 13,7 a nie
                  10!!! ty te twoje 10 to chyba z górki przy dobrym wietrze wyciągasz:-))))))))
                  • Gość: bObO Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: *.chello.pl 01.12.01, 23:44
                    Człowieku bazi, nie bardzo rozumiem, dlaczego tak się żołądkujesz. Popatrz na
                    dane źródłowe:

www.motor.com.pl/ 10,8
                    www.hondapl.org/ 10,8

Plus niezliczona ilość źródeł papierowych (w tym oczywiście oficjalnych), plus
                    mój wspomniane już pomiary na g-techu. Oba na tym samym odcinku tylko w odwrotną
                    stronę, także czy to było z Kasprowego i z powrotem czy na bardziej płaskim
                    odcinku, średnia i tak wychodzi 10s, ale należy wziąć pod uwagę, że pomiarów
                    oficjalnych dokonują specjaliści zmieniający biegy 3 razy szybciej niż my. I
                    jakkolwiek osiągi te mogą być trudne do osiągnięcia w normalnych warunkach, to
                    pomiędzy różnymi samochodami są porównywalne.

Wersja 5d ma ok. 1,5 gorszy wynik (większa masa, może inne przełożenia skrzyni
                    biegów), może taką wersję miał twój kolega, ale 13,7 pasuje mi raczej do wersji
                    75KM. A może mierzyliście sekundnikiem w Poljocie dziadka?
                    • witekzyla Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO 02.12.01, 02:04
                      bObO, bez nerwów. Facet otworzył pierwszą lepszą stronę z danymi technicznymi
                      (fabrycznymi), skopiował te 13,7 i udaje mądralę. Pewnie civica i stpoeru na
                      raz nigdy w życiu nie widział ;)))

Pozdrawiam
                      Vtec
                      • Gość: szatan Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: 10.128.128.* 03.12.01, 22:02
                        witekzyla napisał(a):
                        > (fabrycznymi), skopiował te 13,7 i udaje mądralę. Pewnie civica i stpoeru na
                        > raz nigdy w życiu nie widział ;)))

albo kolega tego baziego zmienia biegi gorzej niż jakikolwiek dziad kapelusznik...

pozdrawiam

• Gość: bObO Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: *.chello.pl 03.12.01, 22:17
                          Gość portalu: szatan napisał(a):

> witekzyla napisał(a):
                          > > (fabrycznymi), skopiował te 13,7 i udaje mądralę. Pewnie civica i stpoeru
                          > na
                          > > raz nigdy w życiu nie widział ;)))
                          >
                          > albo kolega tego baziego zmienia biegi gorzej niż jakikolwiek dziad kapelusznik
                          > ...
                          >
                          > pozdrawiam
                          >
                          >
                          >

Albo to była Honda Almera ;-)
                • Gość: Koli Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO do bObO IP: *.chello.pl 02.12.01, 14:51

> Sławek, czy twoje autko to Clio 1.4 16V 98KM? Jeśli tak, to 10.5 wcale mnie nie
                  >
                  > dziwi.

Ha! Ja swoja Cliówą lekko schodzę ponizej 10s
                  Oczywiście sam.
                  Pozdrawiam

• Gość: bazi Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 212.106.160.* 01.12.01, 22:32
              civiciem 1.4 90km 10,7 do setki??? chyba żartujesz
        • Gość: bazi Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 212.106.160.* 01.12.01, 22:29
          ja też:-)
    • Gość: szatan Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 10.128.128.* 01.12.01, 00:47
      jak jeździłem Asterką 1.4 8V (240.oookm w 4 lata) niezadowolony byłem:
      -silnik za słaby....trzeba było piłować do granic możliwości
      -fotele trochę kiepsko trzymały
      -z tyłu pasy dla osoby siedzącej w środku 2 punktowe
      -diody się poprzepalały w stacyjce i zegarze...
      -dość długo się rozgrzewał w niskich temperaturach
      wiecej nie pamiętam, niczego nie żałuję :)))

poza tym fajny samochodzik.....niezawodny....
      serwisowany....bez żadnych awarii przebył drogi Polski i Europy
      praktycznie się nie psuł ostatnio przed sprzedażą brał 1L oleju na
      10kkm...wiięc mało jak na tak duży przebieg.....ale nie piszę więcej bo miałem
      go raczej skrytykować...

pozdrawiam
    • frugo3 Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA 01.12.01, 09:15
      Jeżdziłem przez 5 lat ibizą 1.4.
      Zwalił mi sie tylko moduł elektryczny w kierownicy sterujący wycieraczkami i
      spryskiwaczem. Poza tym auto klasy średniej - moim zdaniem lepsze od innych w
      tej klasie.
      • Gość: bazi Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 212.106.160.* 01.12.01, 22:46
        frugo3 napisał(a):

> Jeżdziłem przez 5 lat ibizą 1.4.
        > Zwalił mi sie tylko moduł elektryczny w kierownicy sterujący wycieraczkami i
        > spryskiwaczem. Poza tym auto klasy średniej - moim zdaniem lepsze od innych w
        > tej klasie.

Ibiza to zuto klasy małych samochodów (segment B) a nie klasy średniej (segment
        D):-)))
        • Gość: mg Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 02:12
          miało być o niezadowolonych z aut, a tu znowu wszyscy sie chwalą jakie ich fury
          są wspaniałe.
          Ja mam peugeota605 kupiony w salonie za kupę kasy ( prawie tyle co E-klasa), a
          czuję się jakbym jeździł oltcitem. W tym gracie zepsuło się wszystko co tylko
          można wymyślić. Kompletnie niewart tych pieniędzy. Wściekły jestem bo wtopiłem
          maksymalnie, a cena tak spadła że nie warto sprzedawać.
    • Gość: Mirek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 18:29
      Rzadko się zdarza aby ktos nie był zadowolnoy ze swojego wozka.
      1. Trudno przed samym sobą przyznać się do popełnienia błędu, nawet
      niezawinionego.
      2. Jw. ale szczególnie trudno przed innymi.
      3. Po pewnym czasie do wszystkiego (nawet awarii) można się przyzwyczaić.
      4. Zazwyczaj aktualne auto jest lepsze (nowsze, wyższej klasy itd.) od
      poprzedniego.
      5. Każdy ma najmądrzejsze dzieci, najwięcej włosów (tu lub tam), najładniejszą
      żonę itd. Dlaczego auto miałoby być wyjątkiem?
      Ja w każdym razie nigdy nie byłem zadowolnony z aktualnego auta. Zawsze
      brakowało mi jeszcze raz tyle mocy. I w każdym dotychczasowym aucie siedzenie
      było zbyt wysoko (mimo ze opuszczone na sam dół). Z dwóch powyższych powodów
      celuję w Porsche.
      • Gość: bObO Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.chello.pl 01.12.01, 20:18
        Gość portalu: Mirek napisał(a):

> Rzadko się zdarza aby ktos nie był zadowolnoy ze swojego wozka.
        > 1. Trudno przed samym sobą przyznać się do popełnienia błędu, nawet
        > niezawinionego.

Prawda, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś - np. jako "Gonzo" opisał swoje -
        czyli Mirka - autko i zmieszał go z błotem (oczywiście jeśli jest tego warte ;).

> 3. Po pewnym czasie do wszystkiego (nawet awarii) można się przyzwyczaić.

Dyskusyjne. Będąc stałym gościem serwisu (w czasach kiedy miałem malucha-bisa)
        coraz bardziej się na to autko wkurzałem, zamiast go zaakceptować. Ale wspominam
        go dobrze, w końcu nie każde auto ma dwa bagażniki. :-)

> 4. Zazwyczaj aktualne auto jest lepsze (nowsze, wyższej klasy itd.) od
        > poprzedniego.

Tu się zgadzam, z drugiej jednak strony pojawiają się wciąż nowe modele, które
        mogą obrzydzić nam posiadany egzemplarz. Nie dotyczy nowego Civica. :-)

> 5. Każdy ma najmądrzejsze dzieci, najwięcej włosów (tu lub tam), najładniejszą
        > żonę itd. Dlaczego auto miałoby być wyjątkiem?

No tak, gdzie lepiej leczyć kompleksy jak na forum? ;)

> Ja w każdym razie nigdy nie byłem zadowolnony z aktualnego auta. Zawsze
        > brakowało mi jeszcze raz tyle mocy.

Rzeczywiście, mocy trochę mi brakuje. Jak już się przesiąde do Vti, naprawdę nie
        będę miał już na co narzekać.

> I w każdym dotychczasowym aucie siedzenie
        > było zbyt wysoko (mimo ze opuszczone na sam dół). Z dwóch powyższych powodów
        > celuję w Porsche.

No, Hondzina (oczywiście starsze modele) też za bardzo od ziemi nie odrosła ;-)
        • Gość: Pitz Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 157.25.125.* 03.12.01, 10:56

> Dyskusyjne. Będąc stałym gościem serwisu (w czasach kiedy miałem malucha-bisa)
          > coraz bardziej się na to autko wkurzałem, zamiast go zaakceptować. Ale wspomina
          > m
          > go dobrze, w końcu nie każde auto ma dwa bagażniki. :-)

Co fakt to fakt z tymi "bagaznikami". Ale takich schowkow to teraz autka maja
          wiecej, tyle ze tam gdzie maja byc, czyli w srodku. A poza tym maja jeszcze
          bagazniki. Chociaz z drugiej strony to nie ma sie co za bardzo smiac, bo tyle ile
          u nas ludzie pakowali do Maluszkow, to niejeden do kombiaka nie zmiesci ;-)
    • Gość: tommi Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.manhattan.gda.pl 02.12.01, 23:06
      Fiat 125p rok prod.1971. Jestem bardzo zadowolony.
    • rest Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA 03.12.01, 10:11
      Jestem cholernie niezadowolony ze swojego auta.
      Wkurza mnie bardzo często, i jeszcze bardziej to, że sam wybrałem pojazd
      w którym się teraz męczę. Ma swoje zalety, ale wady małe z czasem urastają do
      olbrzymich.
      Szukałem auta na miasto jednak robię też duże przebiegi w trasie ale tylko w
      weekend. Polonez na mieście to była mordęga, ciężko zaparkować, dużo chlał i
      rozgrzewał się wieczność, miał mizerne przyspieszenia. I na co go zmieniłem?
      Na auto miejskie:Cinquecento0.7 chciałem 0.9 ale kasy brakło i po za tym
      znalazłem egzemplarz w bdb stanie. I mam za swoje.
      Mam teraz pojazd który do setki rozpędza się 2xdłużej od poloneza(30sec), w
      akompaniamencie wycia silnika, przy drganiach półek, plastików, drążka, zegarów.
      Przy przecyzyjnej skrzyni ale z koszmarnymi skokami zmiana biegu trwa wieczność.
      Zawieszenie jest ok ale drążki i wachacze są tak delikatne, że boję się teraz
      nie zostawić koła w jakiejś dziurze.
      Zwrotność jest super, nie ma wspomagania a można kręcić kołem jedną ręką,
      widoczność bdb. i? Do bagażnika mieści się 2 torby i coś małego(plecaczek
      dziecka?). Prędkość tego bolida jest ogranicczona odgórnie niesamowitą mocą
      30KM co wyznacza prędkość w okolicach 125km/h maks a elastyczność silnika
      wymaga pasa startowego do wyprzedania i/lub umiejętnego korzystania z przewagi
      prędkości.
      Na trasie wychodzi z niego główna wada małych aut. CC jest lekkie, ma silnik i
      napęd na przód. pasażer siedzący z tył na dziurach zawadza co chwila o
      podsufitkę bynajmniej nie z powodu miejsca nad głową, jego jest dużo ale
      podskoków dupy auta. Jak wsiądzie 4 osoby+coś w bagażniku to na zakrętach i w
      dziurach przycieram chlapacze.
      Jest coś co mnie cieszy. Spalanie. Pedał w podłodze i maks 5.5-6(miato-trasa)
      litra na 100km, jadąc 100 w 2 osoby pali 4,5-5, więc cieszę się na stacjach.
      Ale jak na stacji wsiądę przez olbrzymie drzwi w niewygodny fotel, jak z trudem
      dostaną do pasa i zapnę, jak zapalę tę 2 cylindrową wiertarę i pomyślę że mam
      jeszcze przejechać 100-200km to... KUPCIE GO ODE MNIE!!!
      Rok 1996
      Przebieg 36000 i rośnie
      Spalanie małe i nic się niepsuje
      Kolor niebieski całkiem ładny
      Wersja najtańsza i nic nie ma( ma radio i 2x10W i podgrzewanie tylnej szyby,
      3lusterka)
      Sprzedam okazyjnie za 9000 ale tu są możliwe upusty, promocje
      Zainteresowani niech poślą maila ale sądząc po furach które tu macie to
      nieliczę specjalnie na odzew.
      Pozdrawiam wszystkich ukrywających się przed wstydem i hańbą właścicieli aut z
      których są niezadowoleni ale nie chcą się przyznać.
      Piotr
      rest@poczta.gazeta.pl
      • Gość: Ali Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 22:40
        Seicento 1,1; 1999r.; 60kkm; kupiony u dealera. Mam to czego się
        spodziewałem /Fiat/, dotychczasowe awarie: uszczelka pod termostatem, pompa
        wody, wielowypust sprzęgła. Staram się jeździć spokojnie.
      • frugo3 bardzo uroczo sie męczysz-powodz. (no text) 04.12.01, 02:47
    • Gość: Sven Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.devs.futuro.pl 04.12.01, 11:24
      Moj samochod to podrecznikowy przyklad tego jak dobremu
      autu moga zaszkodzic lapy ASO. Kupilem go w 99 roku w salonie
      swiadom wad i zalet modelu (Astra Classic 1.6). Na poczatku
      cieszyl, a calosc wymagala jedynie kosmetyki potasmowej, czyli
      usztywnic wydech, dokrecic oslone nad katalizatorem, fotel,
      podlaczyc zapomniana zapalniczke i w trase.
      Usztywnienie wydechu pochlonelo 5 wizyt. Za kazdym razem
      zapewniano o usunieciu problemu, ale nie wspomniano, ze
      wczasie jednej z wizyt uszkodzono tlumik. Oczywiscie nie
      podlega on gwarancji. Mimo zadymy zaplacilem. Oslona
      katalizatora tez przerosla fachowcow (3 wizyty bez efektu).
      Podczas operacji z zapalniczka przez mechanika-elektryka szlag
      trafil akumulator. W zyciu nie myslalem, ze to mozliwe. Wymienili
      bez dyskusji, tyle ze spalonej przy okazji zarowki
      podswietlajacej juz nie. Nie podlega gwarancji mimo, ze padla na
      hali... Zeby zalagodzic nerwy chlopcy umyli auto i wtedy mnie
      zatkalo. Auto bylo cale porysowane. Mozna bylo rozpoznac
      zakola od szczoty do podlogi. Efekt - dwukrotne polerowanie
      lakieru. Po ok. pol roku poprosilem o podciagniecie klapy
      bagaznika, bo zaczela smyrac. Efekt - smyranie przeszlo w
      telepanie. W sumie temat klapy pochlanal 3 wizyty. Na moja
      prosbe nie myli juz auta. Podczas przegladu po 15 tys.
      regulacja paska doprowadzila do jego wymiany juz przy 26 tys.
      km (!!!). Niestety problem wystapil na Pd. Wloch - zaplacilem. W
      zasadzie ten moment przelal czare i zniechecil mnie do auta.
      Byly chwile, ze na szybie podrozowalem z kartka "sprzedam".
      Podczas jednego z powrotow z serwisu do domu zagailem z
      taksiarzem, ktory polecil mi swoj warsztat. Zajechalem,
      wyartykulowalem co dolega i po pierwszej wizycie w zasadzie
      bylo po sprawie. Folia na lotel i zapytali tylko czy chce
      szwabskie czesci czy nasze. Na wszystko mialem wglad,
      komentarz i papier z przebiegu naprawy. Od 1.5 roku jezdze
      tylko tam i mam spokoj. Tanio, profesjonalnie i bez sciemy, ze
      tak ma byc.
      Zdaje sobie sprawe, ze sa auta o trzy drabiny wyzszej klasy
      naszpikowane elektronika i w pewnych przypadkach bez ASO
      sie nie obejdzie, ale w 90% wkurzaja tzw. pierdy, ktore zaufany
      warsztat jest w stanie usunac o niebo lepiej. Trzeba tylko
      popytac.

Pozdr.

• Gość: Mirek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:35
        Zgadzam się, kilka miesięcy temu założyłem wątek o tym, że błogosławienie
        regularnych wizyt w ASO to mit. Ale to na tym forum (i w życiu) nadal sie
        przewija. Trzeba być samemu czujnym - nasłuchiwać, oglądać, sprawdzać. A jak
        coś nie tak, samemu pomyśleć. I to ostatnie dedykuję pechowemu właścicielowi
        605 z innego wątku.
      • Gość: dziobo Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: 172.30.21.* 11.12.01, 12:40
        A propos ASO.
        Zgadnij ile czasu potrzeba wyszkolonemu mechanikowi na wymianę dwóch żarówek
        świateł drogowych w Mondeo '93 (przyznam, że dostęp do nich jest więcej, niż
        posrany)?? Odpowiedź : 1h 50min. Myślałem, że mnie jasny szlag trafi. I jeszcze
        popalił mi bezpieczniki jak ustawiał światła po wymianie.
    • algreg Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA 10.12.01, 22:25
      bmw e36 bo nie mogę jej sprzedać,a chciałbym spróbować czegoś innego.POZDR
      • Gość: Mirek Re: KTO JEST NIEZADOWOLONY ZE SWEGO AUTA IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:20
        "Nie ma rzeczy niesprzedawalnej, jest tylko kwestia ceny."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka