Dodaj do ulubionych

Palenie gumy

IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 12.05.03, 14:22
Na lotnisku pod Bialymstokiem pijany palant podczas konkursu palenia gumy
wjechal w metalowe stoly, zrzucajac je na ludzi i samochody. 4 osoby ranne, 5
samochodow uszkodzonych. Dla debili nawet lotnisko jest za waskie.

motoryzacja.interia.pl/news?inf=385269
Obserwuj wątek
    • greenblack Tak się bawią tjuningowcy 12.05.03, 19:44
      Rodzice tego 15-latka powinni odpowiadać za brak dozoru nad nieletnim.
      Następnym razem ci nastolatkowie 5 razy pomyślą, zanim pójdą na taką "imprezę".

Pozdrawiam
    • Gość: zorro Re: Palenie gumy IP: *.tkb.net.pl 12.05.03, 20:21
      szkoda że krakus ma daleka , ze swoimi brewkami zrobiłby furrorę.
      to własmie takie dresiarstwo doprowadziło do wypadku.
      • Gość: robert eee tam IP: *.acn.pl 12.05.03, 21:28
        daj spokój krakusowi. Moze on jest Bogu ducha winnym pantoflarzem, chcącym
        traktować tjunink z "przymrużeniem oka". A może raczej "przymrużeniem brewki"?
        Po co go od razu wrzucać do jednego wora z jakimiś bezmyślnymi karkami w
        zdezelowanych golfach.
        • krakus.mp Re: eee tam 12.05.03, 22:10
          Postanowiłem nie odpisywać na zaczepne posty zorra,ale zrobię wyjątek.
          Z ubolewaniem patrzę (czytam) jak ten gość cierpi z powodu mojej osoby (również
          osoby Derwisza i Dziadka w Skodzie którzy też pochodzą z Krakowa).
          Zastanawiam się jak długo ten typ będzie zaśmiecał to Forum swoimi durnymi
          wstawkami?.
          Co do palenia gumy przez tuningowców to jestem przeciwnikiem takich zabaw.
          Po pierwsze z uwagi na smród jaki się wtedy wydobywa,po drugie z powodu
          zagrożenia
          jakie wtedy powstaje.Sam kiedyś widziałem jak na czyżyńskim lotnisku (kiedy
          były tam zloty) pewien tuningowiec w Punto o mały włos nie wjechał w gromadę
          gapiów.Koła jego auta się kręciły (paliły gumy) a koledzy przytrzymywali Punto
          w miejscu.Gdy puścili,zaskoczony "driwer" nagle ruszył!
          Na koniec jeszcze jedna uwaga.Każdemu życzę aby miał tak wyrozumiałą żonkę jak
          moja,przy której nazywanie mnie pantoflarzem to nieporozumienie.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Sherlock Holmes Re: eee tam IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 12.05.03, 22:39
            Ja tez jestem z Krakowa! Kiedys kretyni "pozyczyli" w nocy od kolegi samochod,
            pojezdzili sobie po dzialkach kolo ul.Ks.Jozefa, samochod sie odnalazl w stanie
            w zasadzie do kasacji. A propos-kretyni przeniesli sie z ks.Jozefa pod klasztor
            w Tyncu (tam jest taka mala uliczka idaca wzdluz autostrady), ale chyba juz sie
            stamtad tez wyniesli.
            Zorro chyba ma za ciasna maske-ogranicza doplyw krwi do mozgu i stad jego
            ambitne posty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka