Dodaj do ulubionych

BMW M3 to straszne dziadostwo

IP: *.chello.pl 25.05.03, 19:04
dla dresów
Obserwuj wątek
    • wola2000 Re: BMW M3 to straszne dziadostwo 30.05.03, 11:27
      CHYBA SOBIE ŻARTUJESZ TY MASZ CHYBA ZŁOMA!
      • Gość: fan to prowokacja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 00:54
        Jak o aucie za 50 tys.euro można mówić złom.
        • Gość: Mario.W Re: to prowokacja IP: *.visp.energis.pl 04.06.03, 11:50
          Nie wiedziałem że dresa stać na prawdziwe M3.
          • Gość: G-Tec Tuning ! Re: to prowokacja IP: 213.17.230.* 08.06.03, 00:41
            Ja mam za 25 tys Bmw e-36 325 z 95 roku, mam w nim diody ultrafioletowe, fele,
            światła ala Lexus tuning wyniósł mnie 10 tys. I to jest fura, dla mnie
            najlepsze fury to Bmw !
            • Gość: is300 Re: to prowokacja IP: *.dyn.optonline.net 09.06.03, 23:57
              Gość portalu: G-Tec Tuning ! napisał(a):

> Ja mam za 25 tys Bmw e-36 325 z 95 roku, mam w nim diody ultrafioletowe,
              fele,
              >
              > światła ala Lexus tuning wyniósł mnie 10 tys. I to jest fura, dla mnie
              > najlepsze fury to Bmw !

No to masz teraz typowy Dressowoz (Rice).
              Mowiac o 325 to jest to auto nie najgorsze ale i nie jest to najlebsza
              inwestycja. Mowie o nowym 325, cennowo jest za drogie, mozna kupic lebsze
              auto za te pieniadze Infiniti G35, Lexus IS300, Acura CL-S.
          • Gość: abc Re: to prowokacja IP: *.crowley.pl 14.06.03, 00:09
            dresem jest sie mentalnie
    • Gość: gal anonim Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 20:56
    • Gość: gal ... Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 20:59
      z ciebie taki znawca jak z koziej dupy trabka!!!nie widziales pewnie takiego
      auta na oczy a sie wypowiadasz!!20 letnie m3 jest wiecej warte od ciebie!!
    • przemo_c Re: BMW M3 to straszne dziadostwo 22.09.03, 21:03
      Ja mam M3 (2002 r.) i nie narzekam...

A dresem nie jestem, ani mentalnie, ani realnie...
      • Gość: bgsle Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.proxy.aol.com 24.09.03, 05:29
        Jezeli opierasz swoja opinie o M3 na podstawie tego co widzisz na ulicach to
        prawdopodobnie masz racje.M3 to jest samochod ktory jak kazdy sportowy samochod
        wymaga duzo uwagi, musi byc serwisowany bardzo regularnie i jezeli nawet
        porownasz ceny czesci z innymi modelami np. M3 i 325 sam zobaczysz roznice.
        Zainteresuj sie skad wzial sie model M3 , czym sie rozni od innych BMW a
        najlepiej przejedz sie jednym, tylko nie takim co tylko pali gumy w kolko.
        Jest sporo samochodow, ktore sa moze szybsze od M3 na prostej, ale nic nie jest
        zabawniejsze, jak zobaczenie w lusterku zdziwionej miny faceta jak uciekasz
        jemu na kretej drodze w gorach.M3 to nie jest tylko silnik, to jest caly
        samochod.
        pozdrowienia

• Gość: Przemo007 Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 03:32
          Posiadam M3 i uważam ze to jeden z najlepszych samochodów jakich mozna sobie
          kuppić do zabawy nie wiem jak komus sie wydaje ze to dla dresa zapraszam i chce
          widziec tego cwaniaka jak daje rade okielznać M3!! Gorąco polecam samochod
    • Gość: iwan Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.uwgda.gov.pl 01.06.04, 15:31
      zgadzam sie ta marka jest juz skazana na wiejskie dyskoteki, a m3 dostala po
      dupie na ostatnich mistrzostwach polski w modlinie, padliny i tyle JAPONCZYKI
      RULEZ
    • Gość: Gość Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:06
      A ja słyszałem, że dresy przesiadły sie do Lanosów i Audi.
      Poza tym ceny aut spadają a BMW zawsze jest w cenie co najlepiej świadczy o tej
      marce.
      • Gość: eloo Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.06.04, 00:44
        No i wlasnie szkoda ze do tak wspanialych samochodow powstala legenda drcha,
        stereotypy gownainego narodu pozdro dla tych ktorzy nei mysla tak ze bmw to
        tylko dres
        • Gość: tarkoka BMW M3 :) IP: *.acn.pl 07.06.04, 15:26
          mi sie M3 bardzo podoba . nie znam sie zbytnio na samochodach gdyz jestesm
          dziewczyna ale wiem co dobre :))
          samochodziki lux!!!!
          • iwona203 Re: BMW M3 :) 31.08.04, 03:22
            Witam.
            Sam mialem M3 i mysle ze jest to jeden z lepszych samochodow.Szkoda ze tutaj na
            tym Forum zabieraja glos Ci ktorzy nie maja pojecia na temat marek samochodow a
            szczegolnie jezeli chodzi o BMW.
            Riva
            • Gość: MaciekS Re: BMW M3 :) IP: *.mad.east.verizon.net 08.09.04, 07:23
              M3 to nie mam, ale mam nowa trojke ze skrzynka SMG. Zabawa jest przednia gdy
              kierowcy amerykanscy ze zwyklymi automatami nie wiedza co sie dzieje ze 325 leje
              w dupe te wysokokonne samochody z "teoretycznym przyspieszeniem". Wprawdzie nie
              jest to 4-5sek do 100km, ale 7.0 sek do setki daje sie zrobic.
    • el.magico Re: BMW M3 to straszne dziadostwo 02.09.04, 17:10
      jeżeli dasz radę wrzucić w tym aucie piątkę przy zmianie biegów w okolicach
      6000 o/min to uznam cię za znawce..w innym wypadku szkoda z tobą dyskutowac bo
      poprostu niewiesz o czym mówisz....może pisz o kosmosie-mniej się zbłaźnisz
      • Gość: MaciekS To sie daje zrobic IP: *.mad.east.verizon.net 08.09.04, 07:19
        Tylko po co? Potrzebujesz jezdzic tak szybko? Zwykle najwieksza zabawa jest przy
        przyspieszeniu a 6000 w beemece to moze byc ciut za wysoko by zdrowo
        przyspieszyc. Maksymalny moment jest nizej i nie oplaci sie ciagnac silnika tak
        wysoko na zwyklej kretej drodze ;) Na torze to moze tak :)))

Sprawdz przelozenia skrzyni i pasuj przyspieszenie oraz zmiany do nich i momentu
        obrotowego. Bedziesz miec wiecej frajdy jak jajka beda wciskac sie w oparcie
        siedzenia.

Pozdrawiam,
        M.
    • Gość: MisioR Re: BMW M3 to straszne dziadostwo IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 10.09.04, 18:28
      Na takie pirdolenie brak mi słów. Szkoda że większość z was pedzie nie jeżdżiła
      nigdy BMW. A jesli chodzi o M3 to samochód dla amatora z kasą. Samo utrzymanie
      tego samochodu to full kasy, bo zakup to nie problem.
      • Gość: MaciekS Tak to prawda IP: *.mad.east.verizon.net 29.09.04, 04:46
        Myjia i benzyna sporo kosztuje;) Poza tym BMW np. w USA daje utrzymanie
        (przeglady, zmiany oleju i inne duperele wlacznie z pomoca drogowa w razie
        wypadku automatycznie odpalane zawiadamianie z auta, zastepcze BMW na czas
        zmiany oleju i przegladu) przez cztery lata w cenie nowego samochodu. Dlatego
        nowy tyle kosztuje...

Polecam:
        www.prestigebmw.com/
        Pozdrawiam,
        M.
        (wlasciciel nowej, usportowionej beemki ale nie M3)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka