Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 13:39 całkiem ładne, ale na "F" Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Renault Kangoo 4x4 18.06.03, 10:48 I po co zachowali te pomarańczowe kierunkowskazy? W przednionapędowej są białe. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Renault Kangoo 4x4 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 12:35 Ciekawe skąd wzięli napęd 4x4, bo jeżeli od Nissana to OK, a jeżeli to samo co w SCENIC`u 4x4 to porażka. Poza tym fajne auto dla dużej rodzinki, albo ludzi aktywnych.Pozdr. Link Zgłoś
greenblack Re: Renault Kangoo 4x4 18.06.03, 13:44 Gość portalu: Miki napisał(a): > Ciekawe skąd wzięli napęd 4x4, bo jeżeli od Nissana to OK, a jeżeli to samo co > w SCENIC`u 4x4 to porażka. Od Nissana, ale z wykorzystaniem wiskozy. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Renault Kangoo 4x4 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 15:04 To brzmi nieźle, bo ten ze Scenica projektowała firma austriacka Steyr-Puch i nie wyszło im. W ogóle to Renault co lepsze musi brać z Nissana (vide V6 Vel Satis - ponoć najmocniejszy punkt tego brzydkiego samochodu). Mój wujo jeździł Kangoo 1.2, teraz zmienił na diesel`ka i jest zadowolony. Link Zgłoś
Gość: voytek Re: Renault Kangoo 4x4 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 22:02 Sam mam z normalnego Kangura blaszaka i mam z nim sporo frajdy ale z napędem na druga ośkę byłby lepszy .Przydaby się stały napęd , a o ile wiem ten jest taki jak w Scenicu . Ogólnie super auto na wakacje jak ktoś nie podrywa lasek na spojlery w Golfie dwójce. Link Zgłoś
greenblack Re: Renault Kangoo 4x4 30.07.03, 22:06 Gość portalu: voytek napisał(a): >Przydaby się stały > napęd , a o ile wiem ten jest taki jak w Scenicu . W Scenicu jest jeszcze gorsze badziewie. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: lubie, bo wyglada jak... IP: *.bankofamerica.com 30.07.03, 23:06 ...to to tutaj :-) www.cracovian.com/html/trooper.htm Link Zgłoś