krasy31 23.11.07, 21:39 Witam serdecznie, Kupiłem nawigację MIO C510 z mapą POLSKA 2006.1 Tele Atlas N.V proszę powiedzcie mi jak można zaktualizować tą mapę w sposób bardzo ekonomiczny dla portfela Link Zgłoś Obserwuj wątek
doroti1983 Re: Nawigacja MIO 06.12.07, 17:12 takie uaktualnienia o ile sie nie mylę są dostępne na stronie producenta w wersji darmowej przez rok od zakupu urządzenia. nie wiem czy Tobie juz upłynęło tyle czasu... Link Zgłoś
anoux Re: Nawigacja MIO 03.10.08, 14:30 Czy ktos może ściągał już sobie patcha do oprogramowania? Link Zgłoś
mordial Re: Nawigacja MIO 13.12.07, 20:22 Jedną sprawą jest aktualizacja mapy a inna poi. Poszukaj w wyszukiwarkach, stron użytkowników są ludzie udostępniający swoje pliki z poi dla fotoradarów, lpg, ... Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Nawigacja MIO 18.04.08, 14:17 Podłacze sie pod pytanie...Jak w codziennym uzytkowaniu sprawdza sie nawigacja MIO ? Tak sie zastanawiam nad nia,i być moze uda mi sie ja wygrac ( walcze w konkursie-zaufajmobil1.pl/ )ale nie mam zadnego punktu odniesienia. Link Zgłoś
mikrix Re: Nawigacja MIO 06.05.08, 22:02 Kupilem mio moov 360 (wczesniej mialem mio c520). Tamta nawigacja sprawdzala sie bardzo dobrze, ale chcialem miec opcje bluetooth. Ta w moov dziala jak zestaw glosnomowiacy - bardzo sie przydaje, bo duzo gadam przez komorke w czasie jazdy. Link Zgłoś
jay.dee Re: Nawigacja MIO 07.05.08, 21:40 Fajnie, że trafiłam na kogoś kto już ją ma. Oglądałam ją ostatnio w sklepie i musze przyznać że wpadła mi w oko. Jest bardzo czytelna i prosta w obsłudze (podkreślam, że w sprawach technicznych jestem naprawde kiepska ;p). Powiedz mi prosze, jak oceniasz działanie tego zestawu głośnomówiącego. Pozdrawiam Link Zgłoś
mikrix Re: Nawigacja MIO 07.05.08, 22:32 Uzyteczny gadzecik trzeba przyznac. Opcje bluetooth obsluguje sie bardzo latwo, bo wystarczy polaczyc oba urzadzenia - komorke i nawigacje i MIO zaczyna dzialac jak telefon. Ksiazka kontaktow tez pojawia sie na wyswietlaczu moov. Slyszalnosc znakomita. Link Zgłoś
jay.dee Re: Nawigacja MIO 07.05.08, 22:52 To dobrze bo zależy mi na tym :) Bezpieczeństwo podczas jazdy jest najważniejsze :) Czytałam coś jescze na temat NaviPix. Mozesz powiedzieć mi o tym coś więcej? Link Zgłoś
e.rnini Re: Nawigacja MIO 13.05.08, 09:34 Mialem okazje uzywac tego cacka i spodobalo mi sie do tego stopnia, ze wlasnie planuje jego zakup. Poslugiwalem sie juz roznymi nawigatorami ale, zaden nie przypadl mi do gustu tak jak moow 360. Najlepsza rzacza jest chyba SiRFInstantFixII, ktory faktycznie przyspiesza czas laczenia. Link Zgłoś
mikrix Re: Nawigacja MIO 13.05.08, 11:41 Z tego co wyczytalem to Mio jako pierwsze wprowadzilo ten system. Trzeba przyznac, ze jest to spory krok w przod. Nie musimy juz czekac bezsensownie az, nawigacja sie polaczy. Wsiadamy do samochodu, wlaczamy ja i jedziemy. Proste :) Link Zgłoś
lady_huncwot Re: Nawigacja MIO 12.05.08, 09:05 Używam Mio C720 i nie narzekam (chociaż nie mam porównania z innymi urządzeniami). Brakuje mi tylko mapy Słowenii... Link Zgłoś
jay.dee Re: Nawigacja MIO 12.05.08, 19:55 Kupilem moov 360! Jestem z niego strasznie zadowolony ...dziala rewelacyjnie ...no i jest mapa Slowenii :) Link Zgłoś
anoux Re: Nawigacja MIO 14.05.08, 21:26 Ja również od niedawna posiadam 360 i jestem z niego baardzo zadowolony. wcześniej używałem sony i w ogóle nie ma porównania. sprzęt mio jest o niebo lepszy, a nowa technologia pozwalająca na błyskawiczne znalezienie sygnału sprawia, że ta seria nie ma sobie równych na obecnym rynku Link Zgłoś
e.rnini Re: Nawigacja MIO 15.05.08, 00:27 To prawda. Mio jako pierwsze wprowadzilo ten system (SiRFInstantFixII) no i dlatego ich nowe nawigatory sa lepsze niz konkurencji. Link Zgłoś
maximaximaximaxi Re: Nawigacja MIO 15.05.08, 22:56 A używał ktoś możefunkcji NavPix? Podobno to super sprawa, a ja jeszcze nie maiłem ookazji się tym pobawić. Czy to trzeba coś z netu zgrać? Link Zgłoś
e.rnini Re: Nawigacja MIO 20.05.08, 23:57 Jesli jeszcze nie korzystales to wiele tracisz ;) Wrzucasz sobie fotki, a potem tylko jedno klikniecie i nawigator wyznacza nam trase do miejsca ze zdjecia :) Z reszta przekonasz sie jak sam sprobujesz. Link Zgłoś
maximaximaximaxi Re: Nawigacja MIO 23.05.08, 02:52 A są też normalnie NavPixy z zagranicy? Będę jechał pod koniec miesiąca do Budapeztu to bym przetestował tylko cały czas nie wiem jak to się ściąga... Link Zgłoś
casper Re: Nawigacja MIO 23.05.08, 09:50 są - ściągasz je np. z google picasa, bądź flickra a poniżej dwie informacje na temat nowych Mio Moov lokalizacja.info/baza-wiedzy/artykuly/odkrywaj-z-nowa-rodzina-mio-moov.html lokalizacja.info/o-serwisie/blog/konferencje-konferencje-konferencje-mio.html Link Zgłoś
timola Re: Nawigacja MIO 26.05.08, 19:39 Witam. Chcę zakupić system nawigacji satelitarnej właśnie MIO a dokładnie MIO DigiWalker C720. Możecie mi coś na temat tego modelu powiedzieć? Czy ma szukanie fotoradarów, stacji benzynowych wg koncernu, itd. W ogóle czego się mogę po nim spodziewać, bo dowiedziałem się że to chyba najbardziej sprawdzony model Mio. Link Zgłoś
maximaximaximaxi Re: Nawigacja MIO 23.06.08, 14:30 z czystym sumieniem można polecić to urządzenie. Obsluga jest intuicyjna, mapy są bardzo dokładne, szybkośc działania- rewelacja, jest również szereg ustawień zaawansowanych które każdy może dostosować do własnych potrzeb. Jest też skaner wizytowek, aparat fotograficzny i odtwarzacz plikow video (avi, mpeg, vob i mp4) Link Zgłoś
puterko00 Re: Nawigacja MIO 15.09.08, 21:40 A która z tych nawigacji jest najlepsza i najdokładniejsza ??? Moze jakiś najnowszy model ? Link Zgłoś
mikrix Re: Nawigacja MIO 30.09.08, 23:03 Jesli jeszcze sie nie zdecydowales to bierz moova 360. Ceny poszly troche w dol takze mysle, ze to dobry moment. Link Zgłoś
jan-w Re: Nawigacja MIO 01.10.08, 00:18 maximaximaximaxi napisał: > A są też normalnie NavPixy z zagranicy? Poza ściąganymi z internetu, możesz zrobić je łatwo sam przy pomocy programu załączonego do Mio. Wstawiasz zdjęcie np Reichstagu i dodajesz jego dokładne koordynaty z google earth. Należy się liczyć z tym, że gotowe navipixy nie mają żadnej gwarancji dokładności. Jest np kilka pałacu w Wilanowie, które pokazują go w pobliży Pałacu Kultury ;-) Link Zgłoś
bright_witch Re: Nawigacja MIO 20.10.08, 17:17 co to znaczy od niedawna? :-) u mnie jest to niecaly tydzien. zalapales sie na promocje 'we pay for your mio'? :-> zastanawiam sie jaka duza konkurencje mam... :-P :-D Link Zgłoś
budyns Re: Nawigacja MIO 21.10.08, 11:54 bright_witch napisała: > co to znaczy od niedawna? :-) u mnie jest to niecaly tydzien. zalapales sie na > promocje 'we pay for your mio'? :-> zastanawiam sie jaka duza konkurencje m > am... :-P :-D ale glupoty piszesz :P w promocji mio kazdy ma gwarantowana wygrana. zreszta zajrzyj na www.wepayforyourmio.com/pl i przeczytaj zasady :P Link Zgłoś
bright_witch Re: Nawigacja MIO 21.10.08, 16:00 pfff.... no jest gwarantowana, ale mozna sie rzucic na niegwarantowana. o to mi chodzilo, a zasady znam, czytalam :-> i grzecznie prosze :-P moge to samo zarzucic Tobie, co Ty mi ;-) Link Zgłoś
jan-w Masz kolejny nick spamerko? 17.11.08, 23:14 Naprawdę nie stać waszej firmy na wykupienie płatnego linka za 30 zł? Link Zgłoś
hulahoop Re: Nawigacja MIO 17.10.08, 15:21 Może warto poszukać informacji na stronce producenta. A jeżeli chodzi o Mio to coś mi świta, że na wybrane modele jest obecnie promocja. No i zapewne na stronie można wyczytać więcej. Link Zgłoś
andrzej_lach4 Re: Nawigacja MIO 17.11.08, 21:03 Czytałem ze ruszył pierwszy w Polsce sklep internetowy Mio, wiec spokojnie mozna sie przyjrzec wybranym modelom. Link Zgłoś