macki 07.04.08, 16:50 szkoda ze ten samochod jest taki brzydki (w rzeczywistosci wyglada gorzej niz na zdjeciach) Link Zgłoś Obserwuj wątek
angelika_20 Re: Qashqai +2 08.04.08, 09:42 Bzdura, samochód jest bardzo ładny - szczególnie w kolorze czarnym. Mam wersję obecną i bardzo go sobie chwalę. Link Zgłoś
obii Re: Qashqai +2 08.04.08, 09:46 Wiadomo, że nie to ładne, co ładne, tylko to ładne, co się komuś podoba :) Link Zgłoś
elibre Re: Qashqai +2 18.04.08, 18:29 też miałem okazję go widzieć i nawet być w środku. Zwykły Qashqai w ogóle nie podobał mi się a ten owszem. Jest zdecydowanie bardziej "kanciasty" niż pięcioosobowy. A jak komuś ciasno z tyłu to wcale nie musi tych siedzień rozkładać albo niech kupi sobie większy samochód. Te foteliki sa rzeczywiście malutkie i tylko na niezbyt długie trasy. To tak jak z niektorymi pick-upami w USA. Wejdą 4 osoby ale to rozwiązanie nazywa się 2 + 2. Raz jechałem z tyłu w czymś taki - masakra! W nowym Nissanie będzie trochę więcej miejsca. Link Zgłoś
nikolasss Re: Qashqai +2 13.10.08, 18:55 spokojnie, zaraz pewnie wejdzie do salonów to sobie go na żywo będzie można obejrzeć. co do 5 osobowej wersji to mi się podobała - bardzo fajną promocję mieli na wzór extreme games. +2 (7osobowa wersja) ma cos w sobie. Link Zgłoś
mjuziszyn Re: Qashqai +2 12.11.08, 22:43 pewnie, w tym czasie, widział go na zdjeciach tylko a nie na żywo bo do salonów autko weszlo miesiąc temu. a dla zainteresowanych: samochod wygląda nieporównywalnie lepiej niż jedynka i niż +2 na fotkach; warto samemu sprawdzić Link Zgłoś
morijim Re: Qashqai +2 25.11.08, 22:25 taaa, wszedl do salonów koło 13 października a Ty już go widziałeś. bys się wstydził;) ja byłem na drzwiach otwartych 25-26. samochód fajny, rodzinny bym rzekł. przyda mi się taki;) Link Zgłoś