Gość: evenement IP: *.class144.petrotel.pl 21.09.03, 08:29 czy to jest wedłog prawa legalne ? czy Policja bedzie notoricznie sie czepiać ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
przemo_c Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 21.09.03, 18:51 Nie mam z tym problemów... Żadnych i jeszcze żaden policjant się o to nie przyczepił... Link Zgłoś
krakus.mp Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 24.09.03, 11:48 przemo_c napisał: > Nie mam z tym problemów... Żadnych i jeszcze żaden policjant się o to nie > przyczepił... Nie wiem czy jest legalne czy nie! Mnie się to też podoba,ale zbyt wiele roboty. PS. Witam. A co myślisz o domu bez klamek? Link Zgłoś
przemo_c Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 24.09.03, 11:59 Ano... Nie chciałbym się w takim znaleźć :D A dlaczego pytasz?? Link Zgłoś
krakus.mp Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 24.09.03, 12:05 przemo_c napisał: > Ano... Nie chciałbym się w takim znaleźć :D > > A dlaczego pytasz?? To pytanie było dla evenementa!Kiedyś był moim oponentem (bardzo niemiłym). zAPYTAŁEM TAK DLA JAJ! Link Zgłoś
Gość: evenement Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: *.class145.petrotel.pl 28.09.03, 14:41 Krakus jak widac nadal sierota jestes i reprezentujesz wieś tuning wiec sie nie udzelaj ! jak zdejmniesz sportowa naklejke z wlewu paliwa to pogadamy Link Zgłoś
krakus.mp Ale jesteś evenement!! 29.09.03, 16:25 Gość portalu: evenement napisał(a): > Krakus jak widac nadal sierota jestes i reprezentujesz wieś tuning wiec sie > nie udzelaj ! jak zdejmniesz sportowa naklejke z wlewu paliwa to pogadamy Nigdy nie miałem (i miał nie będę )takiej naklejki na wlewie paliwa!!Na swoim samochodzie nie mam żadnych naklejek (napisów,szachownic,pasków itd). A ty koleś ze swoim autkiem możesz robić co chcesz.To czy będziesz miał klamki,czy nie to mnie "wali". Napisałem ci wyżej,że też mi się podobaja samochody pozbawione klamek. Link Zgłoś
Gość: PolAm Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: 207.76.204.* 31.10.03, 21:33 Czy klmaki sa w spisie rzeczy wymaganych w samochodzie? Poza tym Viper nie mail klmaek na poczatku (bo i dachu tez nie mial) Link Zgłoś
Gość: gumi Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.11.03, 22:16 conajmniej jedna para drzwi musi mieć klamki - takie są przepisy - a dleczego, adlatego aby policja miała jak kolesia wyciągnąć z samochodu, aby po wywadku można było otworzyć drzwi i po trzecie takie są przepisy. Link Zgłoś
Gość: smok Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: 212.244.113.* 17.11.03, 14:38 Nie mam klamek, ani zadnych zamkow od ponad roku. Zima ani policja nie sa problemem - przeglad tez bez problemu. Czytajac dziennik ustaw na temat wyposazenia pojazdow nie natknalem sie na zaden zapis, ktory mowi, czy klamki maja byc mechaniczne, czy elektryczne, i czy w ogole maja być. Jak kwalifikowac klamki elektryczne np. w formie przycisku? Ja generalnie bardzo sobie cenie a pracy przy wykonaniu naprawde nie bylo duzo......... (golf mk2) Link Zgłoś
Gość: Gregorian Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: *.bbned.dsl.internl.net 07.09.04, 22:01 Ciekawie to moze wygladac ale czy nie zbyt szpanersko? Nie oczekuje odp! Jestem za rasowaniem silnika i elstetyki samochodu -wiec jestem za, ale wielu uwaza takie przerabianie auta za szpan! Twoje autko i decyzja! Pozdr! Link Zgłoś