Dodaj do ulubionych

Co myslicie aby w aucie nie było klamek?

IP: *.class144.petrotel.pl 21.09.03, 08:29
czy to jest wedłog prawa legalne ? czy Policja bedzie notoricznie sie
czepiać ??
Obserwuj wątek
    • przemo_c Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 21.09.03, 18:51
      Nie mam z tym problemów... Żadnych i jeszcze żaden policjant się o to nie
      przyczepił...
      • krakus.mp Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 24.09.03, 11:48
        przemo_c napisał:

> Nie mam z tym problemów... Żadnych i jeszcze żaden policjant się o to nie
        > przyczepił...
        Nie wiem czy jest legalne czy nie!
        Mnie się to też podoba,ale zbyt wiele roboty.
        PS.
        Witam.
        A co myślisz o domu bez klamek?
        • przemo_c Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 24.09.03, 11:59
          Ano... Nie chciałbym się w takim znaleźć :D

A dlaczego pytasz??
          • krakus.mp Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? 24.09.03, 12:05
            przemo_c napisał:

> Ano... Nie chciałbym się w takim znaleźć :D
            >
            > A dlaczego pytasz??
            To pytanie było dla evenementa!Kiedyś był moim oponentem (bardzo niemiłym).
            zAPYTAŁEM TAK DLA JAJ!
            • Gość: evenement Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: *.class145.petrotel.pl 28.09.03, 14:41
              Krakus jak widac nadal sierota jestes i reprezentujesz wieś tuning wiec sie
              nie udzelaj ! jak zdejmniesz sportowa naklejke z wlewu paliwa to pogadamy
              • krakus.mp Ale jesteś evenement!! 29.09.03, 16:25
                Gość portalu: evenement napisał(a):

> Krakus jak widac nadal sierota jestes i reprezentujesz wieś tuning wiec sie
                > nie udzelaj ! jak zdejmniesz sportowa naklejke z wlewu paliwa to pogadamy
                Nigdy nie miałem (i miał nie będę )takiej naklejki na wlewie paliwa!!Na swoim
                samochodzie nie mam żadnych naklejek (napisów,szachownic,pasków itd).
                A ty koleś ze swoim autkiem możesz robić co chcesz.To czy będziesz miał
                klamki,czy nie to mnie "wali".
                Napisałem ci wyżej,że też mi się podobaja samochody pozbawione klamek.
    • Gość: PolAm Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: 207.76.204.* 31.10.03, 21:33
      Czy klmaki sa w spisie rzeczy wymaganych w samochodzie?
      Poza tym Viper nie mail klmaek na poczatku (bo i dachu tez nie mial)
      • Gość: gumi Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.11.03, 22:16
        conajmniej jedna para drzwi musi mieć klamki - takie są przepisy - a dleczego,
        adlatego aby policja miała jak kolesia wyciągnąć z samochodu, aby po wywadku
        można było otworzyć drzwi i po trzecie takie są przepisy.
    • Gość: smok Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: 212.244.113.* 17.11.03, 14:38
      Nie mam klamek, ani zadnych zamkow od ponad roku. Zima ani policja nie sa
      problemem - przeglad tez bez problemu. Czytajac dziennik ustaw na temat
      wyposazenia pojazdow nie natknalem sie na zaden zapis, ktory mowi, czy klamki
      maja byc mechaniczne, czy elektryczne, i czy w ogole maja być. Jak kwalifikowac
      klamki elektryczne np. w formie przycisku? Ja generalnie bardzo sobie cenie a
      pracy przy wykonaniu naprawde nie bylo duzo......... (golf mk2)
      • Gość: Gregorian Re: Co myslicie aby w aucie nie było klamek? IP: *.bbned.dsl.internl.net 07.09.04, 22:01
        Ciekawie to moze wygladac ale czy nie zbyt szpanersko?
        Nie oczekuje odp!
        Jestem za rasowaniem silnika i elstetyki samochodu -wiec jestem za, ale wielu
        uwaza takie przerabianie auta za szpan!
        Twoje autko i decyzja!

Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka