aniazm 13.08.08, 22:33 właśnie kupiliśmy sharana i mam problem z fotelikami. ktoś wie, jak się reguluje w nich pasy? nie wiem, jak je ściągnąć, syn mi z nich wyłazi:( Link Zgłoś Obserwuj wątek
aniazm Re: RTFM !!! 14.08.08, 10:19 przeczytałabym, ale mam po niemiecku (nie znam), a z obrazków nie wynika, jak się reguluje pasy. myślisz, że zawracałbym głowę, gdybym miała polską instrukcję? fajne masz zdanie o kobietach... Link Zgłoś
crannmer Re: RTFM !!! 14.08.08, 10:27 aniazm napisała: > przeczytałabym, ale mam po niemiecku (nie znam), a > z obrazków nie wynika, jak się reguluje pasy. Na wszystkich znanych mi instrukcjach do fotelikow z obrazkow wynikalo, jak sie reguluje pasy fotelika. > myślisz, że zawracałbym głowę, gdybym miała > polską instrukcję? fajne masz zdanie o kobietach... A jakie mam miec o pytajacym o sposob regulacji, ktory nie podaje nawet marki i typu fotelika? Uwazasz, ze mam krysztalowa kule, w ktorej widze Twoj fotelik? BTW o ile to jest znana firma, to z pewnoscia da sie nabyc droga kupna polska instrukcje. W ostatecznosci mozesz zacytowac odpowiedni akapit albo wstawic (czytelne) zdejcie inkryminowanych stron instrukcji do imageshack. I jeszcze raz zapytac. Link Zgłoś
jusuf Re: RTFM !!! 14.08.08, 19:39 aniazm:tak po prawdzie, kogo interesuje Twoje spełnione macierzyństwo na forum o samochodach? Poczekaj, poczekaj...jeszcze dadzą Ci popalić! Link Zgłoś
aniazm Re: VW Sharan - fotele dziecięce 14.08.08, 21:26 oj, panowie, panowie... skoro nie macie Sharana/Alhambry/Galaxy, to po co się odzywacie w tym wątku? no nic, i tak dziękuję za wpisy. Link Zgłoś
crannmer Re: VW Sharan - fotele dziecięce 14.08.08, 21:41 aniazm napisała: > oj, panowie, panowie... skoro nie macie Sharana/Alhambry/Galaxy, > to po co się odzywacie w tym wątku? Pytasz sie o pasy samochodu, czy fotelika? Czy do tego typu samochodu pasuje tylko jeden jedyny typ fotelikow jednej jedynej grupy wiekowo-wagowej, czy tez mozna jednak tam zamontowac kazdy zgodny z norma a dostepny na rynku fotelik? A jesli jednak mozna zamontowac rozne foteliki, to o jaki fotelik w tym wypadku konkretnie chodzi? Zamiast usilowac obrazac sie na podly swiat postaraj sie lepiej umozliwic podanie odpowiedzi bez uzycia krysztalowej kuli i bez posiadania dziur po gwozdziach w przegubach rak i stopach. Link Zgłoś
fermik Re: VW Sharan - fotele dziecięce 14.08.08, 21:50 W instrukcji opis jest na dwie strony, duzo pisania. Najlepiej sciagnac instrukcje do forda galaxy po polsku z www.ford.com.pl -> uslugi -> instukcje obslugi Dlaczego do galaxy ? Jak bedziesz probowala znalezc do sharana to zrozumiesz :-) Powodzenia. Link Zgłoś
speedkowal Re: VW Sharan - fotele dziecięce 06.10.08, 11:40 Pod zagłówkiem jest przycisk. Po jego naciśnięciu pasy fotelika ściągają sie automatycznie. Normalnie przycisk może być niewidoczny, trzeba podnieść zagłówek do góry. Link Zgłoś