Dodaj do ulubionych

To dopiero szykowne auto!

26.08.08, 21:09
I do tego jakie kultowe ;-)
www.roadlook.pl/?sekce=foto&ga_uid=GI_4613e3d09cd31&ga_id=GH_4613e3d07b9e5
A tu też ładnie się prezentuje:
www.autogaleria.mojeauto.pl/Subaru_Impreza_Sedan_Zdjecie_4_z_6,p,33458.html
Posiadacze Lanosów po wiejskim tuningu mogą czuć się
dowartościowani.
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: To dopiero szykowne auto! 27.08.08, 11:57
      z tylku wyglada jak kia rio...
    • simr1979 Już wolę hatcha z dwojga złego :( n/t 27.08.08, 15:02
      • sniperslaststand wisienka z tortu na czubku krowiego placka 27.08.08, 15:56
        simr79 napisał:

> Już wolę hatcha z dwojga złego :( n/t

iberia.pl napisała:

> z tylku wyglada jak kia rio...

To Subaru nie wygląda z tyłu jak Kia Rio, ale jak Chevrolet Lazaret sedan.

A pomyśleć, że ono ma jeden z najlepszych napędów na cztero koła na świecie, tak samo dobry jak quattro i napęd w Mitsubishi.

To tak, jakby wziąć tą przysłowiową wisienkę z czubka tortu i zaserwować ją na stół na samym środku krowiego gówna.
    • k2i tak zniszczyć Imprezę!! 27.08.08, 20:17
      naprawdę jestem i byłem wielkim zwolennikiem samochodów z pod znaku plejad ale ta najnowsza impreza pod względem wyglądu jest poprostu tragedią!!!

Od strony mechanicznej i całej reszty jest pewnie samochodem doskonalszym, ale pod względem wyglądu to firma subaru szczeliła sobie samobója, jak można było zerwać z tak cudowna linią nadwozia jaką miała wcześniej, przecież to co teraz zrobili nie będzie się dosłownie niczym wyróżniać w miejskim tłoku.
      Dawniej jak subarka podjeżdżała to byłem pełen szacunku dla tego osobnika co prowadził ten samochód a teraz to zwykły japończyk :/
    • azimut Re: To dopiero szykowne auto! 29.08.08, 09:55
      Poprzednia impreza wygląda super. Ta nowa wygląda jak tuningowany
      Lanos.
    • derduch-reaktywacja Re: To dopiero szykowne auto! 29.08.08, 10:16
      A wystarczy drobna modyfikacja i forumowi debile będą sikać po nogach z zachwytu:
      odsiebie.com/pokaz/464784---10a3.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka