28.10.03, 20:43
Jak masz troszkę honoru w sobie,to nie wdawaj się z niektórymi typami w
dyskusje na tym forum.
Nie chcą obecności Twojej osoby,to miej ich w d....Wracaj na Nasze forum.
Ja już mam dosyć tego zidiociałego ,"starego" forum!
Ani Ty im,ani oni Tobie nie przemówią do rozumu.Ty dla nich jesteś zbyt
mądry,a oni dla Ciebie zbyt głupi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuzyn Re: Do GB! IP: *.fastres.net 28.10.03, 20:45
      .......Chyba odwrotnie.........hehehe
      • Gość: kuzyn Re: Do GB! IP: *.fastres.net 28.10.03, 20:50
        Zreszta kto go wygania(i ciebie tez)?.........
        Ja pisze na forum ......quattroruote........wiec gowno mnie obchodzi kto tu
        pisze.......czasami tylko cos wtrace........
    • Gość: Kris Kelvin Re: Do Krakusa IP: 80.48.103.* 28.10.03, 20:55
      Krakus jestes bystrym facetem a tu taki watek.
      Nie dosc ze zasmiecasz forum to jeszcze czytajac twoja wypowiedz wydaje sie ze
      jestes co najmniej rzecznikiem GB.
      GB jest dorosly i jestem pewien ze sam potrafi sie wypowiedziec i obronic.
      • krakus.mp Re: Do Krakusa 28.10.03, 21:03
        Gość portalu: Kris Kelvin napisał(a):

> Krakus jestes bystrym facetem a tu taki watek.

Dzięki za komplement

> Nie dosc ze zasmiecasz forum to jeszcze czytajac twoja wypowiedz wydaje sie
        ze

Jeden śmieć więcej, czy mniej.Nie wpływa to na obniżenie "jakości"tego forum.

> jestes co najmniej rzecznikiem GB.

Nie jestem czyimkolwiek rzecznikiem.

> GB jest dorosly i jestem pewien ze sam potrafi sie wypowiedziec i obronic.

W tą dorosłość greenblacka zaczynam wątpić, po tym jak reaguje na zaczepne
        wątki na tym forum.Dorosły człowiek nie wdaje się w głupie dyskusje.A już z
        pewnością takie,jakie wywołuje Kuzyn.

Pozdrawiam.
        • Gość: kuzyn Re: Do Krakusa IP: *.fastres.net 28.10.03, 21:09
          .....krakus........
          Nie ujmujac nic dla GB.........ale to ty pierdolisz glupoty i piszesz bzdety...
          Wiec nie zaslaniaj sie GB........
          • Gość: tato Re: Do Krakusa IP: *.fastres.net 28.10.03, 21:12
            .......Jeszcze jedno krakus,gdybym mial takiego "kolege" to albo bym sie
            powiesil z nadmiaru kompleksow ew.bym ci skopal twoja pryszczata dupe.....
        • Gość: Radek Re: Do Krakusa IP: 209.194.207.* 28.10.03, 22:24
          > Jeden śmieć więcej, czy mniej.Nie wpływa to na obniżenie "jakości"tego forum.

Odnosze wrazenie ze najwiekszy syf na tym forum to robisz Ty z Greenblackiem i
          jego wielbicielami. Moze jak juz sobie stworzyliscie to swoje forum to tam mu
          bedziesz przekazywal prywatne informacje jak ten caly watek? Czy moze zescie
          sobie obrali taka strategie zeby tutaj robic syf to moze wiecej ludzi przejdzie
          do tego waszgeo prywatnego forum swiecacego narazie pustkami?
          Wezcie sobie panowie na wstrzymanie albo co, bo naprawde robicie tu domowe
          przedszkole.
          • krakus.mp Re: Do Krakusa 29.10.03, 21:57
            Gość portalu: Radek napisał(a):

> > Jeden śmieć więcej, czy mniej.Nie wpływa to na obniżenie "jakości"tego for
            > um.
            >
            > Odnosze wrazenie ze najwiekszy syf na tym forum to robisz Ty z Greenblackiem
            i
            > jego wielbicielami. Moze jak juz sobie stworzyliscie to swoje forum to tam mu
            > bedziesz przekazywal prywatne informacje jak ten caly watek? Czy moze zescie
            > sobie obrali taka strategie zeby tutaj robic syf to moze wiecej ludzi
            przejdzie
            >
            > do tego waszgeo prywatnego forum swiecacego narazie pustkami?
            > Wezcie sobie panowie na wstrzymanie albo co, bo naprawde robicie tu domowe
            > przedszkole.
            Zastanawiam się ,jak ty koleś piszesz na tym forum? Bo wydaje mi się ,że jesteś
            ślepy.
            Twierdzisz że greenblack i ja zaśmiecamy to "mądre" forum swoimi postami?
            A posty Henia,Kuzyna (taty),Taxikilera i kilkoro innych głupków są cacy?
            To forum nigdy nie będzie dobre,dokąd będą takie posty,jakie piszą w/w goście!
            To dlatego powstało forum AUTOMOBIL,aby ludzie mający coś mądrego do
            przekazania,mogli spokojnie napisać.Bez obawy,że paru bałwanów ich zgnoi,tylko
            dlatego że coś Sobą reprezentują.
            Jak Ktoś chce dyskutować na odpowiednim poziomie,powinien dopisać się do
            Naszego grona!Przyjmiemy go bez problemu,pod warunkiem że jego nicek nie będzie
            podobny do już istniejącego w automobilu (przypadek grenblocka).
            Zastanów się chłopie,czy masz rację pisząc że zaśmiecamy to forum.
            Jak się zastanowisz,to podziękuj "sympatycznemu" Heniowi z Kanady za to że to
            forum upadło!
            • Gość: Radek Re: Do Krakusa IP: 209.194.207.* 29.10.03, 23:53
              > Twierdzisz że greenblack i ja zaśmiecamy to "mądre" forum swoimi postami?

Owszem

> A posty Henia,Kuzyna (taty),Taxikilera i kilkoro innych głupków są cacy?

Tak sie dziwie sklada ze zawsze jak sa jakies mniej lub bardziej chamskie
              dyskusje to Ty z Greenblackiem bierzecie w nich udzial, bawi cie takie taplanie
              w brudach, rob to u siebie na Automobil a nie na goscinnych wystepach powodujac
              ze watki niemerytoryczne sa zawsze na gorze listy.

> Jak Ktoś chce dyskutować na odpowiednim poziomie,powinien dopisać się do
              > Naszego grona!

Mnie sie akurat nie chce logowac, wiec nie bede raczej na Automobil
              przechodzil, to raz, dwa, Kuzyn mi bardzo nie przeszkadza.

> Zastanów się chłopie,czy masz rację pisząc że zaśmiecamy to forum.
              > Jak się zastanowisz,to podziękuj "sympatycznemu" Heniowi z Kanady za to że to
              > forum upadło!

Zasmiecacie, tworzysz z Greenblackiem bzdurne watki i wdajesz sie w pyskowki
              czym jak juz powiedzialem przyczyniacie sie do obnizenia poziomu forum na rowni
              z "waszymi wrogami". Nieodpowiadaj na zaczepki, nie wdawaj sie w dyskusjie, nie
              tworz watkow w stylu "na auto-moto jest syf" i "auto-moto schodzi na psy" to
              bedzie duzo przyjemniej wszystkim. Ja rozumiem ze liczyliscie na jakis eksodus
              czy cos ale wiekszosc ludzi ma wasza inicjatywe w d... pogodz sie z realiami i
              zachowuj sie jak mezczyzna a nie jak dziecko ktore robi kupe w konkurencyjnej
              piaskownicy zeby sie lokalne dzieci wyniosly do waszej i bawily razem z wami.
              • Gość: nedi Re: Do Krakusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 00:12
                ŁAŁ Chłopie, na nauczyciela pójdź albo na księdza, kto wie może biskupem
                zostaniesz....
      • Gość: verte Re: Do Krakusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:05
        Gość portalu: Kris Kelvin napisał(a):

> Krakus jestes bystrym facetem a tu taki watek.
        > Nie dosc ze zasmiecasz forum to jeszcze czytajac twoja wypowiedz wydaje sie
        ze
        > jestes co najmniej rzecznikiem GB.
        > GB jest dorosly i jestem pewien ze sam potrafi sie wypowiedziec i obronic.

Otóż to.A co na tym nowym forum można.Do 16-tej pojawiły się może ze 3 wpisy.
        Poza tym jedną moją wypowiedź jakiś idiota skasował a powodu nie było.To mnie
        zraziło.
        • greenblack Re: Do Krakusa 28.10.03, 21:07
          Przecież mówiłes, że nie możesz się logować, a tu nagle, że ktoś Cię wykasował?
          • hidden Re: Do Krakusa 28.10.03, 21:33
            greenblack napisał:

> Przecież mówiłes, że nie możesz się logować, a tu nagle, że ktoś Cię
            wykasował?
            >

Tak myślałem,logować sie mogę,nie mogę tylko korzystać z forum.gazeta.pl.
            Nadal wchodzę przez stare www2.gazeta.pl/forum ale prywatne też na tym
            działają się okazuje.
        • krakus.mp Re: Do Krakusa 28.10.03, 21:11
          Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: Kris Kelvin napisał(a):
          >
          > > Krakus jestes bystrym facetem a tu taki watek.
          > > Nie dosc ze zasmiecasz forum to jeszcze czytajac twoja wypowiedz wydaje si
          > e
          > ze
          > > jestes co najmniej rzecznikiem GB.
          > > GB jest dorosly i jestem pewien ze sam potrafi sie wypowiedziec i obronic.
          >
          >
          > Otóż to.A co na tym nowym forum można.Do 16-tej pojawiły się może ze 3 wpisy.
          > Poza tym jedną moją wypowiedź jakiś idiota skasował a powodu nie było.To mnie
          > zraziło.

Przeglądnąlem forum automobil i nie zauważyłem żadnego wątku z Twoim
          nickiem,który został wykasowany.
          Podaj treść tego wątku lub jakiego innego nicka użyłeś?
          • hidden Re: Do Krakusa 28.10.03, 21:34
            krakus.mp napisał:

> Gość portalu: verte napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Kris Kelvin napisał(a):
            > >
            > > > Krakus jestes bystrym facetem a tu taki watek.
            > > > Nie dosc ze zasmiecasz forum to jeszcze czytajac twoja wypowiedz wyda
            > je si
            > > e
            > > ze
            > > > jestes co najmniej rzecznikiem GB.
            > > > GB jest dorosly i jestem pewien ze sam potrafi sie wypowiedziec i obr
            > onic.
            > >
            > >
            > > Otóż to.A co na tym nowym forum można.Do 16-tej pojawiły się może ze 3 wpi
            > sy.
            > > Poza tym jedną moją wypowiedź jakiś idiota skasował a powodu nie było.To m
            > nie
            > > zraziło.
            >
            > Przeglądnąlem forum automobil i nie zauważyłem żadnego wątku z Twoim
            > nickiem,który został wykasowany.
            > Podaj treść tego wątku lub jakiego innego nicka użyłeś?

A nie pamiętam już dokładnie.Pozdrawiam.
            • Gość: Henio Re: Do Krakusa i jemu podobnych! IP: *.sympatico.ca 29.10.03, 04:19
              Jak godzicie nauke ze sportem? Jak pisanie na forum z praca ...

Teraz Polska!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka