marcinlespaul Premiery po francusku 03.02.09, 08:38 no i się pan JB uczepił nissana... dach jest, koła są - wszystko gra ;-). pozdro! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Premiery po francusku IP: *.175.152.2.koba.pl 03.02.09, 08:50 hehe apropo gry na komputerze to jak tam Panu idzie w GTA4??;] moze jakas mini recenzja? Link Zgłoś
Gość: jacek.balkan Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:05 Przeszedłem, przed świętami jeszcze... Teraz męczę multiplayera:) Link Zgłoś
Gość: krzysiek3452 Re: Premiery po francusku IP: 195.64.150.* 03.02.09, 09:48 W końcu motodziennik zaczyna mieć jakąś rozsądną długość odcinka.. ;)Oby tak dalej.. Nierozumiem czemu ta nutka złośliwości do Alfy.. To, ze czasem coś sie zaświeci, niezadziała to normalne, w Mercedesie ostatnio nawet klapy bagażnika odpadają.. A 149 jesli będzie miała inny tył niż Bravo będzie pięknym autem bo puki co wygląda jak zderzenie bravo i mi.to... Link Zgłoś
Gość: ziółek Re: Premiery po francusku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:50 Tego Kazana to chyba ekipa Motodziennika narysowała tuz przed kręceniem programu :) Link Zgłoś
Gość: pe Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:09 Może ta lafa jest tak niesamowita w środku, że jej kierowca zapomniał to talnie o wszystkim, tak się rozpłynoł w luksusach:D Link Zgłoś
Gość: .. Re: Premiery po francusku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.02.09, 11:15 nie lubię alf fiat może wymyśli jeszcze nowy samochód oczywiście to będzie bravo albo punto z nową budą koszmar zamiast coś lepszego to oni :o Link Zgłoś
Gość: masterius Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:33 dokladnie tak, motodziennik przekracza coraz czesciej 5 minut :D SWIETNIE ! ;D jak to ktos madry kiedys napisal tutaj: dzien bez motodziennika, to dzien stracony, dlatego nie lubie weekendow ^^ Link Zgłoś
Gość: henio Re: Premiery po francusku IP: *.chello.pl 03.02.09, 12:26 mnie również motodziennik bardzo się podoba, ale jest pewien problem a właściwie dwa: - każdy filmik na gazeta.pl leci około 15 sekund i sam się resetuje, później leci już normalnie -czasem intro jest znacznie cichsze bądź głośniejsze od samego materiału z motodziennika Link Zgłoś
Gość: pmk Re: Premiery po francusku IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 13:32 Panie Jacku, jaki ma pan nick na Games For Windows Live? Link Zgłoś
Gość: jaro88 Re: Premiery po francusku IP: *.e-wro.net.pl 03.02.09, 13:42 fajna ta nowa alfa, podoba mi sie. A pochwale sie, ze widziałem dzisiaj insignie wypakowywaną z lawety. Ładna, dość duża, taka sama jak na filmikach =D. Będzie dobry konkurent dla passata, mondeo, laguny, C5.... itd :) Link Zgłoś
glaubeliebetod Re: Premiery po francusku 03.02.09, 14:39 zapowiada się ostry Opel, a co do Alfy Romeo - piękna Link Zgłoś
Gość: georing Re: Premiery po francusku IP: *.chello.pl 03.02.09, 14:55 Osobiście uważam, że obecnie Alfa(Fiat) robi naprawdę dobre samochody, czego nie można powiedzieć o jakości francuskiej, tzn. Peugeot ;) Link Zgłoś
Gość: jacek.balkan Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:10 phatjazz :) Link Zgłoś
Gość: Misial Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:18 a co masz do Peugeota?? przejechałem 406 80.000 km i jak na razie standardowe wymiany i rzeczy które się psuja także w innych autach, czyli przeguby na naszych równych drogach Link Zgłoś
Gość: Odbyt Re: Premiery po francusku IP: *.93.classcom.pl 03.02.09, 18:15 Czemu ja nic nie widzę na tej stronie? Link Zgłoś
Gość: koles Re: Premiery po francusku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 19:19 widziałem już Insignie w Jankach wydaje mi się, że ma trochę wąski bagażnik ale jak koleś wcisnął to szybko mi uciekł :P Link Zgłoś
Gość: Orel Re: Premiery po francusku IP: *.warszawa.mm.pl 04.02.09, 12:36 Byłem na premierowej prezentacji Insignii w grudniu więc miałem okazję uważnie obejrzeć. Prezentuje się nieźle, ale ma parę niedoróbek. Np. w wersji 5cio drzwiowej, gdy podnosimy podłogę bagażnika jest tam taki fajny zaczep jak w Mercedesach, tylko że... polecam sprawdzić osobiście :P Na tylnych fotelach nie ma też zbyt dużo miejsca na głowę, przy swoich 180 cm wzrostu jeszcze się mieściłem, ale osoby trochę wyższe będą zawadzały głową. Z tego co pamiętam pokrętło do osbługi nawigacji takie jak w Audi, Mercedesie czy BMW niestety nie dorasta funkcjonalnością do starszych "braci". Sprawdziłem też ceny, które są dość wysokie, choć to może kwestie przeliczania przy wysokim kursie euro... Link Zgłoś
madorator Re: Premiery po francusku 04.02.09, 20:07 Mi się wydaje ze na jednym zdjęciu wcale nie jest pokazana nowa Alfa tylko obecny Fiat Bravo, tył identyczny i znaczek też fiata wiec coś tutaj jest nie tak. A co do migających świateł. Jeśli auto ma diodowe lampy, to po nagraniu tego kamerą tak to właśnie wygląda, jakby migały, co w rzeczywistości nie jest prawdą. :) Link Zgłoś