Dodaj do ulubionych

Premiery po francusku

IP: *.chello.pl 03.02.09, 08:35
Nissan Kazan rządzi :)
Obserwuj wątek
    • marcinlespaul Premiery po francusku 03.02.09, 08:38
      no i się pan JB uczepił nissana... dach jest, koła są - wszystko gra ;-). pozdro!
    • Gość: gość Re: Premiery po francusku IP: *.175.152.2.koba.pl 03.02.09, 08:50
      hehe apropo gry na komputerze to jak tam Panu idzie w GTA4??;] moze jakas mini recenzja?
    • Gość: jacek.balkan Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:05
      Przeszedłem, przed świętami jeszcze... Teraz męczę multiplayera:)
    • Gość: krzysiek3452 Re: Premiery po francusku IP: 195.64.150.* 03.02.09, 09:48
      W końcu motodziennik zaczyna mieć jakąś rozsądną długość odcinka.. ;)Oby tak dalej.. Nierozumiem czemu ta nutka złośliwości do Alfy.. To, ze czasem coś sie zaświeci, niezadziała to normalne, w Mercedesie ostatnio nawet klapy bagażnika odpadają.. A 149 jesli będzie miała inny tył niż Bravo będzie pięknym autem bo puki co wygląda jak zderzenie bravo i mi.to...
    • Gość: ziółek Re: Premiery po francusku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:50
      Tego Kazana to chyba ekipa Motodziennika narysowała tuz przed kręceniem programu :)
    • Gość: pe Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:09
      Może ta lafa jest tak niesamowita w środku, że jej kierowca zapomniał to talnie o wszystkim, tak się rozpłynoł w luksusach:D
    • Gość: .. Re: Premiery po francusku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.02.09, 11:15
      nie lubię alf fiat może wymyśli jeszcze nowy samochód oczywiście to będzie bravo albo punto z nową budą koszmar zamiast coś lepszego to oni :o
    • Gość: masterius Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:33
      dokladnie tak, motodziennik przekracza coraz czesciej 5 minut :D SWIETNIE ! ;D

jak to ktos madry kiedys napisal tutaj:

dzien bez motodziennika, to dzien stracony, dlatego nie lubie weekendow ^^
    • Gość: henio Re: Premiery po francusku IP: *.chello.pl 03.02.09, 12:26
      mnie również motodziennik bardzo się podoba, ale jest pewien problem a właściwie dwa:

- każdy filmik na gazeta.pl leci około 15 sekund i sam się resetuje, później leci już normalnie

-czasem intro jest znacznie cichsze bądź głośniejsze od samego materiału z motodziennika
    • Gość: pmk Re: Premiery po francusku IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 13:32
      Panie Jacku, jaki ma pan nick na Games For Windows Live?
    • Gość: jaro88 Re: Premiery po francusku IP: *.e-wro.net.pl 03.02.09, 13:42
      fajna ta nowa alfa, podoba mi sie. A pochwale sie, ze widziałem dzisiaj insignie wypakowywaną z lawety. Ładna, dość duża, taka sama jak na filmikach =D. Będzie dobry konkurent dla passata, mondeo, laguny, C5.... itd :)
    • glaubeliebetod Re: Premiery po francusku 03.02.09, 14:39
      zapowiada się ostry Opel, a co do Alfy Romeo - piękna
    • Gość: georing Re: Premiery po francusku IP: *.chello.pl 03.02.09, 14:55
      Osobiście uważam, że obecnie Alfa(Fiat) robi naprawdę dobre samochody, czego nie można powiedzieć o jakości francuskiej, tzn. Peugeot ;)
    • Gość: jacek.balkan Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:10
      phatjazz :)
    • Gość: Misial Re: Premiery po francusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:18
      a co masz do Peugeota??
      przejechałem 406 80.000 km i jak na razie standardowe wymiany i rzeczy które się psuja także w innych autach, czyli przeguby na naszych równych drogach
    • Gość: Odbyt Re: Premiery po francusku IP: *.93.classcom.pl 03.02.09, 18:15
      Czemu ja nic nie widzę na tej stronie?
    • Gość: koles Re: Premiery po francusku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 19:19
      widziałem już Insignie w Jankach wydaje mi się, że ma trochę wąski bagażnik ale jak koleś wcisnął to szybko mi uciekł :P
    • Gość: Orel Re: Premiery po francusku IP: *.warszawa.mm.pl 04.02.09, 12:36
      Byłem na premierowej prezentacji Insignii w grudniu więc miałem okazję uważnie obejrzeć. Prezentuje się nieźle, ale ma parę niedoróbek. Np. w wersji 5cio drzwiowej, gdy podnosimy podłogę bagażnika jest tam taki fajny zaczep jak w Mercedesach, tylko że... polecam sprawdzić osobiście :P Na tylnych fotelach nie ma też zbyt dużo miejsca na głowę, przy swoich 180 cm wzrostu jeszcze się mieściłem, ale osoby trochę wyższe będą zawadzały głową. Z tego co pamiętam pokrętło do osbługi nawigacji takie jak w Audi, Mercedesie czy BMW niestety nie dorasta funkcjonalnością do starszych "braci". Sprawdziłem też ceny, które są dość wysokie, choć to może kwestie przeliczania przy wysokim kursie euro...
    • madorator Re: Premiery po francusku 04.02.09, 20:07
      Mi się wydaje ze na jednym zdjęciu wcale nie jest pokazana nowa Alfa tylko obecny Fiat Bravo, tył identyczny i znaczek też fiata wiec coś tutaj jest nie tak. A co do migających świateł. Jeśli auto ma diodowe lampy, to po nagraniu tego kamerą tak to właśnie wygląda, jakby migały, co w rzeczywistości nie jest prawdą. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka