black_code 11.05.09, 17:43 Znalezione na innym forum www.youtube.com/watch?v=u-nfjo_d1hw ile takich bezmyslnych pociskow codziennie mijamy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
analny_wybawca Re: tylko Subaru 11.05.09, 17:55 Najważniejsze żeby nowe było, bo 7-o letnie to już trup :D A inna sprawa że chyba jeszcze nie widziałem normalnie jadącej mocniejszej imprezy. W każdej siedzi jakiś niedorosły idiota Link Zgłoś
jackk3 Re: tylko Subaru 11.05.09, 18:26 To jakbys im dal porszawe to by jechali 40? Na glupote nie ma rady. Link Zgłoś
marek.usc impreza to piękny samochód ale ... 11.05.09, 18:43 ... w odpowiednich rękach ... bo ci na tym filmiku to kawał zajebanego kretyństwa które szarga dobre imię tego samochodu:/ Link Zgłoś
black_code Re: impreza to piękny samochód ale ... 11.05.09, 18:48 Piekny (inaczej), szybki i beznadziejny do codziennej jazdy. Ale nie o samochod tu chodzi lecz wlasnie o zawartosc . Link Zgłoś
jackk3 Re: impreza to piękny samochód ale ... 11.05.09, 19:04 Panowie po pierwsze primo mowcie STI albo przynajmniej WRX! Po drugie 'Primo' dlaczego beznadziejne do codzennej jazdy? Link Zgłoś
black_code Re: impreza to piękny samochód ale ... 11.05.09, 19:25 jackk3 napisał: > Panowie po pierwsze primo mowcie STI albo przynajmniej WRX! > Po drugie 'Primo' dlaczego beznadziejne do codzennej jazdy? Przynajmniej nie na polskie drogi- zadnego komfortu, wszystko trzeszczy,skacze, dobija nawet na malych nierownosciach .Prawda jest ze nie jedzilem tym nowym ale wzgledem poprzednika watpie w przelomowa poprawe - poprostu ten typ tak ma. Moze ja juz wyroslem ale taki samochod byl dla mnie zbyt meczacy Link Zgłoś
jackk3 Re: impreza to piękny samochód ale ... 11.05.09, 19:31 Wiadomo, twarde zawieszenie, agresywne gumy, ale trzeszcy? Jezdzilem WRX-ami (fakt ze nowymi) i nawet na nierownosciach co mialo 'trzeszczec'? Sam jezdze Subaru i po ponad 30k nic nie trzeszczy, skrzypi, itd. Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: tylko Subaru 11.05.09, 19:39 Witam, Długo chłopiec siedział za wirtualnym kółkiem Formuły, albo innym kółkiem. Charakterystycznie trzyma kierownicę. Całe szczęście,że tak trenował. To daje nadzieję, że ma refleks i właściwe odruchy. Pzdr. Inguszetia Link Zgłoś
organista_pl Re: tylko Subaru 12.05.09, 11:37 www.mototube.pl/film/1255/ken-block-daje-popis-subaru-impreza-530-km/ Link Zgłoś
jbl25 Re: tylko Subaru 22.05.09, 00:07 Holy shi*. Facet jest masterem, a Subaru potworem :) Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: tylko Subaru 22.05.09, 09:30 Witam, Koleś jest boski. Ja też tak chcę. Pzdr. Inguszetia Link Zgłoś
jbl25 Re: tylko Subaru 22.05.09, 12:09 Miszcz nad miszcze. Po prostu to co on wyprawia tym autem to jest jakaś masakra, jak mija słupki zarzucając tyłek....:))) Link Zgłoś
al9 gó...arze 12.05.09, 12:25 gó...arz w ogóle nie umie jeździć szkolił się jak zauważył inguszetia na kompie nie wie co to bezwładność i zasady fizyki.. PYTAM: gdzie kamery? Gdzie policja? Jeździ po dużym mieście (Wałbrzych, Jelenia Góra?), na 100% naszpikowanym kamerami... Tolerujemy to a ta banda gó...arzy może walnąć w Wasze auto... al Link Zgłoś
seydlitz Re: gó...arze 12.05.09, 12:37 Sam mam subaru tyle, że leśnika,; ten kretyn szarga dobre imię samochodu. Fakt nie dla idiotów. Link Zgłoś
black_code jestem po...ny tym razem VW 21.05.09, 13:44 znalezione na forum automobil koniecznie z dzwiekiem! www.youtube.com/watch?v=z4d1lP10zHYprzerazajace Link Zgłoś
black_code Re: cos źle wkleiłeś 21.05.09, 13:56 przepraszam wlaczylo komentarz , poprawiam www.youtube.com/watch?v=z4d1lP10zHY Link Zgłoś
maczores Re: cos źle wkleiłeś 21.05.09, 20:24 Ja lubie takie wiejskie drogi na wycieczki rowerowe,co bedzie jak ten debil tam 220 bedzie jechal. Powinni dozywocie dawac od razu dla takich. Link Zgłoś
pet3r Re: cos źle wkleiłeś 21.05.09, 20:58 220 na pustej drodze... taka sama frajda jak jechac 40km/h rowerem gdzieś na wiosce - nudy. Wolałbym tym VW pośmigać na mieście 70-80km/h. W ogóle to w Polsce powinna być fabryczna blokada prędkości maksymalnej jak w Japonii tzn 180km/h. I nie ma znaczenia czy to Fiat Punto czy limuzyna z silnikiem 6 litrowym. Link Zgłoś
jbl25 Re: cos źle wkleiłeś 22.05.09, 00:13 Wreszcie jakiś fajnie brzmiący TDI :) Daje rade. Link Zgłoś
babaqba Re: cos źle wkleiłeś 22.05.09, 02:41 pet3r napisał: > W ogóle to w Polsce powinna być fabryczna blokada prędkości maksymalnej (...) Jest, na skuterkach. Nie znam nikogo, kto dwa dni po zakupie jeszcze by ją miał. Ale kierunek jest słuszny - trzeba walczyć z Polakami, zabrać im prawo do decydowania o czymkolwiek, bo wykorzystują je nie tak, jak by nam się podobało. Zgadzam się na twoją blokadę a dla siebie poproszę o zakaz posiadania sprzętu muzycznego o głośności większej od 70 db i bez basów! Zgłaszajcie swoje potrzeby niżej! Potem to przegłosujemy tylko, że potem może się okazać iż Kołyma przy Polsce to zespół miłych obozów wypoczynkowych, niesłusznie oczerniony w literaturze. Link Zgłoś
pet3r Re: cos źle wkleiłeś 22.05.09, 07:52 Nie porównuj blokady na skutery 45kmh do blokady do aut 180kmh. W Polsce oficjalnie maksymalną prędkością jest 130km/h więc te 180 to nie jest tak malo. Jak czesto osiagasz taka predkosc? Raczej rzadko - tylko jak chcesz sprawdzic ile autko jest w stanie wyciagnac bo na autostradzie przy 180-190 bierze 9 litrow benzyny co jest malo oplacalne, lepiej wlec sie 140-150. Do szybkiego smigania po miescie a nawet scigania sie z kumplami wystarcza dobre przyspieszenie (6-7 do setki), dobre zawieszenie i predkosc max w okolicach 150-160. Blokade na skuter tez bym sciagnal po 2 dniach bo na miescie spokojnie mozna jechac 70kmh nie stwarzajac zagrozenia na drodze. Haha, tez poprosze zaraz posiadania sprzetu muzycznego i subwoofera - moi sąsiedzi się ucieszą :D Link Zgłoś
foreks suchar z dluga broda z Walbrzycha 22.05.09, 21:14 btw, STI to idealne auto na polskie drogi. Link Zgłoś