Dodaj do ulubionych

Intermarche

25.10.10, 16:37
Robi któraś z Was tam zakupy? Jaka jest ich marka własna,co można polecić a co sobie odpuścić.
Obserwuj wątek
    • agpagp Re: Intermarche 25.10.10, 17:06
      robię tam zakupy od czasu do czasu czyli 2 razy w tygodniu albo i raz.
      Pamiętam jak 10 lat temu otwarło się Inter i pracowałam tam jako hostessa a kierownik marketu powtarzał mi ze oni są połączeniem jakości i ceny. Taki Piotr i Paweł.
      A dziś to zwyczajny sklep.
      Owoce wg mnie drogie i kupuję tam rzadko ( szukam naprawdę promocji ). Chwalę sobie żele pod prysznic May (ich marka własna ) które w promocji kupuję za 2,99 ( normalnie 4,99 ) Zdarzyło mi się kupować też chusteczki h. i papier toaletowy. Nie wiem jak z piekarnią czy to nie bardziej indywidualna sprawa ale mają pyszne bułeczki z otrębami ( niestety jedna mała - naprawdę mała bułeczka kosztuje 29gr)
      A do tego olej budget ( kolejna marka własna ) 4,49 zł. Masło 3,69 ( paturages - marka nabiału ) mleko 3,2% - 2,29 . Mąka 0,85gr. Lody 2,99 budget lub adelie 4,99 (1l) czasem sery są w dobrej cenie. Kawy , herbaty jak wszędzie. czekolada 1,89. No i tyle co mam na ostatnim rachunku.
      Częściej poluję tam na promocyjne okazje typu 2w1 ale najczęściej ubiegają mnie emerytki a sklep o 9:30 nie ma już promocyjnej gazetkowej oferty big_grin i na wyprzedaże zwłaszcza pudełek czy zabawek. Może i nie oryginalne te zabawki ale dzieciakom różnicy nie robi.
    • jagoda_pl Re: Intermarche 25.10.10, 17:20
      Mieszkałam kiedyś w miejscowości gdzie InterMarche był jedynym marketem, więc siłą rzeczy tam kupowałam. Uważam, że było dość drogo, a z produktów własnych zarejestrowałam tylko jakiś niedrogi nabiał (jogurty?) i chemię.
      • ella_nl Re: Intermarche 25.10.10, 20:05
        Witajcie!

Mam Inter w mojej miejscowości i uważam, że jest to jeden z najdroższych marketów.
        Zdecydowanie nie polecam.
    • solejrolia Re: Intermarche 25.10.10, 22:46
      Kilka miesięcy temu otworzono nam Intermarche , zrobiłam tam zakupy 2razy, i już więcej tam nie pójdę.
      1. tłok (mają super lokalizację, i całe osiedle można tam spotkać)
      2. szczytem była OKROPNA kolejka przy wędlinach (choć faktycznie smaczne te wędliny)
      3. drogo. to najdroższy market w okolicy.
      Dziękuję, nie kupuję tam. Nie mam cierpliwości, szkoda też mojego czasu i moich pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka