Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happyTANIO

10.03.12, 12:48
To co odkryłam to sklep internetowy sprzedający pełną gamę kosmetyków pollena eva, pieluszki happy i podpaski bella w naprawdę atrakcyjnych cenach.
www.blizejciebie.pl/
A do tego jak się wyda 115 PLN dostawa jest gratis.
Polecam.
Obserwuj wątek
    • hela_mela Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 12:53
      I do tego produkty SENI
      Acha jeżeli ktoś wie, gdzie można taniej kupić pieluszki happy to proszę o info. Zastanawiam się czy warto kupić 4pak pieluszek happy rozmiar 3. Bo jak się nie sprawdzą to co ja z nimi zrobię. Z drugiej strony 115
      • emila.dudek Re: do hela_mela 11.03.12, 20:38
        Wiem gdzie można kupić taniej, musisz być z Torunia lub okolic. Więcej mogę przesłać na maila smile
        • hela_mela Re: do hela_mela 13.03.12, 15:13
          A nie możesz po prostu napisać tu na forum, gdzie w Toruniu można kupić taniej?
          • emila.dudek Re: do hela_mela 13.03.12, 21:49
            Raz w miesiącu, przeważnie po 20 jest promocja dla pracowników Belli na pieluszki w sklepach firmowych. Taką informacje pracownik dostaje na maila. Taka sprzedaż jest zawsze w poniedziałek raz w miesiącu, teraz będzie 26 marca.
            Tego czy jesteś pracownikiem, przy zakupie nikt nie sprawdza.
            Ostatnio kupowałam paczkę pieluszek po 32,99.
    • aurinko Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 13:36
      Kiedys u nich na allegro kupowalam, obecnie pieluchy bella sa drogie, pampersy kupilam w promicji taniej niz bella.
      • hela_mela Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 14:22
        ja też kupiłam pampersy taniej, ale doprowadzają mnie do szewskiej pasji. Cały czas przeciekają. mimo, iż teoretycznie rozmiar jest dobry.
        • aurinko Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 15:21
          U nas wlasnie Pampersy najlepiej sie sprawdzaja, do rozm.3 wlacznie uzywalismy Huggies Premium i byly doskonale, rozmiar 4 to juz tylko Pampers. Maly czasem po nocy ma taka bombe zsikana ze sama dziwie sie jak mu pielucha wytrzymuje, w dodatku to mega wiercipieta, w dzien tez idealnie sie sprawdzaja. A tak w ogole to przetestowalam wszystkie pieluchy dostepne w sklepach smile
    • wielkanocnaniespodzianka Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 13:49
      w sklepie internetowym polleny evy jest zdecydowanie taniej.
      • kreatywneszycie.pl Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 14:06
        jesli zwracacie uwage na sklad kosmetykow (bez parabenow itp) to niestety te kosmetyki evy je maja. Mozna sie naciac bo eva natura itp.
      • hela_mela Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 10.03.12, 14:21
        Zauważyłam, ale mnie akurat interesuje pasta adent super a ona jest tania.
        • coralin Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 11.03.12, 13:15
          Zajrzałam na ich stronę i mam obawy czy nie zaprzestaną produkować Adent. Zniknął płyn do płukania i 2 rodzaje past. Zamówiłam te na dziąsła no i szampony (jeden sprawdzony jest po 1 zl), odżywki, antyperspiranty, żele pod prysznic dla rodziny. Kremów do twarzy tej firmy nigdy nie używałam.
    • xxxtabxxx Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 11.03.12, 19:32
      To sklep firmowy smile Ceny mają lepsze, niż w stacjonarnych, ale pieluchy od nich nam niestety nie podchodzą.
    • aniaa_1984 Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 13.03.12, 14:08
      Też kupuje w bliżej ciebie, karton pieluch za niecałe 150zł !
      www.blizejciebie.pl/pieluszki_bella_happy_maxi_plus_wielka_paka_248_szt_.html,1,428,8
      Przynajmniej tanio i kurier przywiezie pod dom to dźwigać nie muszę.
      Kosmetyki Oillan też mają w dobrych cenach.
    • jamabasta Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 13.03.12, 15:01
      Bardzo Ci dziękuję za ten link. Zamówiłam dla dzieci emulsję Oillana, nie pamiętam tak dobrej ceny smile
      • gdynia2014 Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 13.03.12, 18:14
        Oillan rzeczywiście tani, szczególnie Emusja natłuszczaqjaca 2*500ml 51,16 zł
        www.blizejciebie.pl/emulsje_i_mydla.html,279_421,0
        A.
    • gdynia2014 Re: Kosmetyki Eva, podpaski bella, pieluchy happy 15.03.12, 18:12
      Fajnego bloga mają
      matylda-blizejciebie.pl/czym-myc-maluszka-zaraz-po-urodzeniu/
      A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka