17.08.12, 10:33
Funkcjonuje od kilku dni. Obecnie zniżka 20% na już przecenione rzeczy. Dziś odbieram kartę po internetowym zarejestrowaniu się smile
Obserwuj wątek
    • kuczynska78 Re: Klub CCC 17.08.12, 12:10
      Ja tez tak zrobiłam. udało mi sie kupić szare czółenka, w sam raz na jesień za 32 zl (cena wyjściowa 79 zł). Zdaję sobie sprawę, ze nie wszytskie ich buty są rewelacyjnej jakości, ale do biura (jeżdżę autem) wystarczą na 2-3 miesiące ( wtedy bed już potrzebne kozaki).
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      • salamandra71 Re: Klub CCC 17.08.12, 13:31
        Dzisiaj byłam w sklepie zaproponowano mi kartę przed zakupem zaoszczędziłam 13 zł smile akcja trwa do niedzieli 19.08.
    • agni71 Re: Klub CCC 17.08.12, 17:40
      jak sie zarejestrowac przez internet? Jak klikam "zarejestruj się" to pojawiaja mi sie tylko informacje o karcie, ale nie ma formularza...
      • agni71 Re: Klub CCC juz znalazłam :-) nt. 17.08.12, 17:42
        • olewka100procent Re: Klub CCC juz znalazłam :-) nt. 17.08.12, 23:22
          kupujecie to badziewie robione jak najtańszym kosztem, pracownicy zarabiają w tych fabrykach najniższą krajową , mało tego mile widziani z orzeczeniem o niepełnosprawności. Właściciel oczywiście jest w trakcie odbudowy swojego trzeciego pałacu. Prędzej zdechne niż dam mu zarobić
          • bwportal.pl Re: Klub CCC juz znalazłam :-) nt. 18.08.12, 09:34
            Wiesz, jak by tak sprawdzać każdego producenta, to niewiele moglibyśmy kupić. Producenci generalnie szukają taniej siły roboczej. Dlatego większość rzeczy produkuje się w Chinach, Malezji, Indiach, Bangladeszu, Tajlandii, Tajwanie. Tam gdzie jest bieda, zatrudnia się dzieci, płaci się parę $ dziennie. A jak produkują w Polsce, to też raczej tanio, bo konkurencja wymiata.
            Tanio się produkuje, tanio się kupuje. A teraz wszyscy szukają oszczędności. Więc największymi wyzyskiwaczami są ludzie biedni, których nie stać na Fair Trade i inne takie wink
    • xxxtabxxx Re: Klub CCC 18.08.12, 18:43
      egolit napisał:

> Funkcjonuje od kilku dni. Obecnie zniżka 20% na już przecenione rzeczy. Dziś od
      > bieram kartę po internetowym zarejestrowaniu się smile

Udało Ci się odebrać kartę? Bo mi niestety nie. Nie działało im wyszukiwanie kart i w związku z tym karty (i zniżki) nie dostałam. Panie doradziły mi, że mogę sobie założyć kartę na czyjeś dane. Podpisów nie fałszuję, więc karty sobie nie założyłam i wkurzona zrezygnowałam z zakupów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka