Dodaj do ulubionych

strój strażaka poznań

03.12.12, 21:20
jak w tytule,gdzie moge dostac strój strażaka dla dziecka ok.4 letniego?
Obserwuj wątek
    • kanga_roo Re: strój strażaka poznań 04.12.12, 09:50
      w Poznaniu nie wiem, google mówi, że są jakieś wypożyczalnie, w Swarzędzu też jest wypożyczalnia strojów. a nawet chyba dwie, bo w Lisku Urwisku też mozna wypożyczyć.
      • zosia711 Re: strój strażaka poznań 05.12.12, 08:27
        w szkole podst. nr 19 na osiedlu oświecenia co roku wypozyczałam stroje. Byl dośc duży wybór, nie wiem jednak czy maja akurat strazaka...
    • zooba Re: strój strażaka poznań 05.12.12, 09:33
      W Domu Kultury "Bajka" zawsze było stoisko ze strojami i w TESCO na Opieńskiego (przy pętli Pestki) - o ile pamiętam czynne w dopiero karnawale.
    • st_karolka Re: strój strażaka poznań 05.12.12, 10:47
      tk maxx
      w Malcie były - po ok. 60 zł - rozmiar 104 - 110
      dwuczęściowy z hełmem i gaśnicą
      • klamerka88 Re: strój strażaka poznań 05.12.12, 11:10
        chodzi mi generalnie o kupno samego stroju,bo moje dziecie sobie zazyczylo od mikołaja ech....przejade sie do tego tesco moze cos bedzie a jak nie to zostje all chociaz nie lubie
        • zooba Re: strój strażaka poznań 05.12.12, 12:03
          Do tesco nie jedź, jeszcze wczoraj nic nie było. Ale jest sklep w Galerii Sucholeskiej w Suchym Lesie oczywiście ze strojami i innymi gadżetami imprezowymi, może do nich zadzwoń, czy mają.
          • madik Re: strój strażaka poznań - mam na sprzedaż 05.12.12, 13:25
            Tylko wyciągnięty z pudełka (w końcu nie poszedł w nim na bal) strój Strażaka Sama - hełm gra melodię strażaka.
            Właściwie chciałam na allegro wystawić, ale jakbyś chciała podjechać na Grunwald, to mam.
            Daj znać na maila - madik@gazeta.pl
            Pozdrawiam
            • madik Re: strój strażaka poznań - SPRZEDANY 17.01.13, 09:35
              Cieszy się nim mały Szczecinianinsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka