iza2306 18.05.05, 07:44 i położyłam sobie hennę na brwi. jestem z siebie dumna. oszczedność: ok. 15 PLN w salonie kosmetycznym minus 1,99 za hennę (grafitowa - nie jest tak ryzykowna) kupioną w Rossmannie dziś zaczynam próby z rzęsami trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letsgostarted Re: wow, sama zrobiłam epilację 18.05.05, 18:36 Gratuluje!!!! Choc czasem mnie to wszystko dziwi. To dotychczas co? Tylko salony kosmetyczne? Czasem mysle, ze niektórzy sa z Ksiezyca. A moze nie wylapalam dowcipu? Odpowiedz Link
iza2306 Re: wow, sama zrobiłam epilację 19.05.05, 07:58 poprzednio tylko salony kosmetyczne, potem bratowa - uczennica szkoły kosmetycznej, a potem dlugo długo nic, jesli chodzi o hennę. wyrwać coś tam się samemu dało, ale lato idzie, cera ciemniejsza (ziaja - sopot), makijażu zaraz nie będę w ogóle nakładała, bo i tak nie lubię... ot co Odpowiedz Link
anula36 Re: wow, sama zrobiłam epilację 24.05.05, 13:29 Ja tylko raz zainwestowalam w depilator - i to zwykly Philips bez bajerow za 99 zl i dre wszystkie wlosy samodzielnie Odpowiedz Link
iza2306 depilator na brwi? 24.05.05, 14:48 no, ale nie o to chodziło głównie chodziło o to, że położyłam hennę i nie wyglądam jak maszkaron a gdzie indziej się golę, bo nie mam cierliwości na depi Odpowiedz Link