maja8549 29.11.06, 19:00 Rozwiazalam umowe z TP i od razu mocno sobie postanowilam ze kase ktora do tej pory wydawalam na abonament bede przelewac na rachunek oszczednosciowy. Jako postanowienie noworoczne, a jakie sa wasze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg303 Re: teraz bede oszczedzac !!! 29.11.06, 21:11 ja nie mam stacjonarnego,mamy wszyscy komórki i tak jest taniej niż abonameny w tp.sa.Będe jadła mniej słodyczy po nowym roku Odpowiedz Link
maja8549 voip 29.11.06, 21:17 ja odkrylam telefonie internetowa, kupilam maszynerie i testowalam przez dwa miesiace az sie wreszcie zdecydowalam, koniec z tp. za obowiazkowy abonament ktory place wygadam z chyba 10h przez voip. Odpowiedz Link
anatemka Re: voip 30.11.06, 10:29 ja nie wiem na czym jeszcze moge oszczędzać żeby zyc po ludzku a nie wegetować. Odpowiedz Link
meg303 Re: voip 30.11.06, 13:26 dostałam całe 40 PLN sama nie wiem co zrobić z taką kasą Poki co żyję z męza,sama umarłabym z głodu... Odpowiedz Link
dr.verte Re: voip 30.11.06, 14:59 hehe,pamietam jak nauczycielki kiedyś dostały podwyżkę o 2 złote na miesiąc hehe Odpowiedz Link
join.multiply Re: voip 04.07.13, 12:23 ważna jest specyfika i parametry serwisu VoIP dostarczanych przez operatora, jednak znaczenie ma również sprzęt/oprogramowanie używane do wykonywania połączeń VoIP. jeśli szukasz darmowego, wewnętrznego komunikatora - Join w wersji 2.0 będzie dla Ciebie odpowiednim rozwiązaniem. już wkrótce na iTunes'ie. Odpowiedz Link
fatatalna Re: voip 19.09.13, 12:23 Ja korzystałąm z easy call i moge polecic, VoiP taia rzecz Odpowiedz Link
coops1 Re: voip 15.10.13, 11:22 Po to się generalnie korzysta z voip, żeby za granicę dzwonić 8 gr u easy to konkurencyjna cena całkiem. Ja mam bodajże 12. Niby nie dużo różnicy, ale jednak po co więcej płacić ;/ Odpowiedz Link
fatatalna Re: voip 17.10.13, 00:44 No własnie o tym mówię ;p ja do córki w Anglii dzwoniłam Odpowiedz Link
pioterek28 Re: voip 25.10.13, 12:45 O to chodzi, dodatkowo przez tą aplikację na komórke można dzwonić spokojnie z telefonu Odpowiedz Link
fatatalna n 19.09.13, 12:24 Ja korzystałąm z easy call i moge polecic, VoiP tania rzecz Odpowiedz Link
fatatalna Re: voip 23.09.13, 11:13 Nie spam, tylko 2 razy mi się nie chcący wysłała ta wiadomość :p Odpowiedz Link
ostatni_m_ohikanin Re: voip 05.01.15, 14:34 Dzięki opcji VOIP można zaoszczędzić na rozmowach telefonicznych warto chociażby zobaczyć ofertę VOIP z Gliwic - www.voipgliwice.pl/content/oferta_voip.html, która jest bardzo dogodna Odpowiedz Link
fatatalna Re: teraz bede oszczedzac !!! 13.11.13, 12:20 No oczywiście, skype też tylko to dla mniej wymagających i z komputera się dzwoni, a taki easycall ma normalnie aplikacje i z komórki też da radę. Odpowiedz Link
pioterek28 Re: teraz bede oszczedzac !!! 03.12.13, 11:51 Prawda, ja dzwonie od nich i to jest oszczędność rzędu 20 zł/ miesiąc, więc w skali roku to nie mało :p Odpowiedz Link
fatatalna Re: teraz bede oszczedzac !!! 05.12.13, 17:33 Dodatkowo ja ma starego iphona 3gs i ich apka jao jedyna na nim działa, więc nie jako nie mam innego wyjścia :p Odpowiedz Link
krystianwroc Re: teraz bede oszczedzac !!! 20.12.13, 17:05 Ciekawa aplikacja poczytałem, że można nieźle zaoszczędzić jak się dzwoni zza granicy. Z chęcią przetestuje - Są jakieś promocje? Odpowiedz Link
amebama Re: teraz bede oszczedzac !!! 20.07.14, 15:49 krystianwroc napisał(a): > Ciekawa aplikacja poczytałem, że można nieźle zaoszczędzić jak się dzwoni zza g > ranicy. Z chęcią przetestuje - Są jakieś promocje? Ja tam za granicą gadam przez SMARTGROSCHEN . to aplikacja na mojego Androida.. a mój facet ma Iphona między nami użytkownikami jest za free, chat, przesyłanie załączników.. a do mamy jak dzwonie do Wałbrzycha to płacę parę eurocentów za minutę. Z resztą, co będę mówić .. Sami sprawdźcie bo dają 0,5 Euro na testowanie Odpowiedz Link
moni-qa Re: teraz bede oszczedzac !!! 05.01.15, 16:36 A ja nie bede kupowac sobie słodyczy- zadnych batonikow, ani sliwek w czekoladzie- i dla zdrowia i dla kasy. Odpowiedz Link