wujekbibosz 24.03.07, 22:26 Jak oszczędzacie na alkoholu i czy w ogóle warto? Co podajecie gościom? Czy wolicie więcej tańszego alkoholu czy lepszy , choćby w naparstku? Ja nie ukrywam, ze przychylam się do drugiej opcji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabeczka84 Re: Alkohol 25.03.07, 10:39 Wódka sprawdzona, Piwo również lepszej marki. Wino znane lecz nie z najwyższej półki tak w granicach 15 zł za butelkę, Latem przygotowuję nalewki które świetnie rozgrzewaja w zimie. "rudej" nie lubię wiec odpada zupełnie. Odpowiedz Link
wujekbibosz Re: Alkohol 25.03.07, 12:44 Co do wina to nie wiem czy znane równa się dobre. Czasem zupełnie nic nam nie mówiące wina okazują się bardzo interesujące... Oczywiście, wino najlepsze i najtańsze jest w specjalistycznych sklepach, nie w marketach. Odpowiedz Link
kreatywni Re: Alkohol 25.03.07, 22:12 Piwo w zależności od tego na co mam ochotę. Wódka? Nie wiem czy możemy nazwami... Ja kupuję różnie zazwyczaj: wyborowa, abslowent, smirnoff... Mniej więcej ta półka. Wino... byle by półwytrawne Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link