konto_calkiem_nowe 25.06.09, 23:29 jesli ktos nie widzial, to OF wprowadzilo nowe jednodniowe lokaty: lokaty.open.pl/form1/67/ 6.5% netto, 3, 6 i 12 miesieczne bez limitu ilosci lokat jest calkiem niezle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom.tom.tom.tom.tom Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 26.06.09, 00:25 Lokata nie jest jednodniowa, jest kapitalizacja dzienna, ale lokata jest na 3-12 m-cy. Jak zerwiesz ją przed terminem - tracisz odsetki. Odpowiedz Link
konto_calkiem_nowe Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 26.06.09, 09:07 no tak, taki skrot myslowy, moj blad ale i tak sie oplaca Odpowiedz Link
viriana Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 26.06.09, 10:46 Czy założenie takiej lokaty przez internet jest bezpieczne? Bez umowy? Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 26.06.09, 11:28 Podpisujesz umowe.Przychodzi poczta. Odpowiedz Link
miga12 Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 26.06.09, 12:09 korzystam z usług internetowego oddziału OpenFinance. Nie mam problemów. Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 27.06.09, 14:00 Z tego co widze to jest Noble Bank Odpowiedz Link
hiolka Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 04.07.09, 17:17 A co się dzieje po zakończeniu lokaty (bez odnowienia)? Kasa wraca bez problemu (i opłat) na rachunek, z którego przyszła? Czy ktoś już to sprawdzał? Odpowiedz Link
falllen_angel Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 04.07.09, 22:06 hiolka napisała: > A co się dzieje po zakończeniu lokaty (bez odnowienia)? Kasa wraca bez problemu > (i opłat) na rachunek, z którego przyszła? Czy ktoś już to sprawdzał? Na pewno już ktoś sprawdził jak wraca kasa z tych lokat, skoro zostały wprowadzone 25.06, a najkrótsza trwa 3 miechy... W. Odpowiedz Link
konto_calkiem_nowe Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 04.07.09, 22:49 hiolce chodzilo raczej ogolnie o zwrot z lokat z OF - ja juz mialem tam inne lokaty i kasa wracala szybko na konto, z ktorego zostala wyslana czasami trwa to niestety kilka dni, wiec teraz dzwonie przed zakonczeniem i daje dyspozycje, by od razu po zakonczeniu lokaty zamienili ja na jakas inna... Odpowiedz Link
hiolka Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 05.07.09, 00:36 Uwielbiam te bezinteresowne złośliwostki - po prostu sól forum... A do rzeczy - podstawowy opis lokat OF jest na tyle uproszczony, ze brak jest od razu informacji o tym, co sie dzieje z kasa po zakonczeniu lokaty, co pozwala wnioskowac ze moga byc tu jakies haczyki. Sprawdzilam glebiej - nie ma. Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 05.07.09, 13:46 Moze po prostu zadzwon do konsultanta ,zeby rozwiac watpliwosci a nie siej paniki? Lokaty zakladasz w Nobel Bank,sa gwarantowane przez BFG .Mam kilka lokat te ktore sie skonczyly ,przerzucalam na nowe bo maja korzystne oferty.Pieniadze wroca na konto z ktorego przelalas .Mozesz rowniez zmienic dyspozycje co do nr konta. Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: lokaty jednodniowe OpenFinance 05.07.09, 13:49 Aha,przy zakladaniu lokaty warto zwrocic uwage czy chcemy ,zeby lokata byla odnawialna czy nie.Lokata odnawialna powoduje ,ze po skonczeniu lokaty -pieniadze spadaja na lokate o nizszym oprocentowaniu n.p 4,5 % . Odpowiedz Link
konto_calkiem_nowe Re: konto oszczędnościowe w Eurobanku najlepsze: 07.07.09, 09:04 dobre jest, ale ma jedna wade - nie da sie go zalozyc przez internet nie majac konta zwyklego w eurobanku ja konta zwyklego tam nie mam, mieszkam za granica i na to eurobank ni ema rady, kurier dojedzie tylko do granicy Polski....zostaje open finance Odpowiedz Link
bosa.nowa Re: konto oszczędnościowe w Eurobanku najlepsze: 07.07.09, 09:05 Czy ja wiem?Eurobank nie ma chyba stalego oprocentowania dla swojego konta.Teraz jest tyle a co bedzie za miesiac? Odpowiedz Link