Gość: mik IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 08:46 Proszę o opinie o tym obiekcie. Jadę autokarem z Fun club. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olexis Re: Czarnogóra Willa Lana IP: *.md4.pl 21.03.10, 17:21 Ja w tym roku też z Fun Clubem do Czarnogóry, do Budvy,jaki miesiąc wybrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Czarnogóra Willa Lana IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 11:23 My wybieramy się tam 05 lipca.Jak pojedziesz póżniej to zdam ci relację . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Czarnogóra Willa Lana IP: *.bb.online.no 26.04.10, 09:56 Witam ja tez jade z Fan Clubem do Budvy 26 czerwca! Villa Krapina może ktoś tam był?? Prosze o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Czarnogóra Willa Lana 26.04.10, 10:08 jeśli ktoś napisze, że tam bród, smród i ubóstwo to zrezygnujecie ? pytać należy przed ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol pytanie było jak tam jest a nie kto jedzie IP: *.plock.mm.pl 26.04.10, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: pytanie było jak tam jest a nie kto jedzie IP: 94.42.104.* 26.04.10, 14:07 Widzę Ewa,że jedziemy w tym samym terminie, ja też 26.06 jadę, tylko do Slavicy, jak wykupowałam wycieczkę jeszcze Krapiny nie było w ofercie, ale wygląda fajnie. Może się w autkorze spotkamy, skąd jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Czarnogóra Willa Lana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:38 Polecam krapinę Byliśmy tam już dwukrotnie, rewelacja Zwłaszcza gospodarze (Gojko i jego mama)pokoje lux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czarnogóra Willa Lana IP: *.versanet.de 19.05.10, 22:52 CO do willi Krapiny czy Lany to jak daleko jest od nich do plazy czy starego miasta/ogólnie miejsca gdzie coś się dzieje - deptaku? Bardzo proszę o informacje za które z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś