Gość: monika IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.10, 14:55 Czy ktoś może polecić niedrogi nocleg w okolicy Graz / Maribor dla 4 osób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urs Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.chello.pl 09.07.10, 17:03 Polecam Hotel Daniel, Graz. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemsoon Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.bas.roche.com 13.07.10, 11:13 hej ja ze swojej strony mogę polecić Hotel Kern Buam w Graz. Dwa razy tam nocowałem, jeden z tańszych ale naprawdę sympatyczny. pozdr p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:04 Wracałem z Chorwacji w sobotę.Po drodze znaleźlismy fajny nocleg ,w dobrym miejscu i chyba niedrogi. Jest to pensjonat/?/w Jelenće 19a kolo miejscowości Pesnica,niedaleko Mariboru.,nazywa się Bar Michels Pub(nie wiem dlaczego w nazwie nacisk połozony jest na "Bar" a nie na "pokoje"!). Po wjeździe do Słowenii od strony Austrii należy natychmiast na samym przejściu granicznym zjechać w prawo z autostrady na Śentilj,potem przejechać przez to miasteczko i po kilku kilometrach jest pięknie położona wieś Jelenće.Tam po lewej stronie znajdziecie BAR MICHELS PUB. Ceny: pokój 1 os.-25 eu,2 os.-35 eu,2+1 45 eu,2+3+2 55 eu.Dzieci chyba gratis.Wszystkie pokoje z łazienkami,warunki bardzo dobre. Kontakt:+386(0)41299550,+386(2)6518001. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aski Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.strazgraniczna.pl 14.07.10, 13:39 Witam ja w drodze do Chorwacji nocuję koło BRNA www.ubytovani.cz/moravsky-kras/jedovnice/chata-macocha/259/ jest to ślicznie położone schronisko nad jaskinią, w pobliżu są jeszcze ze 4 jaskinie, więc można się zatrzymać na dwa dni i pozwiedzać rezerwacja przez internet pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chmiel-2 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 14.07.10, 18:50 tylko rezerwacja www.oekotel.com/cms/index.php?lang=polish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: 81.210.24.* 13.06.13, 14:56 Mam pytanie,chcałabym się zatrzymać w Jelence na nocleg,tylko chcę ominąć autostradę ,będę jechać na Ptuj,czy ta miejscowość jest po drodze ,a jeżeli będzie trzeba zjechać czy nie wpakuję się przez przypadek na autostradę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmietus@mw.mil.pl Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 21:54 Dobry wieczór. Czy jakis link do strony Bar Michels Pub można poprosić:)? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.wincor-nixdorf.com 14.06.11, 19:10 Może być ciekawie. Potrzebuję jednak info jak się do nich dodzwonić z komórki? A najlepiej adres e-maill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 22:30 Dawno już tu nie byłem ale poczułem się wywołany do tablicy. @ Madzia:Do "Michelsów" na komórkę dzwonisz na numery które podałem w tekście.Innych sposobów nie znam.Strony internetowej chyba nie mają-na googlach nic dziś nie znalazłem. Tym razem jedziemy do Chorwacji w sierpniu więc jeszcze do Michelsa nie dzwoniłem i nie wiem jaka jest sytuacja i ceny w tym roku.Mam nadzieję,że bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.13, 08:41 Potwierdzam. Nocowaliśmy tam w drodze do Chorwacji 15 lipca 2013. Ceny nie uległy zmianie. Pokoje wyposażone w niezbędne sprzęty. Śniadanie oferują po 5 euro. Dostępna sieć wifi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zoba0305 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 14.07.10, 21:02 A czy wiecie, czy na trasie do Chorwacji, na odcinku Bratysława - Graz są przy autostradzie jakieś motele. w których można się zatrzymać, bez zjeżdżania do miast/miasteczek? Nie planujemy noclegu w jakimś konkretnym miejscu, chcielibyśmy stanąć, kiedy dzieci będą chciały już koniecznie przerwać podróż. Jechaliśmy kiedyś tą trasą nocą i wydaje mi się, że były jakieś restauracje/motele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.chello.pl 25.07.10, 23:09 A może ktoś zaproponować nocleg, ale już w Chorwacji. Startujemy z Wrocławia ok. 4 rano (jedziemy z dzieckiem 4 lata) na Peljesac i mam nadzieję dojechać gdzieś w Cro (ok. 17-18 nocleg), tak aby następnego dnia już dojechać do celu. Może być jakiś motel przy lub po zjeździe z autostrady kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kai Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 08:48 Poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca do spania, w rozsądnej cenie pomiędzy Budapesztem a granicą węgiersko chorwacką. Proszę oo wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 31.07.10, 12:01 letenye panzio wstukaj w google i kilka ci wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miquel Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 10:04 Weinhof Florian w Dobl, pod Grazem. www.florianwein.at/sites/frame.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:06 Dla tych,którzy szukają noclegu w okolicy Mariboru ponawiam propozycje,o której juz tu pisałem-chodzi o Michael Pub we wsi Jelence koło Mariboru. Wczoraj spalismy tam ponownie.Wcześniej bylismy w tej okolicy w kilku innych miejscach ale w "Michaelu" jest chyba najsympatycznej i stosunkowo niedrogo.Piękna jest okolica. Śniadanie jest bardzo dobre i kosztuje 5 euro od osoby. Najważniejsze,że motel znajduje się przy samej drodze Sentilj- Maribor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 06:09 Dzięki za namiar na motel-spaliśmy tam 20/21.07.2010. Sympatyczny i niedrogi-45 euro za 4 osoby /2+2/. Szkoda tylko, że kolacja możliwa na zimno-nie serwują niestety ciepłych posiłków.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 13:08 a jak z rezerwacją? czy jest szansa, że znajdzie się coś do spania bez uprzedniej rezerwacji np. dla 3 - 4 osób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 15:10 my zadzwonilismy do nich dwa tygodnie przed wyjazdem-dogadalismy sie po polsku-razem z nami spała jeszcze jedna rodzina-czyli zajete byly dwa pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 10:26 Myślę,że szansa na nocleg przy "krótkiej" rezerwacji lub i bez niej jest spora.Wiem,że 500 m od głównego budynku mają jeszcze drugi obiekt,z kilkoma apartamentami, ale tam nie byłem i nie spałem. Od znajomych słyszałem,że jest również OK. Ula,a cóż to za problem zadzwonić do nich dzień przed wyjazdem lub nawet z drogi? Poza tym-powoli kończy się sezon! Mnie bardzo ujęła piękna okolica "Motelu". Moniko-cieszę się,że namiar się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.adsl.net.t-com.hr 26.08.13, 23:37 PUB Michael, Jelenca, Slowenia w dordze do Chorwacji - nocowaliśmy tam 2 dni temu. Uwazajcie - sa tam karaluchy. Spalismy w apartamencie na dole - noc mielismy nie przespana, bo klapkami walczyliśmy z insektami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He-Ja Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.zamosc.mm.pl 15.08.10, 11:42 Gospodarstwo agroturystyczne Familie Helga und Reinharg Bruenner, Speilbrunn 5, Marianbrunnweg, tel. 043 699 11502128, www.tiscover.at/bruenner. To niedaleko od Grazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 12:15 spaliśmy w Michaels Pub w Jelencach w tamtym tygodniu. Rzeczywiście sympatycznie i miło.Do tego w miarę tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 18:26 powielacie ten sam temat! forum.gazeta.pl/forum/w,201,126236995,126236995,Chorwacja_gdzie_spac_po_drodze_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 11:40 czy ktoś był w tym roku w tych Jelecach u Micaela?czy ceny takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
jogimik Re: nocleg po drodze do Chorwacji 05.07.11, 13:16 My w drodze do Chorwacji nocowaliśmyw Gossendorfie w Frustuckpension Winter, blisko autostrady, cicho, czysto, wygodnie i nie drogo. Polecam. Nie mogę znaleźć strony www, ale rezerwowaliśmy przez booking.com. Mam też gdzie telefon do nich.Jakby co, mogę poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:50 Jogimik-daj bliższe namiary na ten pensjonat i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
jogimik Re: nocleg po drodze do Chorwacji 25.07.11, 12:36 Sorry, że tak późno, ale mam: www.pension-winter.at, Bundesstrasse 89, 8071, Gossendorf (przez pierwsze o "umlałt") tel. 0316/40 20 41 (jakiś dziwny, ale spisany dokładnie z wizytówki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annlena Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.toya.net.pl 31.07.13, 22:55 Witajcie, widzę, że temat dość stary, ale może ktoś pomoże. Szukam ze znajomymi (4 osoby) jakiegoś jak najtańszego noclegu w drodze do Chorwacji, dosłownie tylko na kilka godzin, żeby się kimnąć i jechać dalej. Może ktoś ma jakieś konkretne namiary na sprawdzone miejsce? Byłabym ogromnie wdzięczna, bo właściwie od tego zależy czy pojedziemy czy nie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 19:43 wejdź na booking.com i na pewno coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 01.08.13, 22:38 Na kilka godzin,jeśli auto ciasne ,to 4 karimaty ,skraj jakiegos parkingu i po sprawie.Ewentualnie dodatkowo jakis namiocik za 100 zl ale to w ostateczności.Pogoda na najblizsze dni zapowiada się na superowa ,aż do przesady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jirzi Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.tmcz.cz 18.08.13, 17:31 zajrzeć na noclegi.hiperogloszenia.pl/noclegi-za-granica/ogloszenie/290219-nocleg-w-drodze-do-chorwacji-oferta-zagranica/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosposia Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.08.13, 17:39 Dla osob z namiotami polecam bardzo fajny camping w Mariborze. Dobre warunki, czysto, internet, niedaleko sklep i knajpa. Ceny sprzyjające :) www.cck.si/cms/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia pesnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 19:49 Zdecydowaie Michels pub. Bardzo miło, do wyboru pokoje, lub domek:) Świetnie, sielsko, spokojnie, można się przespać, a rano pani przeprowadza osiołka na pole :D Odpowiedz Link Zgłoś