Dodaj do ulubionych

nocleg po drodze do Chorwacji

IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.10, 14:55
Czy ktoś może polecić niedrogi nocleg w okolicy Graz / Maribor dla 4
osób?
Obserwuj wątek
    • Gość: urs Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.chello.pl 09.07.10, 17:03
      Polecam
      Hotel
      Daniel
      , Graz.

Pozdrawiam,
    • Gość: Przemsoon Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.bas.roche.com 13.07.10, 11:13
      hej

ja ze swojej strony mogę polecić Hotel Kern Buam w Graz. Dwa razy tam nocowałem,
      jeden z tańszych ale naprawdę sympatyczny.

pozdr
      p
    • Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:04
      Wracałem z Chorwacji w sobotę.Po drodze znaleźlismy fajny nocleg ,w
      dobrym miejscu i chyba niedrogi.
      Jest to pensjonat/?/w Jelenće 19a kolo miejscowości
      Pesnica,niedaleko Mariboru.,nazywa się Bar Michels Pub(nie wiem
      dlaczego w nazwie nacisk połozony jest na "Bar" a nie na "pokoje"!).
      Po wjeździe do Słowenii od strony Austrii należy natychmiast na
      samym przejściu granicznym zjechać w prawo z autostrady na
      Śentilj,potem przejechać przez to miasteczko i po kilku kilometrach
      jest pięknie położona wieś Jelenće.Tam po lewej stronie znajdziecie
      BAR MICHELS PUB.
      Ceny: pokój 1 os.-25 eu,2 os.-35 eu,2+1 45 eu,2+3+2 55 eu.Dzieci
      chyba gratis.Wszystkie pokoje z łazienkami,warunki bardzo dobre.
      Kontakt:+386(0)41299550,+386(2)6518001.
      • Gość: aski Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.strazgraniczna.pl 14.07.10, 13:39
        Witam

ja w drodze do Chorwacji nocuję koło BRNA

www.ubytovani.cz/moravsky-kras/jedovnice/chata-macocha/259/

jest to ślicznie położone schronisko nad jaskinią, w pobliżu są jeszcze ze 4
        jaskinie, więc można się zatrzymać na dwa dni i pozwiedzać

rezerwacja przez internet

pzdr
        • chmiel-2 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 14.07.10, 18:50
          tylko rezerwacja
          www.oekotel.com/cms/index.php?lang=polish
        • Gość: gośc Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: 81.210.24.* 13.06.13, 14:56
          Mam pytanie,chcałabym się zatrzymać w Jelence na nocleg,tylko chcę ominąć autostradę ,będę jechać na Ptuj,czy ta miejscowość jest po drodze ,a jeżeli będzie trzeba zjechać czy nie wpakuję się przez przypadek na autostradę ?
      • Gość: dmietus@mw.mil.pl Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 21:54
        Dobry wieczór. Czy jakis link do strony Bar Michels Pub można poprosić:)?

Pozdrawiam i z góry dziękuję.
        Darek
      • Gość: Madzia Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.wincor-nixdorf.com 14.06.11, 19:10
        Może być ciekawie. Potrzebuję jednak info jak się do nich dodzwonić z komórki? A najlepiej adres e-maill
        • Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 22:30
          Dawno już tu nie byłem ale poczułem się wywołany do tablicy.
          @ Madzia:Do "Michelsów" na komórkę dzwonisz na numery które podałem w tekście.Innych sposobów nie znam.Strony internetowej chyba nie mają-na googlach nic dziś nie znalazłem.
          Tym razem jedziemy do Chorwacji w sierpniu więc jeszcze do Michelsa nie dzwoniłem i nie wiem jaka jest sytuacja i ceny w tym roku.Mam nadzieję,że bez zmian.
      • Gość: Karol Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.13, 08:41
        Potwierdzam. Nocowaliśmy tam w drodze do Chorwacji 15 lipca 2013. Ceny nie uległy zmianie. Pokoje wyposażone w niezbędne sprzęty. Śniadanie oferują po 5 euro. Dostępna sieć wifi. Polecam.
    • zoba0305 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 14.07.10, 21:02
      A czy wiecie, czy na trasie do Chorwacji, na odcinku Bratysława -
      Graz są przy autostradzie jakieś motele. w których można się
      zatrzymać, bez zjeżdżania do miast/miasteczek? Nie planujemy noclegu
      w jakimś konkretnym miejscu, chcielibyśmy stanąć, kiedy dzieci będą
      chciały już koniecznie przerwać podróż. Jechaliśmy kiedyś tą trasą
      nocą i wydaje mi się, że były jakieś restauracje/motele.
    • Gość: Jerzy Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.chello.pl 25.07.10, 23:09
      A może ktoś zaproponować nocleg, ale już w Chorwacji. Startujemy z Wrocławia ok.
      4 rano (jedziemy z dzieckiem 4 lata) na Peljesac i mam nadzieję dojechać gdzieś
      w Cro (ok. 17-18 nocleg), tak aby następnego dnia już dojechać do celu.
      Może być jakiś motel przy lub po zjeździe z autostrady kawałek.
      • Gość: Kai Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 08:48
        Poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca do spania, w rozsądnej cenie pomiędzy
        Budapesztem a granicą węgiersko chorwacką. Proszę oo wsparcie.
        • hepik1 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 31.07.10, 12:01
          letenye panzio wstukaj w google i kilka ci wyskoczy.
    • Gość: miquel Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 10:04
      Weinhof Florian w Dobl, pod Grazem.
      www.florianwein.at/sites/frame.html
    • Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:06
      Dla tych,którzy szukają noclegu w okolicy Mariboru ponawiam
      propozycje,o której juz tu pisałem-chodzi o Michael Pub we wsi
      Jelence koło Mariboru.
      Wczoraj spalismy tam ponownie.Wcześniej bylismy w tej okolicy w
      kilku innych miejscach ale w "Michaelu" jest chyba najsympatycznej i
      stosunkowo niedrogo.Piękna jest okolica.
      Śniadanie jest bardzo dobre i kosztuje 5 euro od osoby.
      Najważniejsze,że motel znajduje się przy samej drodze Sentilj-
      Maribor.
      • Gość: monika Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 06:09
        Dzięki za namiar na motel-spaliśmy tam 20/21.07.2010. Sympatyczny i niedrogi-45
        euro za 4 osoby /2+2/. Szkoda tylko, że kolacja możliwa na zimno-nie serwują
        niestety ciepłych posiłków.Pozdrawiam
      • Gość: ula Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 13:08
        a jak z rezerwacją? czy jest szansa, że znajdzie się coś do spania
        bez uprzedniej rezerwacji np. dla 3 - 4 osób ?
        • Gość: monika Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 15:10
          my zadzwonilismy do nich dwa tygodnie przed wyjazdem-dogadalismy sie po
          polsku-razem z nami spała jeszcze jedna rodzina-czyli zajete byly dwa pokoje
        • Gość: Rysiek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 10:26
          Myślę,że szansa na nocleg przy "krótkiej" rezerwacji lub i bez niej
          jest spora.Wiem,że 500 m od głównego budynku mają jeszcze drugi
          obiekt,z kilkoma apartamentami, ale tam nie byłem i nie spałem.
          Od znajomych słyszałem,że jest również OK.
          Ula,a cóż to za problem zadzwonić do nich dzień przed wyjazdem lub
          nawet z drogi?
          Poza tym-powoli kończy się sezon!
          Mnie bardzo ujęła piękna okolica "Motelu".
          Moniko-cieszę się,że namiar się przydał.
      • Gość: Magda Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.adsl.net.t-com.hr 26.08.13, 23:37
        PUB Michael, Jelenca, Slowenia w dordze do Chorwacji - nocowaliśmy tam 2 dni temu. Uwazajcie - sa tam karaluchy. Spalismy w apartamencie na dole - noc mielismy nie przespana, bo klapkami walczyliśmy z insektami!!!
    • Gość: He-Ja Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.zamosc.mm.pl 15.08.10, 11:42
      Gospodarstwo agroturystyczne Familie Helga und Reinharg Bruenner, Speilbrunn 5,
      Marianbrunnweg, tel. 043 699 11502128, www.tiscover.at/bruenner. To niedaleko od
      Grazu.
    • Gość: Królik Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 12:15
      spaliśmy w Michaels Pub w Jelencach w tamtym tygodniu.
      Rzeczywiście sympatycznie i miło.Do tego w miarę tanio.
    • Gość: gość Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 18:26
      powielacie ten sam temat!
      forum.gazeta.pl/forum/w,201,126236995,126236995,Chorwacja_gdzie_spac_po_drodze_.html
    • Gość: Bartek Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 11:40
      czy ktoś był w tym roku w tych Jelecach u Micaela?czy ceny takie same?
    • jogimik Re: nocleg po drodze do Chorwacji 05.07.11, 13:16
      My w drodze do Chorwacji nocowaliśmyw Gossendorfie w Frustuckpension Winter, blisko autostrady, cicho, czysto, wygodnie i nie drogo. Polecam. Nie mogę znaleźć strony www, ale rezerwowaliśmy przez booking.com. Mam też gdzie telefon do nich.Jakby co, mogę poszukac
    • Gość: gość Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:50
      Jogimik-daj bliższe namiary na ten pensjonat i telefon.
      • jogimik Re: nocleg po drodze do Chorwacji 25.07.11, 12:36
        Sorry, że tak późno, ale mam: www.pension-winter.at, Bundesstrasse 89, 8071, Gossendorf (przez pierwsze o "umlałt") tel. 0316/40 20 41 (jakiś dziwny, ale spisany dokładnie z wizytówki)
      • Gość: Annlena Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.toya.net.pl 31.07.13, 22:55
        Witajcie,

widzę, że temat dość stary, ale może ktoś pomoże. Szukam ze znajomymi (4 osoby) jakiegoś jak najtańszego noclegu w drodze do Chorwacji, dosłownie tylko na kilka godzin, żeby się kimnąć i jechać dalej. Może ktoś ma jakieś konkretne namiary na sprawdzone miejsce? Byłabym ogromnie wdzięczna, bo właściwie od tego zależy czy pojedziemy czy nie.

Pozdrawiam!
        • Gość: Monia Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 19:43
          wejdź na booking.com i na pewno coś znajdziesz
        • hepik1 Re: nocleg po drodze do Chorwacji 01.08.13, 22:38
          Na kilka godzin,jeśli auto ciasne ,to 4 karimaty ,skraj jakiegos parkingu i po sprawie.Ewentualnie dodatkowo jakis namiocik za 100 zl ale to w ostateczności.Pogoda na najblizsze dni zapowiada się na superowa ,aż do przesady ;)
        • Gość: jirzi Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.tmcz.cz 18.08.13, 17:31
          zajrzeć na noclegi.hiperogloszenia.pl/noclegi-za-granica/ogloszenie/290219-nocleg-w-drodze-do-chorwacji-oferta-zagranica/
          • Gość: gosposia Re: nocleg po drodze do Chorwacji IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.08.13, 17:39
            Dla osob z namiotami polecam bardzo fajny camping w Mariborze. Dobre warunki, czysto, internet, niedaleko sklep i knajpa. Ceny sprzyjające :)
            www.cck.si/cms/index.php
    • Gość: asia pesnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 19:49
      Zdecydowaie Michels pub. Bardzo miło, do wyboru pokoje, lub domek:) Świetnie, sielsko, spokojnie, można się przespać, a rano pani przeprowadza osiołka na pole :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka