Gość: Biki IP: 91.214.36.* 29.07.10, 21:05 Wczoraj z wyspy Ciovo pytajcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wróciłam z wyspy Ciovo - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 21:41 Jadę w środę do willi Mustapic osiedle mastrinka/arbanija. Czy znasz te okolice? Jaka jest tam plaża, czy są tam jakiś bary, restaurację? Czy rzeczywiście są takie straszne korki na moście do Trogiru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróciłam z wyspy Ciovo - pytajcie IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.10, 22:11 Napisz gdzie byłas ,jaka pogoda ?Ogólnie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśka Re: Wróciłam z wyspy Ciovo - pytajcie IP: *.radom.vectranet.pl 30.07.10, 07:51 Jak z kwaterami czy w ciemno tam można, jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biki Re: Wróciłam z wyspy Ciovo - pytajcie IP: 91.214.36.* 01.08.10, 10:29 Wrażenia bardzo pozytywne, plaża z łagodnym zejściem, czyściutka woda w morzu, my za kwartery płacilismy 49 euro za dobę ale mieliśmy wcześniej zarezerwowane, są bary, restauracje, sklepy, nam niczego nie brakowało, a jeśli chodzi o jazdę w ciemno to Chorawci mówili ze w tym roku jest kryzys i nie ma turystów, co nawet było zauważalne mało ludzi na deptaku i na plaży, most w Trogirze zalezy o której porze dnia do południa spoko, południe i wieczór tłok ale dosyć szybko to idzie. Powiem tak mogę jechać drugi raz w to samo miejsce jestem pod wrażeniem tej wyspy Odpowiedz Link Zgłoś