Gość: Wędkarz IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 09:44 Jak w temacie kto był jak wrażenia ,ceny i repertuar tego rejsu mnie interesuje:)?Czy jest możliwość wędkowania:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wędkarz Re: Fish picnic Solta IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:06 halo ,halo czekam na odpowiedz! Nikt z Was nie był na takim picnicu? Odpowiedz Link Zgłoś
emilek34 Re: Fish picnic Solta 06.08.10, 14:41 ogólnie lipa ale alkoholicy się cieszą bo rakiji do bólu:) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Fish picnic Solta 06.08.10, 14:58 Co prawda nie uczestniczyłam w fish picnicu na Solcie, ale z mojego doświadczenia imprezy tego typu polegają na rejsie do fajnej zatoczki, potem na obiad rybka podlana winem, ewentualnie spacer po jakiejś mieścinie na wyspie i droga powrotna podlewana często i gęsto rakiją i winem. O wędkowaniu można zapomnieć. Ale kto wie? Może jak zapytasz to okaże się, ze jest taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
emilek34 Re: Fish picnic Solta 06.08.10, 16:21 na wyspie masz czas wolny ok2-3 godz.możesz robić co ci się podoba wędkować również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędkarz Re: Fish picnic Solta IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 15:20 To warto i jak to cenowo wygląda? aha i czasowo ile to trwa Odpowiedz Link Zgłoś