Gość: etna 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 10:32 Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś był na campingu eurocampu w Chorwacji (Pohorec) prosze o opinie, jaki brzeg, czy sa warunki do snurkowania? Będę wdzięczna za odpowiedż. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podroznik321 Re: eurocamp 18.10.10, 18:10 Zapewne chodzi Tobie o Poreč i Lanternacamp? Nie byłem tam, ale z tego co się orientuję ten camping jest ogromny. I ma dosyć dobre opinie, sprawdzone na brytyjskim zoover.co.uk Co do pływania z maską i "fajką", raczej nie powinno być źle ze względu na przejrzystość Adriatyku i wszędobylskie skały. Odpowiedz Link Zgłoś
ayashi21 Re: eurocamp 29.10.10, 13:48 Cały brzeg w Chorwacji jest kamienisty i skalisty, co wcale nie jest wadą :) dla mnie przepięknie, woda jak kryształ i jest w niej co oglądać oczywiście najlepiej z daleka od kąpielisk na jakiejś małej dzikiej plaży, można oglądać różne rybki, kalmary małe ośmironice nie wspominając o jeżowcach i ogórkach wodnych :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: eurocamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 21:03 Jeżeli chodzi faktycznie o Lanternacamp - Poreć to mogę udzielić Ci informacji gdyż byłem tam 2 lata temu. Też z Eurocampu- mobilhome. Pytaj tutaj albo na mirek_wet@op.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś