Dodaj do ulubionych

Pula - jakie plaże

04.07.11, 21:48
a ja dalej drążę temat Puli, jak w temacie, czy fajne i nie za głęboko od razu przy brzegu, bo jadę z dwójką dzieciaków, ewentualnie może polecacie jakieś fajne miejsce na Istrii, generalnie wolę większe miejscowości, gdzie można posiedzieć w jakiejś fajnej knajpce i coś ciekawego zobaczyć, z przemieszczaniem nie ma większego problemu, bo zawsze można gdzieś się autem ruszyć. Dzięki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: darek.59.pl Re: Pula - jakie plaże IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 23:41
      Pula absolutnie, nie (przynajmniej dla mnie). To może lepiej wybierz Opatije lub Rabać a na plażę do Sveta Marina.
      • edziasz Re: Pula - jakie plaże 05.07.11, 08:10
        a dlaczego Pula nie, ze względu na plaże czy nie ma życia wieczorem?
        • Gość: darek.59.pl Re: Pula - jakie plaże IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 22:14
          Odpowiednie plaże dla dzieci, wypoczynku, poleżenia na karimacie, ze swobodnych (dogodnym) dostępem do wody, mniej zatłoczone, większe, itp. są poza Pulą, w kierunku Fażany i Pjeśćanej Uvali. Życie wieczorne owszem jest i to nadto. Miasto jest zatłoczone, hałaśliwe, dla mnie nie do zniesienia. Rozkrzyczanych włoskich rodzin. Zwiedziliśmy, zobaczyliśmy co nas interesowało, zjedliśmy lody sprzedawane przez lodowego ekwilibrystę (droższe niż w Dubrowniku) i ruszyliśmy z powrotem na Krk. Wypoczywanie w Puli to dla mnie horror ale pewnie ktoś to lubi. Ale życzę wspaniałych wrażeń.
    • Gość: A Re: Pula - jakie plaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 00:09
      Byłam w Puli w hotelu Palma - z dala od centrum. Plaże skaliste i kamieniste, ale blisko brzegu w miarę płytko - też byłam z dzieckiem.
      W samej Puli masa knajpek - może nawet nieco zbyt hałaśliwych dla dzieci. My koło hotelu mieliśmy cały kompleks i głównie przebywaliśmy w tamtejszych konobach i knajpkach.
    • Gość: lalao Re: Pula - jakie plaże IP: 80.54.47.* 06.07.11, 18:01
      Koniecznie kamieniak! najpiękniejsze plaże, od wyboru do koloru!
      • edziasz Re: Pula - jakie plaże 07.07.11, 21:10
        tn. noclegi w Puli, a plaże na półwyspie Kamienjak, tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka