Dodaj do ulubionych

którą wyspę najbardziej polecacie w CRO

IP: 80.50.4.* 14.07.11, 15:00
Witam, mam zamiar w sierpniu jechać na wakacje do CRO, byłem już raz dwa lata temu w BAŚKA VODA, lecz tym razem chciałbym spędzić te wakacje na którejś z wysp. Czy możecie mi coś polecić??? Wyspę, miejscowość, jakąś fajna kwaterę prywatną???
Obserwuj wątek
    • wedrowna53 Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO 20.07.11, 21:58
      Byłam na wielu wyspach, ale jakoś szczególnie zapada mi w pamięć wyspa Krk i miejscowość Baska. Poza tym wiele czytałam o Korculi, Jest bardzo polecana. Ja jeszcze tam nie byłam, ale jest to zdecydowanie mój następny cel podróży w Chorwacji. Poza tym większość wysp w Chorwacji jest warta zobaczenia. Można je zobaczyć podczas rejsów statkiem co jest dość fajnym przeżyciem :) polecam
      • wedrowna53 Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO 20.07.11, 21:59
        Kwatery niestety nie polecę bo jeżdżę na campingi
        • agniecha973 Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO 04.08.11, 00:30
          A możesz polecić kemping, na którym są do wynajęcia mobile home lub gotowe namioty, najlepiej z ładną plażą przy kempingu i w ciekawym miejscu. Wątek jest o wyspach, więc może być na wyspie.
    • binka161 Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO 20.07.11, 23:08
      Polecam właśnie Korčule - jeżeli nie jest za daleko.
      Stąd można wybrać się do Dubrownika, zwiedzić Ston, Peljesac.
      Kwaterę mogę polecić nad samym morzem. Podaję mail binka161@wp.pl mogę wysłać zdjęcia.
    • Gość: darek.59.pl Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 07:36
      W części północnej Krk (Punat, Silo, Njivice) a na południu Brać (Sumartin).
      • Gość: mods pag IP: *.alan.krakow.pl 21.07.11, 08:04
        Wyspa PAG coś pięknego picasaweb.google.com/s301b16/PAG_2008
        • 09.10.2001m Re: pag 21.07.11, 18:35
          też jestem pod wrażeniem Pagu :)
          wróciłam tydzień temu - cudne miejsce
    • Gość: Kasia Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:22
      Tą,tą...wyspa-mljet.chorwackie.pl/
      • wedrowna53 Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO 26.07.11, 22:25
        już któryś raz słyszę o tej wyspie i się zastanawiam, dlaczego tam jeszcze nie trafiłam (Mlejt), trzeba to nadrobić ;)
    • Gość: ika Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 21:36
      Wyspa Brać - miejscowość Postira apartamenty ANA - polecam
    • Gość: agulek Re: którą wyspę najbardziej polecacie w CRO IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 09:11
      W tym roku zwiedzaliśmy wyspę Krk i bardzo nam się podobało. Śliczne jest miasteczko Vrbnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka