masheni 08.01.12, 19:39 Z jakim biurem polecacie wybrać się do Czarnogóry? Znalazłam oferty w Rainbow tours, ale niewiele ich tam. Może macie coś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: czarnogóra samolotem 08.01.12, 22:08 Podejrzewam, że jest TYLKO Rainbow Tours No chyba, żeby lecieć z Berlina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czarnogóra samolotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 22:31 Waszystko zalezy gdzie mieszkasz i gdzie Ci blizej na lotnisko :)Rainbow lata z Warszawy ,Test tour z Katowic .. Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: czarnogóra samolotem 09.01.12, 12:52 Rainbow lata nie tylko z Warszawy :) Najkorzystniej dla mnie jest leciec z Poznania Dzięki na namiary na Test tour, nie znałam tego biura- przejrzę oferty :) Odpowiedz Link Zgłoś
niematahari Re: czarnogóra samolotem 10.01.12, 09:44 Wybieram się na tą wycieczkę /wrzesień/ lot z Poznania.Poszukuję osoby chętnej do wspólnego zamieszkania bo dopłata do jedynki jest b.wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: czarnogóra samolotem 10.01.12, 15:05 niematahari napisała: > Wybieram się na tą wycieczkę /wrzesień/ lot z Poznania na "tę wycieczkę", czyli na jaką wycieczkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś