Dodaj do ulubionych

Ogończyk Travel

IP: *.apus-net.pl 25.02.12, 20:29
Czy był ktoś z tym biurem w Chorwacji? Jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzegorz Re: Ogończyk Travel IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 16.06.12, 11:38
      Całkiem fajnie. Jechałem co prawda w szczególnym terminie, bo z grupą młodzieży na obozie, było około 30% młodzieży a reszta wczasowiczów.
      Autokar super. Prosili o możliwe niekorzystanie z toalety w autokarze, bo pozostawał z nami na wszystkie wycieczki fakultatywne. Jak ktoś musiał to musiał. Opieka super. Rezydent i pilot w Makarskiej polskojęzyczny. Warunki w pensjonatach bardzo dobre. Czyściutko, wszystko na miejscu. Woda w kranie jak źródlana.
      Mieliśmy tylko pobyt, bez wyżywienia, ale jedzonko w cenach jak u nas.
      W tym roku jedziemy z tego biura do Hiszpanii, na Costa Brava. Z pełnym zapleczem i żarełkiem, więc powinno być super.
      • hepik1 Re: Ogończyk Travel 16.06.12, 15:05
        Odgrzebać temat jednopostowy z lutego?
        Podziwiam.To faktycznie musi byc super biuro ;)
        • Gość: makpusz Re: Ogończyk Travel IP: *.alfanet24.pl 22.06.12, 12:40
          byłem z tym biurem we Włoszech kilka lat temu i rok temu w Chorwacji,biuro jest naprawde bardzo dobre ,program jest realizowany w 100% ,autokar bardzo w porządku,w Chorwacji bardzo miła Pani rezydent,cenowo bardzo dobrze,jest to biuro które z roku na rok się rozwija ja osobiście polecam!,gdyby posiadał więcej funduszy jeździł bym z tym biurem co rok.. ale w tym roku lipiec sierpien na pewno gdzieś się wybiorę,naprawdę biuro warte polecenia.ps.bardzo fajna strona internetowa biura - www.ogonczyktravel.pl
    • Gość: Milena Re: Ogończyk Travel IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.12, 12:01
      Superpromocja do 15 lipca na wyjazdy do Hiszpanii-Costa Brava!!!!!!!!!!!!!
      wyjazdydlastudentow.pl/oferta/4/hiszpania.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka