Dodaj do ulubionych

Bałkany - z kim jechać

10.04.12, 14:41
Marzy mi się wyprawa na Bałkany. Przejrzałam różne oferty wyjazdów i na razie najbardziej skłaniam się ku wyjazdowi z Wytwórnią Wypraw. Czytałam opinie o ich Ukrainie, ale nie znalazłam nic o Bałkanach. Czy ktoś z Was już się tam z nimi wybierał? Albo z innym biurem i chwali sobie wyjazd? Najbardziej zależy mi na zwiedzaniu, plaża to dla mnie atrakcja trzeciorzędna. Luksusów też nie oczekuję. Ma być czysto.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kas Re: Bałkany - z kim jechać IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 13:21
      Widziałam fajną ofertę na majówkę z biura Wędrowiec z Krakowa, byłam z nimi na wczasach w Chorwacji, wszystko sprawnie, świetna pilotka, niska cena, warunki ok
      • jossterion Re: Bałkany - z kim jechać 16.04.12, 16:45
        Dziękuję, właśnie przejrzałam. Program jest jednak trochę zbyt zdawkowo opisany ("Zwiedzanie Sarajewa" koniec). I tylko 3 państwa + rajd po Budapeszcie. Szukam takiej objazdówki z przytupem. To biuro chyba bardziej specjalizuje się w krótkich wypadach i co za tym idzie liczba krajów do zwiedzania maleje. Tym niemniej dziękuję za pomysł.
        Pozdrawiam
        J.
    • Gość: kasai8 Re: Bałkany - z kim jechać IP: *.tktelekom.pl 09.05.12, 10:48
      Polecam BalkanGroup i wyprawy z Łukaszem Wieczorkiem - właśnie wróciłam z Bałkańskiej Majówki i ciągle nie moge dojśc do siebie :-)..... trasa: Serbia, Macedonia, Kosowo, Albania, Czarnogóra.... Intensywnie, autentycznie, niebanalnie..... nic nie musisz, ale jeśli chcesz masz zapewnione zwiedzanie z przewodnikiem... jeżdzą b. fajni ludzie, pasjonaci - można się wiele dowiedzieć .....
      www.travel.balkangroup.pl/
      balkangroup.pl/wyjazdy.htm
      Organizator - Łukasz Wieczorek - zapalony pasjonat, z ogromną wiedzą i doświadczeniem, nie mający nic wspólnego z komercyjnymi biurami podróży , z którymi jeździłam wczesniej....
      polecam szczerze !!
    • malaczarna189 Re: Bałkany - z kim jechać 13.05.12, 15:17
      przejrzyj strone funclubu. Maja bardzo ciekawa oferte objazdowki Czarnogora+Albania. Dla kogos kto nie jest wielbicielem smazenia sie na plazy jest to idealna opcja:)
    • logostour1 Re: Bałkany - z kim jechać 22.05.12, 13:52
      Witamy,

jeśli zależy Ci na poznaniu Bałkanów od ich najlepszej strony to sprawdź ofertę wyjazdu LogosTour. Od Serbii, przez Macedonię, Albanię, Czarnogórę po Bośnię i Hercegowinę. Staraliśmy się wypełnić każdy dzień programu możliwie najciekawszym atrakcjami tego pięknego regionu (a jest ich tam niemało!). 13-dniowa wycieczka z pewnością zaspokoi potrzeby niejednego amatora Bałkanów :)

Jeśli chcesz poznać wrażenia naszych turystów, którzy już zwiedzili ten region z nami, zajrzyj na naszego Facebooka (www.facebook.com/LogosTour). Wystarczy zapytać któregoś z 3,5 tys. fanów :)

Pozdrawiamy!
      Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka