s.ww 13.04.12, 21:32 Wybieram się w połowie lipca do BV, prosił bym o opinię na temat hotelu GADJA . Będę wdzięczny również za krótki opis tej miejscowości ,co innego opis z internetu a co innego od osoby która tam była. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ane Re: BOŚKA VODA IP: *.adsl.net.t-com.hr 14.04.12, 14:09 Przypuszczam, ze chodzi o miejscowosc Baška voda (czyt. Baszka woda):-) Miejscowosc turystyczna z bardzo ladna plaza Nikolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: BOŚKA VODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 09:04 W którym miejscu jest ta plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ane Re: BOŚKA VODA IP: *.adsl.net.t-com.hr 16.04.12, 09:02 Patrzac w strone morza, na lewym koncu riwy:-) Od 2005 r. ma blekitna flage Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: BOŚKA VODA 17.04.12, 21:44 byłam dwa razy raz przed sezonem i raz w trakcie tam jest przecudownie a plaża szczegolnie ta nieco bardziej na uboczu jest tak urokliwa ze dech zapiera ;) szkoda tylko ze w sezonie są dzikie tłumy który odbierają nieco klimatu temu miejscu ale polecam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: BOŚKA VODA IP: *.radomsko.vectranet.pl 18.04.12, 12:53 Zgadzam się z opinią powyżej. Baska V. jest cudna, fakt w sezonie tłoczno, ale ja byłam w połowie sierpnia i przeżyłam. Jak jest trochę tłoku, to widać tą wakacyjną atmosferę.Warto tam jechać. Na pewno stracisz więcej kasy, niż w małych wioseczkach, bo na każdym kroku czyhają pokusy. Ale to prawa wakacji. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś