Gość: jzuk IP: 81.210.27.* 29.06.12, 11:19 witam prosze o opinie ktory kemping jest lepszy na wakacje z 2 dzieci 2 i 3 lata prosze o opinie o kazdym z nich z gory dziekuje(moze ktos rowniez planuje tam wakacje w 2 polowie sierpnia) pozdrawiam jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: camping lanterna czy bi village IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 13:04 Właśnie wróciłam z Lanternyz domków, w zeszłym roku byłam na Bivillage pod namiotem(dzieciaki w wieku 3 i 8 lat obecnie). Obydwa campingi ładne. Domki i namioty w cieniu - co istotne. Jak dla dzieci rozrywka wszędzie. Baseny ładniejsze chyba na Lanternie jeśli chodzi o małe dzieci, obok ładny plac zabaw z pomieszczeniem z grami i zabawkami (na Bivillage animacje z dziećmi były odpłatne, jedynie wieczorne animacje były normalnie). Na Bi Village baseny też ładne, chociaż bardziej przypadły mi do gustu te z Lanterny. Plaża bardziej mi odpowiadała w Bivillage. Na Lanternie do plaży do pokonania mnóstwo schodów, albo ok.15-20 min spacerkiem jak nie chesz dreptać po schodach. Wejdż na zoover - tam masz mnóstwo zdjęć z tych campingów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jzuk Re: camping lanterna czy bi village IP: 81.210.27.* 01.07.12, 11:00 dzieki za opinie,korzystalas moze z uslug vacansa lub innego biura na tych kempingach? jezeli chodzi o zakwaterowanie to ze wzgledu na ustalony budzet wybierzemy namioty na ktoryms z tych kempingów poczekam tylko do okolo 15 sierpnia na okazje cenowe.czy twoje dzieciaki byly bardziej zadowolone z namiotu na bivillage czy z domkuna laternie dzieki za odpowiedz i pozdrawiam jacek Odpowiedz Link Zgłoś
loorien Re: camping lanterna czy bi village 02.07.12, 00:26 z namiotow eurocampu na lanternie jest dwa kroki zarówno do basenów dla dzieci jak i dla dorosłych oraz plaży bez żadnych schodków. Z domków już gorzej - faktycznie schody strome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: camping lanterna czy bi village IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.12, 22:13 Dzieciakom było dobrze i tu i tu. Baseny, place zabaw, animacje zapewniły im wszystko co potrzeba. Wiadomo, że w domku masz swój "kibelek" i swoją łazienkę więc w przypadku małych dzieci na pewno jest to wygodniejsze. My wybraliśmy domek w tym roku z uwagi na znajomych którzy jechali z nami z swoją roczną córeczką i bali sie spać w namiocie, ale ja z moim rocznym dzieckiem byłam kiedyś pod namiotem. W Bi Village napewno jest lepsze zejście na plażę bo nie trzeba deptać tak daleko, na Lanternie było trochę deptania po schodach co dzieciom średnio odpowiadało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: camping lanterna czy bi village 19.07.12, 22:18 A my właśnie wróciliśmy z Zelenej Laguny. Byliśmy z dwójką dzieci (7 i 3 lata). Mogę szczerze polecić bo my jesteśmy z wyjazdu bardzo zadowoleni. [URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/yiu0wl6gf.png[/IMG][/URL] [URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/7t8cys4iu.png[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
loorien Re: camping lanterna czy bi village 02.07.12, 00:23 witam Byłam na lanternie w zeszłym roku - polecam zdecydowanie dla rodzin z dziećmi, baseny świetne, animacje a i na wycieczkę jest gdzie pojechać - polecam miasteczka w głębi istrii - nie tylko nadmorskie. Byłam pierwszy raz na campingu od dawna, od tej pory już na majówce w austrii - też camping i na wakacje też na camping jedziemy ale do zatonu w chorwacji. My byliśmy we wrześniu w namiotach i było ok - nie przeszadzało ze bez łazienki bo sanitariaty blisko i czyste. Jednak w sierpiniu w namiotach może być ciut za ciepło, w tym roku wybieramy camping ale spanie w apartamentach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adak Re: camping lanterna czy bi village IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.13, 15:56 Witam, czy ktoś z rodaków wybiera się na Bi Village w terminie 01.09-08.09.13 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: camping lanterna czy bi village IP: 193.201.36.* 16.08.13, 13:52 tak ja jade :) jedziemy w dwie paru własnie na tydzień do bi village a potem zmiana kempingu nas czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
123adak Re: camping lanterna czy bi village 04.09.16, 11:18 Witam, możecie napisać coś odnośnie animacji, ja i moja rodzina jeździmy głównie do Włoch i bardzo lubimy tańczyć , na tamtejszych kempingach jest dużo zajęć tanecznych jak np, Latino dance , zumba , tańce grupowe , aqua aerobik. Czy na tym kempingu też coś takiego znajdziemy ? Czy ciuchcia kempingowa jest dodatkowo płatna ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 ???!!! 04.09.16, 11:44 Czy mógłbyś łaskawie nie pytać się o to samo w 100 wątkach ? Jak ktoś tam był i zna odpowiedź, to ją napisze w 1 wątku, nie w 100 Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: camping lanterna czy bi village 04.09.16, 19:36 Na Lanterna są w sezonie animacje. Ciuchcia campingowa jest niestety płatna. Odpowiedz Link Zgłoś