Dodaj do ulubionych

lenti-bled

IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 01:36
Czy ktos jechal trasa lenti/wegry - bled/slowienia? jak sie jedzie? drogi przejazd? a jakas alternatywa do autostrady? wiem ,ze wszystko bedzie w mapach google, ale jednak wolalabym poczytac cos od kogos kto jechal.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: lenti-bled 15.08.12, 05:17
      Alternatywa jest zawsze ,w niespełna 3h 260 km autostradą za 15 euro albo w 8 h krajoznawczo po wioskach ,z dusza na ramieniu ,by nie wjechać na płatny odcinek ;)
    • wislok1 Re: lenti-bled 15.08.12, 08:46
      Znajomi studenci jechali przez Słowenię do chorwackiej Istrii, nie kupili winietki i stracili mnóstwo czasu oraz nerwów, wszystkie drogowskazy kierują zawsze na autostradę, kilka razy musieli zawracać, bo by wjechali na autostradę, lokalne drogi nie są trasami wyścigowymi,
      w drodze powrotnej zapłacili 15 euro i przejechali błyskawicznie
      • Gość: pusia Re: lenti-bled IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 00:42
        Dzieki za wiadomosci. Oczywiscie i ja wybiore w tej sytuacji autostrade, jesli pojade na tej trasie. Od kilku dni probuje jakos rozplanowac inaczej niz dotychczas moja droge do cro i ciagle mam jakies nowe pomysly. Ale pozno sie zdecydowalam i wszystko zajete, wiec ciagle zmieniam. Z Lenti tez nie dostalam zadnej odpowiedzi, wiec pewnie miejsc nie ma. Chyba w koncu pojade na pelnego spontana i zupelnie w ciemno.
        • hepik1 Re: lenti-bled 16.08.12, 04:49
          A ty jedziesz do CRO?
          To nie bardzo rozumiem kombinacji Lenti-Bled.Myslałem,że wczasy na basenach w Lenti a później zwiedzanie Słowenii...
          W Lenti noclegów sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka