Dodaj do ulubionych

Makarska z biurem OSKAR???

IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.04, 15:08
Bardzo prosze o wskazowki osob doswiadczonych w wyjazdach do Chorwacji. Jade
tam pierwszy raz z biurem podrozy OSKAR, do Makarskiej. Czy rzeczywiscie sa
tam tak bardzo zatloczone plaze, ze nie uda mi sie znalezc zadnej oazy
spokoju? Oraz czy rzeczywiscie jest tam tak bardzo drogo? Bardzo dziekuje za
wskazowki:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sticz Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.04, 15:16
      Tylko ze Sticzem na dluugą milosna przygode:))))))))))))))LOVE:)
    • Gość: remek Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.net.htnet.hr 17.07.04, 20:58
      Jestem na miejscu - nie rób tego!!! Zamiast obiecanych apartamentów mieszkamy w
      betonowym klocu, w pokojach gdzie goła żarówka rozświetla mrok bo okno jest
      wąskie z widokiem na śmietnik!!! LUDZIE NIE DAJCIE ROBIĆ SIĘ W KONIA!!!UWAGA NA
      OSZUSTÓW!!!
      • Gość: maja Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.toya.net.pl 18.07.04, 06:38
        hihihi - mówiłam, ze oskar to jedno wielkie oszustwo. dla tego biura 18 dni =13
        noclegów.
        patrz -> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=623&w=13862500&a=14217790
        + cały wątek
        poza tym zdjecia w katalogu intrnetowymy te same dla kilku lóżnych obiektów
        jak widać sa jeszcze ludzie, którzy daja się nabierać
        • Gość: Kuba Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:36
          Jeśli ktoś ma problem z percepcją to wypisuje takie rzeczy! Program jest
          18dniowy z dojazdem na miejsce który trwa 4 dni i jest wyraźnie napisane w
          katalogu że noclegów i nikt nie mówi inaczej w biurze! Więc jeśli to jest
          według ciebie oszustwo to bardzo mi cię żal ;(
      • Gość: Agnieszka Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.04, 08:47
        Czy piszesz to wszystko powaznie???Jestem w szoku!!!Dotad spotykalam pozytywne
        wypowiedzi na temat OSKARA i Makarskiej. Zalezy mi na dobrym warunkach pobytu,
        dlatego jestem teraz "w kropce". Napisz cos jeszcze!!!
        • Gość: dominika Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.rene.com.pl 18.07.04, 19:41
          Byłam w zeszlym roku w Makarskiej z "oskarem". Wybralismy oferte 16- dniowa...i
          tyle rzeczywiscie trwala cala impreza. Jesli chodzi o apartamenty to nie masz
          co liczyc na jakis luksus. Zalezy jeszcze jak trafisz. Jedni maja przyzwoite
          apartamenty z balkonem inni bez. Poza tym wyjazd byl udany. Makarska jest
          cudowna, pogoda zawsze dopisuje.
        • Gość: dominika Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.rene.com.pl 18.07.04, 19:42
          Byłam w zeszlym roku w Makarskiej z "oskarem". Wybralismy oferte 16- dniowa...i
          tyle rzeczywiscie trwala cala impreza. Jesli chodzi o apartamenty to nie masz
          co liczyc na jakis luksus. Zalezy jeszcze jak trafisz. Jedni maja przyzwoite
          apartamenty z balkonem inni bez. Poza tym wyjazd byl udany. Makarska jest
          cudowna, pogoda zawsze dopisuje. Poznalismy w Makarskiej osoby, ktore jechaly z
          biurem gandalftravel. Oni mieli wysmienite warunki. Piekne, duze apartamenty z
          tarasami i aneksem kuchennym.
        • Gość: annn Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:10
          ja tez sie wybieram do makarskiej z tym biurem oskar...mam nadzieje ze nie jest
          tak strasznie zle jak tu ludzie pisza..moze w tym roku troche sie zmienilo!
          • Gość: QK Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.visp.energis.pl 21.07.04, 22:01
            Annn: a kiedy jedziesz i z jakiego miasta?
      • Gość: mario Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:29
      • Gość: Gość Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:33
        wiesz co?jesteś wrednym kłamcą i siejesz wrogą propagande.Właśnie niedawno
        wróciłem z Chorwacji i "Oskar" ma naprawdę fajne apartamenty.Jaki masz cel
        kmiocie jeden?Nie chce mi się gadać z takim kłamcą
        • Gość: maja Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 18:17
          a w jakich apartamentach byłeś zakwaterowany? nie nazywaj remka kmiotem i
          kłamcom, bo jakiż może mieć w tym interes jak nie ten aby ustrzec innych przed
          popełnieniem głupstwa
      • Gość: fryda Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.tpnets.com 28.07.04, 16:51
        kloc?! toż to mało powiedziane na temat tego "napowierzchniowego bunkra", okna
        jak otwory strzelnicze, masakra!!! nie dajcie sobie wmowic slodkich bajeczek od
        czlowieka z biura.......
    • Gość: k Re: Makarska z biurem OSKAR??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:16
      czasami nie ktorzy przesadzaja z opisami warunkow kurcze w zasadzie zadne biuro
      nie daje 100% pewnosci ze beda zajebiste warunki
      • Gość: annn do QK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:02
        ja jade w sierpniu 20 wiec nie wiem czy sie spotkamy????a ty
        • Gość: QK Re: do QK IP: *.visp.energis.pl 03.08.04, 23:40
          6.8 - 21.8
          No raczej się nie poznamy.....
          A już chciałem zaproponować wspólny pokój, bo nie mam nikogo do pary :]

Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
          • Gość: annn Re: do QK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:27
            no szkoda chyba ze sobie przedluzysz pobyt o jeden dzien pozdrawiam
            • Gość: QK Właśnie Wróciłem IP: *.visp.energis.pl 23.08.04, 22:00
              ...i jestem bardzo zadowolony! Biuro nie rozczarowało. Co prawda byliśmy
              zakwaterowani zaraz przy wjeździe do Makarski, więc do centrum był spory
              kawałek i sporo ludzi marudziło. Jednak nie sprawiało mi to żadnego problemu i
              biegałem tam kilka razy dziennie. Do plaży też było trzeba "troche" zejść lecz
              ja traktowałem to jako trening;) Miasto bardzo ale to BARDZO ładne. "Prawdziwe"
              życie towarzyskie zaczyna się w nim po 3 w nocy. Widoki piękne, żeby zobaczyć
              wodę jak z widokówek trzeba było zrobić sobie spacerek na ubocze plaży bo w
              centrum potrafiły nawet pływać podpaski, kondomy i....jak to powiedzieć...a
              zresztą nieważne;)
              Przykładowe ceny:
              1E=7,3 kuny Chleb:5,4k Mleko:4,2k
              Vodka Vigor 1L: chyba 54k
              Wino Maredonia (niezłe) 15k ;)
              Nesquick 150g: 16,3k
              Generalnie trochę drożej niż w polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka