mar_mar2 08.05.13, 09:23 Czy jest ktos kto wrócił z Solarisa - proszę o relację. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montom77 Re: Solaris 09.05.13, 19:20 przyłączamy się do prośby ;-) będziemy tam od 24go sierpnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafti Re: Solaris IP: *.promax.media.pl 09.05.13, 23:17 Solaris koło Sibenik? O co chodzi bo nie rozumiem pytania? Są hotele, camp, baseny przy hotelach, "mini" park wodny (w zeszłym roku chyba 50 Kun na cały dzień, ale nie jestem pewien, pamięć zawodzi), knajpy i fast foody. No i adriatyk z najdroższymi leżakami nad morzem (chyba 100kun za 2 leżaki +parasol), ale ogólnie fajnie, dobre wspomnienia - jednodniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_mar2 Re: pytanie do tych którzy wrócili po majówce;) 10.05.13, 10:00 Precyzuje swoje pytanie. Najbardziej interesuje mnie gdzie zostały postawione domki takich firm jak Selectcam czy Happy Camp - z informacji z biura, wiem, ze miały być dopiero w tym roku tam przewożone z innego kampingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sly Re: pytanie do tych którzy wrócili po majówce;) IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.14, 21:25 Wiem, że już trochę czasu minęło od Waszych pytań ale postaram się odpowiedzieć może inni skorzystają. Ja byłem w mobilhomie z suncampa, domek nowy w 2012r elegancko wyposażony, kuchnia, zmywarka, mikrofalówka, klima, ekspres do kawy, pościel.... czyli wszystko co potrzeba. Lokalizacja domków ma się następująco: 1. Suncamp pomiędzy krytym basenem przy hotelu Ivam, mingolfem ze statkiem pirackim, a plażą. Są dostępne lokalizacje bezpośrednio przy plaży ale osobiście nie polecam. Samochodem możemy podjechać tylko na czas zakwaterowania i wykwaterowania (podobnie jest we wszystkich firmach), potem na Parking. 2. Gebetsroither - tuż obok suncampa i nieco większe. Poza tym podobnie 3. Vacansoleil - Z dala od plaży bliżej części autocampu 4. Roan - na końcu ośrodka, przy hotelu Jakov, przy plaży ale na pełnej patelni, bez cienia i drzew. Jest w nagrodę rowerek dla dzieci i fajne leżaki 5. albatros - tak jak vacans 6. happycamp - dokładnie nie naniosłem sobie na mapę ale chyba koło hotelu Nikko 6. Pozostałe firmy podnajmują domki znajdujące się w okolicy autocampu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: pytanie do tych którzy wrócili po majówce;) IP: *.gdynia.mm.pl 08.01.14, 21:13 Witam, wybieram się z Suncampem w tym roku do Solarisa, właśnie dzisiaj wpłaciłam zaliczkę za domek i mam pytanie - czemu nie poleca Pan domków przy plaży ? Akurat jak robiliśmy rezerwację (jedziemy w 2 rodziny) to poprosiliśmy domki blisko plaży z widokiem na morze :) I jeszcze jedno może trywialne pytanie o pościel - czy na stanie są kołdry i poduszki + poszewki czy poszewki trzeba mieć swoje? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: pytanie do tych którzy wrócili po majówce;) IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.14, 16:18 Odpowiem na pytanie bo wpadałem na Solaris ze wzgl. na atrakcje dla dzieci i baseny (wakacje 2011 i 2012). Mieszkaliśmy w sąsiedniej wiosce Brodaricy. Szczególnie, że wstęp do Solarisu był bezpłatny, podobnie jak w drugim roku parking. Domki w I szeregu przy plaży są na ogół w słońcu oraz przy promenadzie gdzie w sezonie przewalają się tłumy oraz co chwila jeździ kolejka. Mało tam cienia i brak prywatności. Przy okazji komuś przechodzącemu może spodobac się jakas wasza fajna rzecz. W dalszym szeregu juz jest bardziej prywatnie i w lasku. Odpowiedz Link Zgłoś
krybski Re: pytanie do tych którzy wrócili po majówce;) 08.01.14, 13:46 Witam, Jeżeli chodzi o rozmieszczenie domków na Camping Solaris w Selectcamp to podsyłam linka do mapki: www.selectcamp.pl/img/mapy_campingow/mapka_4214.jpg Tu link do samego campingu: www.selectcamp.pl/Camping/Chorwacja/Dalmacja/Camping-Solaris/4214/ Odpowiedz Link Zgłoś