Gość: Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 26.05.13, 11:55 Jadę na Bałkany samochodem mam 1-3 wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrjan Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 28.05.13, 13:47 W jakim terminie na jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałkany Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 31.05.13, 15:04 Planowałem przed wakacjami na 10-12 dni. Jak nie wyjdzie to wrzesień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:00 We wrześniu mogą być fajne oferty Last minute, ja kiedyś taką upolowałem z Zuways i było nprawdę nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Jadę na Bałkany 31.05.13, 16:15 Niezwykle konkretna propozycja... Nie wiadomo dokąd, nie wiadomo skąd, nie wiadomo kiedy.... > Planowałem przed wakacjami na 10-12 dni. Jak nie wyjdzie to wrzesień Podejrzewam, że te trzy miejsca pozostaną puste :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałkany Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.13, 11:55 Na tym etapie rozmowy wiadomo .Gdzie ?- Bałkany czyli dawna Jugosławia. Kiedy ?- czerwiec lub wrzesień.To nie regularny kurs jak w PKP. Szczegóły do uzgodnienia.Pozdrawiam PS . Oczekuję odpowiedzi : interesuje mnie ale.... i tu twoje propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Jadę na Bałkany 02.06.13, 13:06 Radzę trochę poczytać przed daniem takiego anonsu. Bałkany to bardzie szerokie pojęcie niż kraje dawnej Jugosławii. Zajrzyj chociażby do Wikipedii, tak popularnej pośród młodych ludzi: pl.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%82kany Jeżeli zaś chodzi o dawną Jugosławię, to Twój anons powinien mieć brzmienie: "Chcemy pojechać w dwie osoby do jednego z państw byłej Jugosławii- obojętne dokąd, może być: Chorwacja, Czarnogóra, Słowenia, Macedonia lub Bośnia i Hercegowina. Termin obojętny, może być przed wakacjami (czerwiec), a jak się nie uda to po (wrzesień). Szczegóły do uzgodnienia. Podjedziemy w każde miejsce w Polsce, żeby zabrać ewentualne chętne 1-3 osoby, które pozwolą nam na sfinansowanie podróży. Oczekujemy na propozycje." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałkany Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.13, 22:01 Dzięki za uzupełnienie , z tym że nie koniecznie we dwoje i koniecznie objazdowo po kilku krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Dobre rady 03.06.13, 10:54 Myślę, że nie będziesz zainterersowany brać ze sobą babulkę około 70-dzisiątki to i rady mało przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga72 Re: ujawnia sie kultura 03.06.13, 14:30 ujawnia sie cala kultura sofii. ma racje aseretka, ze to forumowy troll pod róznymi nickami: sofia, mair, itd forum.gazeta.pl/forum/w,34545,144531395,144792691,Re_Austria_dla_poczatkujacych.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorwat Re: Jadę na Bałkany IP: *.adsl.net.t-com.hr 02.06.13, 23:25 Wiekszosc Chorwacji nie jest na Balkanach. Tak naprawde Balkany sa tylko Bulgaria i Rumunia...I sam tak uwazam wiec nie lubie jak do nas ktos mowi Balkany, i sam nie wiem oco tu chodzi? Wynajmuje apartamety w miescowosci Vodice nie daleko plazy. Wiecej info i zdiecia moge wyslac na mail: cro80@net.hr Pozdrowienia z Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Jadę na Bałkany 03.06.13, 10:43 Mało o tym ale poczytaj tu: pl.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%82kany Pewnie nie będziesz zachwycony, że Dalmację zaliczają do Bałkanów a Rumunię raczej nie i to nie tylko na wikipedia.pl Tu jest więcej: en.wikipedia.org/wiki/Balkan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorwat Pozdrowienia z Chorwacji IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.06.13, 18:22 Czyli "Balkany" sa wszedzie gdzie kiedys panowali Turcy...tak tu pisze ha ha...ale ta glupia historia...Po jakies tam gory w Bulgarii, tam gdzies daleko Chorwacja ma być na Balkanach?...oj,oj...co za glupota...Wikipedia sie mozna pomilić wiec wciaz nie wierze ze Chorwacja na Balkanach! Na wikipedi kazdy mozna zdanie napisać nawet nie majac paojecia o zyciu...To jest moje zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Pozdrowienia z Chorwacji 03.06.13, 20:34 Masz prawo się nie zgadzać i widzieć to inaczej ale nie zmienia to faktu, że mieszkasz na Bałkanach. Tak jak ty każdy może powiedzieć o naszej starej Europie, no bo co ma wspólnego np. Skandynawia z półwyspem iberyjskim czy ot choćby z Bałkanami ? Wedle geografów i tego jak nas uczono, Europa kończy się na Uralu ale powiedz to zachodnioeuropejczykowi, dla którego Europa kończy się na Łabie co najwyżej na Odrze. Podobnie jest z tobą. Musisz akceptować taki stan rzeczy jaki oficjalnie istnieje. Co do wikipedi. OK, bywają tam pomyłki czy raczej niedokładności ale w 99% jest zgodna z encyklopediami wydawanymi przez poważne wydawnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorwat Re: Pozdrowienia z Chorwacji IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.06.13, 20:53 ok, Zgadza sie...ciezko juz zmienić takie cos...wiec zycie leci dalej...jestem na Balkanach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jadę na Bałkany IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 22:53 Wy chyba sami nie wiecie za kogo się uważacie, kim jesteście, i kim chcecie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorwat Re: Jadę na Bałkany IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.06.13, 17:50 Nazwa "Balkany" sa wziete z Bulgarskich i Romunskich gor.. tam gdzies dalekooo od nas...Ile wiem... A co wpolnego ma Chorwacja do tych gory? A nazywana wciaz jest Balkany? Dlaczego?To jest duza niesprawieliwosc dla nas kazdym razie...Chorwacja ma ponad 1000 wyspy, zastanawiam sie wciaz co wspolnego wyspy maja z Balkanamy np?...Za miesiac bedziemy wspolnota EU wiec i dalej Balkany!? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: komuflarz znawcy Chorwacji 03.06.13, 21:19 kaioppe napisała: > nie wiedziałam, że granice są zarysowane w ten sposób. idę się dokształcić :P Brawo, nawyższy czas ale chyba nie dlatego znieniłeś nick ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałkany Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 03.06.13, 21:41 PRZEPRASZAM za Bałkany i dajcie już spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 10.06.13, 23:40 Hej! Czy jeszcze aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałkany Re: Jadę na Bałkany IP: *.cdma.centertel.pl 11.06.13, 23:32 Oczywiście aktualne , ale po wakacjach .Przez wakacje po Polsce Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł1975 Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 08.05.14, 01:34 Ja wykupiłem Bałkany z biurem Viator, wolę przygotowania podróży zrzucić na kogoś innego a za to poimprowizować na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narcyz Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 15.05.14, 14:28 Ciekawie się to biuro zapowiada, sprawdzę sobie jego dokładną ofertę, a Ty możesz na jego temat powiedzieć cos więcej, skoro je rekomendujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Jadę na Bałkany IP: *.ists.pl 15.05.14, 18:07 Dla żony jesteś Paweł, a dla kochanki Narcyz, czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 23.05.14, 17:18 Najpierw spotkaliśmy się u nich w biurze i wyciągnęli ode mnie wywaid gdzie chciałbym jechać i zaproponowali kilka możliwości, zdecydowałem się na Albanie, cena nie przerażała, bardzo byłem zadowolony z całego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:36 Najlepiej trochę też w necie na innych forach poczytać o tym biurze, jest pozytywnie postrzegane, co ważne mają przemiłą obsługę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimowiskowy Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 03.07.14, 22:04 a dysponują rezydentami na miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy12 Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 03.07.14, 22:05 Nie, ale jeśli wycieczka jest dobrze zorganizowana to wierz mi, nie potrzebny jest rezydent:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldon Re: Jadę na Bałkany IP: *.net4me.pl 08.08.14, 20:25 A po co rezydenci skoro organizuja tak wycieczki ze nie ma sie do czego przyczepic ;) Odpowiedz Link Zgłoś