pina_july 27.02.14, 09:36 Poszukujemy noclegu dla 8 osób w miejscowości Vodice. Najlpiej domek ewentualnie pokoje w jednym pensjonacie. Wyjeżdzamy pod koniec sierpnia. Ma ktoś sprawdzone miejsca godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka1977 Re: Chorwacja Vodice Nocleg dla 8 osób 28.02.14, 13:54 my byliśmy tu w tamtym roku w sierpniu w 9 osób mielismy oba apartamenty apartamenty Silva www.facebook.com/ApartmentsSilvaVodice?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Chorwacja Vodice Nocleg dla 8 osób IP: *.dynamic.mm.pl 02.03.14, 10:37 Proszę zajrzeć na www.chorwacja.co Naprawdę warto! Polecamy w Vodicach-Srimie: www.chorwacja.co/obiekt.php?id=69 lub Tribunju koło Vodic: www.chorwacja.co/obiekt.php?id=72 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: Chorwacja Vodice Nocleg dla 8 osób 20.03.14, 12:26 Dziękuję za odpowiedź, po jego formie rozumiem, że bez problemu można ustalać szczegóły po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmk Re: Chorwacja Vodice Nocleg dla 8 osób IP: *.toya.net.pl 21.03.14, 20:15 Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl a później bezpośrednio poszukać samemu kontaktu do właściciela. Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. W razie pytań piszcie smiało. Na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :) mój mail to: michalkorus@wp.pl wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś