Dodaj do ulubionych

Croatia -go home

25.06.16, 23:36
I o to chodziło.Polakom z Portugalia bedzie łatwiej,Jesteśmy w półfinale ;)
Obserwuj wątek
    • wislok1 Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 26.06.16, 00:53
      hepik1 napisał:

> I o to chodziło.Polakom z Portugalia bedzie łatwiej,Jesteśmy w półfinale ;)

Tam jest rzeźnia, moderatorzy wycinają każdego, kto ich skrytykuje,
      każdego, co cokolwiek skrytykuje,
      a obowiązująca w tym sezonie cropelkowa moda wakacyjna to spanie w aucie w czasie podróży do Chorwacji i jajka na twardo w czasie podróży zamiast odwiedzin karczm i zajazdów

• kolpik124 Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 26.06.16, 12:18
        Też znam ten wątek. Ponoć w czardach można się pochorowac od kiepskiego żarcie, a jazda cały dzień z dwoma postojami na siku to standard wyjazdu wakacyjnego. Natomiast spanie w aucie to taka fantazja i optymalizacja kosztów, nikt nie przyzna się do pospolitego sknerostwa i uprawiania biedaturystyki a'la polski Janusz :D
        • deoand Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 26.06.16, 16:28
          Ciekawośc .... jak byłem młody a było to w 1989 roku to wracając z Bułgarii z ąona spalismy w maluchu z rozkładanymi siedzeniami na tanich kempingach w Sofii czy nad samym Dunajem w okolicach Budapesztu i dobrze było ale wraz z wiekiem to lenistwo większe ,duch duży ale ciało wygodniejsze i do Chorwacji zatrzymywałem sie w hoteliku pod Bratysławą w miejscowosci Senec a hotel bodaj Luc - bardzo fajny nocleg ze śniadaniem i jeszcze miałem postój w Postojnej w kwaterze prywatnej ..... A teraz wraca moda na spanie w aucie - ciekawe ??? A jakbysmy tak wygrali z Portugalia to by było cos !
          • wislok1 Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 26.06.16, 20:11
            Dorośli mogą nawet iść do Chorwacji na piechotę. Jeść suchary, pić wodę z rzeki i spać na kamieniach. Nie interesuje mnie to.
            Ale szkoda dzieciaków, jak ich rodzice koczują na parkingach i nie pójdą z nimi coś ciepłego zjeść, no bo nocleg w łóżku kosztuje, gospoda też...
            No i kierowca jadący bez odpoczynku przez bardzo wiele godzin stanowi zagrożenie dla innych...
            Moim zdaniem problem dotyczy zdecydowanej mniejszości turystów,

Ale akurat na cro.pl ta mniejszość dominuje i ze wsparciem moderacji zakazuje jakiejkolwiek krytyki ...
            Taki model turystyki ma obowiązywać, choć czasy się zmieniły i dzisiaj ludzie w większości preferują większy komfort podróży, a oszczędzania kosztem zmęczenia uważają za mało mądre.
            A moderacja ma fioła na punkcie rzekomych wrogów i kasuje każdego, kto im podpadnie...
            • wislok1 Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 26.06.16, 20:23
              Ostatnio była wielka awantura, bo napisano, że nie jest zbyt mądre i zdrowe opalanie się od rana do wieczora, szczególnie w godzinach południowych, na pełnym slońcu, że trzeba się zabepzieczyć przez szkodliwym promieniowaniem UV...
              Oczywiście zostało to zanegowane, bo typowy turysta według cro.pl ma się smażyć od rana do wieczora na plaży, a opowieści o szkodliwym promieniowaniu UV to knowania wrogich sił...

Do tego dochodzą relacje, gdzie zwolennicy spania na parkingach, wpie.. jajek na twardo w czasie podróży i smażenia się nonstop na słoneczku
              chwalą się swoją zaje.istością i wzajemnie adorują...
              W zasadzie robi się niedobrze, jak się to czyta...
              Krytyka takiej relacji to w najlepszym razie ostrzeżenie, przeważnie ban...
              • wislok1 Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 30.07.16, 12:38
                Moje wypisanie się z forum cro.pl i krytyka tamtejszych obyczajów spowodowało, że zostałem "wrogiem cro.pl.ludu" i teraz każdy krytykujący taki model turystyki utożsamiany z moją osobą...

Nawet ciekawe i trochę śmieszne...
                • wislok1 Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 02.08.16, 11:42
                  Rysio i jego zasady...

www.cro.pl/zgloszenia-naruszen-regulaminu-i-netykiety-t45080-180.html
                  "Dobra zmiana"

• aseretka Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 02.08.16, 18:43
                  wisłok, a daj że już se spokój z tymi swoimi uwagami! Kogo one obchodzą...? A i co ciebie obchodzi, gdzie ktoś śpi i co jada po drodze? Ale ty, jak to zwykle masz jedyne słuszne
                  poglądy, do których wszyscy bez wyjątku powinni się stosować. I jeszcze do tego te lamenty, żeś wrogiem nr jeden! Ręce i nie tylko opadają...
                  PS. Nie musisz odpisywać, bo polemiki nie mam zamiaru podejmować. Nie warto kopać się z koniem. :)
                  --
                  Dyplomata, to ktoś taki, co dwa razy pomyśli zanim nic nie powie.
                  • wislok1 Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl 02.08.16, 19:22
                    Mam jedną prośbę: nie znasz sprawy, nie znasz forum cro.pl, to się nie wypowiadaj...

Na forum wprowadzono zamordyzm i tyle...
                    Jedynie słuszne poglądy nikt z nas nie ma, także ty...
                    Każdy powinien mieć prawo do przedstawienia swoich uwag, choćby głupich zdaniem tego czy innego...
                    I każdy ma prawo do dyskusji...
                    A to co zrobi czytelnik i kogo poglądy uzna za słuszne ( albo uzna wszystkie za niesłuszne, hehe ), to jest jego problem...
                    Nie twój i nie mój

• Gość: fdj Re: Myślałem, że piszesz o forum cro.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.16, 23:02
                    dzisiaj ty się czepiasz, jutro ktoś może uznać, że ty masz dać sobie spokój, pojutrze ktoś ciebie skasuje, dobra zmiana się rozkręca
                    pl.wikiquote.org/wiki/Martin_Niem%C3%B6ller
    • ucho03 Re: Croatia -go home 03.07.16, 16:46
      hepik1 napisał:

> I o to chodziło.Polakom z Portugalia bedzie łatwiej,Jesteśmy w półfinale ;)

???
    • wislok1 Re: Croatia -go home 03.07.16, 20:43
      Plan Hepika nie brał pod uwagę drewnianego Milika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka