Gość: Lano IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.17, 17:30 Ceny autostrad w Chorwacji >>> latem 10% ^w górę^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Zła wiadomość... 12.04.17, 18:20 Popyt rośnie, turystów coraz więcej, więc trudno się temu dziwić... Tyle że wszystkim podwyższają ceny o 5%, także Chorwatom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdj Re: Zła wiadomość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.17, 19:58 Kiedy ostatni raz była podwyżka ? 5% nie jest tragedią, 10% da się przeżyć Jak jest solidny korek, trasa alternatywna wzdłuż autostrady jest dobrym pomysłem Jak nie ma, lepiej zapłacić nawet 10% więcej i jechać wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Zła wiadomość... 13.04.17, 15:54 Mogę sie mylić ale co roku opłaty drożeją.Góra co dwa.Podobnie jak w Plitvicach Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Zła wiadomość... 13.04.17, 17:26 Teraz wróciłem z Opola Autostrada koło Krapkowic zablokowana na amen, mama google informuje o wypadku na zwężeniu, jest gigantyczny korek... Alternatywa w postaci starej drogi nrównoległej do atostrady zapachana tak samo... Po prostu przeje... Trzeba się niestety liczyć z tym, że tak już wszędzie będzie, jak się pojedzie w dni, gdy jest duży ruch na drogach... I coraz trudniej będzie przed korkami uciec... Chyba że drogami, które nabijają o wiele więcej kilometrów i zabierają więcej czasu niż droga z korkiem... Czyli sa gów.... objazdami... Odpowiedz Link Zgłoś