Dodaj do ulubionych

posiłki w Makarskiej

IP: *.bielsko.msk.pl 23.04.02, 15:41
Czy jadąc w rejon Makarskiej "na ślepo" w sierpniu jest możliwość wykupienia
samych posiłków w którymś z ośrodków?
Obserwuj wątek
    • Gość: MaciejK Re: posiłki w Makarskiej IP: *.radiomerkury.pl 25.04.02, 19:27
      Sorry za małą zlosliwość ale czasy PRL-u minęły, nie lepiej samemu o dowolnej
      porze dnia odwiedzić dowolna knajpkę(ceny i menu)? Tam barów mlecznych raczej
      nie ma a nie sądzę zeby jakiś hotel czy pensjonat zaproponowałby Tobie cos
      taniej. A jak nie masz kasy na codzienne odwiedzanie knajp-tanio nie jest ale
      na pewno nie drozej niż w polskich knajpach-to wystarczy wynająć kwaterę z
      kuchnia i coś samemu przygotowac.
      PZDR
      • Gość: Leszek Re: posiłki w Makarskiej IP: *.bielsko.msk.pl 26.04.02, 10:22
        Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Nie mam ochoty tracić czasu na pichcenie
        posiłków. Po to nie muszę wyjeżdżać z domu!!!!!! Chcę mieć komfort psychiczny i
        nie zrywać się rano, żeby przygotować śniadanie. Pisząc o knajpkach chyba
        zapomniałeś o śniadaniach. A co do czasów PRL-u, to nie do końca masz rację:-o
    • Gość: MaciejK Re: posiłki w Makarskiej IP: *.radiomerkury.pl 26.04.02, 10:45
      Rzeczywiscie sie nie zrozumielismy ale "wykupywanie posiłkow" jakoś biednie
      i "komuszo" mi sie kojarzy stad sugestia samowystaczalnosci. ja tez oczywiscię
      nie jeżdżę na wakacje by gotowac - śniadania w przypadku knajp w chorwacji nie
      są zadnym problemem-u nich ruch w knajpach jak wszędzie na tej szerokosci
      geograficznej zaczyna się juz o 7 rano i w większości podaja coś więcej niż
      kawę.
      PZDR
      • Gość: Leszek Re: posiłki w Makarskiej IP: *.bielsko.msk.pl 29.04.02, 21:04
        O!!! i to jest istotna dla mnie informacja. Dzięki
    • chaladia Nie wykupuj nic!! 29.04.02, 21:59
      Serdecznie odradzam "wykupowanie" czegokolwiek, a już najmniej posiłków.
      W takiej transakcji zobowiązujesz się niejako jeść, co Ci dadzą.
      No to spodziewaj się, że dadzą Ci gorzej niż "na mieście" za takie same
      pieniądze.
      W Chorwacji wszędzie jest dużo i różnorodnych knajpek, które konkurują ze sobą,
      więc ceny są niewygórowane (w określonym rejonie, co nie znaczy, że w
      Dubrowniku jest tanio - co to, to nie!)
      Pewien problem mogą stanowić śniadania, bo knajpki rano często bywają
      zamknięte, ale śniadanie można sobie sprokurować samodzielnie - to już nie taki
      problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka