Dodaj do ulubionych

-___________Apartamenty obok Trogiru

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 09:58
Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski.
Więcej informacji na stronie:
www.adriatravel.net/trogir/abella.html
Obserwuj wątek
    • laptuta Re: -___________Apartamenty obok Trogiru 22.05.02, 12:31
      Podaj mi cenę za apartament dla 4-osób - w tym dwoje dzieci
      • Gość: mac Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: 213.77.125.* 22.05.02, 13:18
        Ceny w apart. k/Trogiru na stronie www.najev.prv.pl
        • Gość: Jadran Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: 217.99.1.* 24.05.02, 21:25
          Gość portalu: mac napisał(a):

> Ceny w apart. k/Trogiru na stronie <a href="www.najev.prv.pl"target="_bl
          > ank">www.najev.prv.pl</a>

Ceny apartamentów k/Trogiru są na stronie:
          www.adriatravel.net/trogir/abella.html
          a skoro kolega "mac" podszywa się tutaj pod nasze ogłoszenie to myślę, że stać go
          na wiele więcej nieuczciwości. Uwazajcie na www.najew.........
    • Gość: zibi Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 26.05.02, 21:15
      Gość portalu: Goran napisał(a):

> Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski.
      > Więcej informacji na stronie:
      > www.adriatravel.net/trogir/abella.html

CZY KTOŚ TAM BYŁ ALBO ZNA TO MIEJSCE ?

• Gość: Ela Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:31
        Gość portalu: zibi napisał(a):

> Gość portalu: Goran napisał(a):
        >
        > > Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski.
        > > Więcej informacji na stronie:
        > > www.adriatravel.net/trogir/abella.html
        Byłam w zeszłym roku z 2 dzieci . To wspaniałe miejsce. Szkoda, że w tym roku
        mogę tylko popatrzeć na zdjęcia.
        >
        > CZY KTOŚ TAM BYŁ ALBO ZNA TO MIEJSCE ?
        >

• Gość: Piotrek Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: 213.158.197.* 03.06.02, 17:21
      nie działa mi ta strona..mogę prosić o adres email?

Gość portalu: Goran napisał(a):

> Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski.
      > Więcej informacji na stronie:
      > www.adriatravel.net/trogir/abella.html

• Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 10.06.02, 19:55
        W Trogirze jest pełno apartamentów. Właśnie wróciłam z Chorwacji w sobotę. Ceny
        też są różne my płaciliśmy za apartament 2 pokojowy 30 EUR. Radzę zwiedzić
        Trogir (piękne bajkowe miasteczko) i pojechać bardziej na południe są
        ładniejsze plaże i widoki. Polecam miejscowość Brela i Baśka Voda znajdują się
        przed Makarską naprawdę super.

pozdrawiam
        • f_piotr Re: -___________Apartamenty obok Trogiru 11.06.02, 07:42
          Madziu, napisz proszę czy w okolicach Makarskiej (Brela i Baśka Voda) można
          znaleźć apartament blisko wody (do 300 m), w cenie ok. 30 Euro (dla 4 osobowej
          rodziny), w spokojnej okolicy? I jeszcze: czy plaża jest bezpieczna dla dzieci?
          Pozdrawiam

• Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 11.06.02, 14:23
            f_piotr napisał(a):

> Madziu, napisz proszę czy w okolicach Makarskiej (Brela i Baśka Voda) można
            > znaleźć apartament blisko wody (do 300 m), w cenie ok. 30 Euro (dla 4 osobowej
            > rodziny), w spokojnej okolicy? I jeszcze: czy plaża jest bezpieczna dla dzieci?
            > Pozdrawiam
            >

W Breli za apartament 5 osobowy w zeszłym tygodniu płaciliśmy 60 EUR. Apartament
            był super dwa wielkie pokaje każdy z łazienką, kuchnia plus wielki taras,
            położony na zboczu góry tuż nad samym morzem. Widok z tarasu (wysokość ok 4
            pietro) był ekstra widać jak ryby pływają. Czym dalej od morza to ceny spadają.
            Napewno można coś znaleźć pokoje i apartamenty wynajmują wszyscy w każdym niemal
            domu (trzeba chodzic od domu do domu i pytać a potem się zdecydować). Plaża
            składa się z wielu zatoczek, z brzegu jest płytka woda ale do morza trzeba
            wchodzić w plastikowych butach ze względu na kamienie. Mam ceny hoteli i
            apartamentów bezpośrednio z Chorwacji, jutro postaram się przesłać namiary.

pozdrawiam
            • f_piotr Re: -___________Apartamenty obok Trogiru 12.06.02, 12:28
              Gość portalu: Madzia napisał(a):

> Plaża
              > składa się z wielu zatoczek, z brzegu jest płytka woda ale do morza trzeba
              > wchodzić w plastikowych butach ze względu na kamienie.

Czy nie ma tam plaży z drobnym żwirkiem? Boję się o dzieci (6 lat).

pozdrawiam

• Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 13.06.02, 14:26
                f_piotr napisał(a):

> Gość portalu: Madzia napisał(a):
                >
                > > Plaża
                > > składa się z wielu zatoczek, z brzegu jest płytka woda ale do morza trzeba
                >
                > > wchodzić w plastikowych butach ze względu na kamienie.
                >
                > Czy nie ma tam plaży z drobnym żwirkiem? Boję się o dzieci (6 lat).
                >
                > pozdrawiam
                >

Wszystkie informacje dot. Baśki Vody są na stranie www.baskavoda.hr
                ceny zdjęcia itp.

pozdrawiam
                • Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 13.06.02, 15:13
                  Jest jeszcze strona Breli www.brela.hr
                  • Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 13.06.02, 15:29
                    Znalazłam jeszcze stronę www.makarska.hr
                    Przepraszam, że tak dopisuje ale nawet nie wiedziałam, że te miasteczka mają
                    swoje strony www.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka