Gość: Goran IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 09:58 Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski. Więcej informacji na stronie: www.adriatravel.net/trogir/abella.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laptuta Re: -___________Apartamenty obok Trogiru 22.05.02, 12:31 Podaj mi cenę za apartament dla 4-osób - w tym dwoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: 213.77.125.* 22.05.02, 13:18 Ceny w apart. k/Trogiru na stronie www.najev.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadran Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: 217.99.1.* 24.05.02, 21:25 Gość portalu: mac napisał(a): > Ceny w apart. k/Trogiru na stronie <a href="www.najev.prv.pl"target="_bl > ank">www.najev.prv.pl</a> Ceny apartamentów k/Trogiru są na stronie: www.adriatravel.net/trogir/abella.html a skoro kolega "mac" podszywa się tutaj pod nasze ogłoszenie to myślę, że stać go na wiele więcej nieuczciwości. Uwazajcie na www.najew......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 26.05.02, 21:15 Gość portalu: Goran napisał(a): > Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski. > Więcej informacji na stronie: > www.adriatravel.net/trogir/abella.html CZY KTOŚ TAM BYŁ ALBO ZNA TO MIEJSCE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:31 Gość portalu: zibi napisał(a): > Gość portalu: Goran napisał(a): > > > Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski. > > Więcej informacji na stronie: > > www.adriatravel.net/trogir/abella.html Byłam w zeszłym roku z 2 dzieci . To wspaniałe miejsce. Szkoda, że w tym roku mogę tylko popatrzeć na zdjęcia. > > CZY KTOŚ TAM BYŁ ALBO ZNA TO MIEJSCE ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: 213.158.197.* 03.06.02, 17:21 nie działa mi ta strona..mogę prosić o adres email? Gość portalu: Goran napisał(a): > Wynajmę bezpośrednio gościom z Polski. > Więcej informacji na stronie: > www.adriatravel.net/trogir/abella.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 10.06.02, 19:55 W Trogirze jest pełno apartamentów. Właśnie wróciłam z Chorwacji w sobotę. Ceny też są różne my płaciliśmy za apartament 2 pokojowy 30 EUR. Radzę zwiedzić Trogir (piękne bajkowe miasteczko) i pojechać bardziej na południe są ładniejsze plaże i widoki. Polecam miejscowość Brela i Baśka Voda znajdują się przed Makarską naprawdę super. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
f_piotr Re: -___________Apartamenty obok Trogiru 11.06.02, 07:42 Madziu, napisz proszę czy w okolicach Makarskiej (Brela i Baśka Voda) można znaleźć apartament blisko wody (do 300 m), w cenie ok. 30 Euro (dla 4 osobowej rodziny), w spokojnej okolicy? I jeszcze: czy plaża jest bezpieczna dla dzieci? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 11.06.02, 14:23 f_piotr napisał(a): > Madziu, napisz proszę czy w okolicach Makarskiej (Brela i Baśka Voda) można > znaleźć apartament blisko wody (do 300 m), w cenie ok. 30 Euro (dla 4 osobowej > rodziny), w spokojnej okolicy? I jeszcze: czy plaża jest bezpieczna dla dzieci? > Pozdrawiam > W Breli za apartament 5 osobowy w zeszłym tygodniu płaciliśmy 60 EUR. Apartament był super dwa wielkie pokaje każdy z łazienką, kuchnia plus wielki taras, położony na zboczu góry tuż nad samym morzem. Widok z tarasu (wysokość ok 4 pietro) był ekstra widać jak ryby pływają. Czym dalej od morza to ceny spadają. Napewno można coś znaleźć pokoje i apartamenty wynajmują wszyscy w każdym niemal domu (trzeba chodzic od domu do domu i pytać a potem się zdecydować). Plaża składa się z wielu zatoczek, z brzegu jest płytka woda ale do morza trzeba wchodzić w plastikowych butach ze względu na kamienie. Mam ceny hoteli i apartamentów bezpośrednio z Chorwacji, jutro postaram się przesłać namiary. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
f_piotr Re: -___________Apartamenty obok Trogiru 12.06.02, 12:28 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Plaża > składa się z wielu zatoczek, z brzegu jest płytka woda ale do morza trzeba > wchodzić w plastikowych butach ze względu na kamienie. Czy nie ma tam plaży z drobnym żwirkiem? Boję się o dzieci (6 lat). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 13.06.02, 14:26 f_piotr napisał(a): > Gość portalu: Madzia napisał(a): > > > Plaża > > składa się z wielu zatoczek, z brzegu jest płytka woda ale do morza trzeba > > > wchodzić w plastikowych butach ze względu na kamienie. > > Czy nie ma tam plaży z drobnym żwirkiem? Boję się o dzieci (6 lat). > > pozdrawiam > Wszystkie informacje dot. Baśki Vody są na stranie www.baskavoda.hr ceny zdjęcia itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 13.06.02, 15:13 Jest jeszcze strona Breli www.brela.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: -___________Apartamenty obok Trogiru IP: *.pap / 10.10.254.* 13.06.02, 15:29 Znalazłam jeszcze stronę www.makarska.hr Przepraszam, że tak dopisuje ale nawet nie wiedziałam, że te miasteczka mają swoje strony www. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś