Gość: Monika IP: *.magma-net.pl 29.05.02, 08:41 Czy ktos moze ma namiar na jakies tanie kwatery na tej wyspie? Albo camping? Słyszałam, że są tam dwa, ale jakoś nie mogę do nich dotrzeć... Czekam i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciejK Re: Informacje o RAB IP: *.radiomerkury.pl 29.05.02, 19:04 Mogę powiedzieć o kempingu, jesli chodzi o miejcowośc Rab to jest bardzo fajny kemping-nie pamiętam nazwy-w kazdym razie na początku miasteczka jadac z przystani promowej od Jablanaca. Jest bardzo fajnie polozony - możesz sie rozbić na fajnym wzniesieniu-po obu stronach jest też piaszczysta plaza-a jak wolisz skałki i spokój to na materacu mozesz przepłynać na mała wysepkę. Na wyspie Rab jest tez kepming San Marino w miejscowości Lopar z tą "słynną" piaszczysta plazą. Kemping ma dobry standard ale jak na Chorwację jest nieciekawie polozony(taki moloch z rzędami przyczep) a i sama plaza dla rodzin z dziećmi i morsów. Co do kwater to w sezonie moga być bardzo drogie-Rab jest popularny wśród Niemców i oni winduja ceny. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś