Gość: kolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:29 Czy wyspa Hvar jest dobrym pomysłem na spędzenie wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: Pierwsze wakacje w Chorwacji!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.02.05, 00:09 Tak. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Pierwsze wakacje w Chorwacji!! IP: 213.17.171.* 22.02.05, 10:52 Polecam wakacje na Hvarze - ale jeśli jedziesz samochodem to wybierz np. Tucepi, Makarską - wtedy na Hvar mozesz jechać na wycieczkę tzw. Fish Piknic. Wtedy mozesz zwidzić wybrzeże np. Dubrownik. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania:) Re: Pierwsze wakacje w Chorwacji!! IP: 62.29.232.* 01.03.05, 19:14 Ja osobiście polecam Orebić, jest tam dość spokojnie, śliczna promenadka. Sądze jednak że lepiej wybrac się na camping, 5 km za miastem, byłam tam 4 razy( w Chorwacji w sumie 8) Miłych wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Pierwsze wakacje w Chorwacji!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.05, 19:47 Wybrałaś super miejsce na spedzenie urlopu. bedziecie mile zaskoczeni gościnnością Chorwatów. Byłam w ubiegłym roku. Ludzie u których mieszkaliśmy zaskakiwali nas sposobem spedzenia wolnego czasu.Super ofertę znajdziesz na www.naadriatyku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabciaa Re: Pierwsze wakacje w Chorwacji!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:40 Wujek tam chyba był i sobie chwalił.Ja byłam w miejscowosci Porec i bardzo polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś