Gość: Hrvat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:34 prosze o opinie wszystkich, którzy byli na Korculi i chcę się podzielić swoimi wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: Korcula - opinie IP: *.c151.petrotel.pl 17.04.05, 13:18 proponuję Orebic skąd można łatwo wszędzie dotrzeć.na Korculę za 10 kun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Korcula - opinie IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 17.04.05, 14:49 przepiękna wyspa warto jechać Odpowiedz Link Zgłoś
agatta20 Re: Korcula - opinie 28.04.05, 19:54 Byłam w zeszłym roku. W samj Korculi tylko dwa dni. Zatrzymaliśmy się na kempingu za Veli Luką. Jedzie się jak na koniec świata. Korcula ładna, tylko strasznie zatłoczona, przynajmniej w sierpniu. Veli Luka ma niesamowity urok małego portowego miasteczka. Całeżycie toczy sie dosłownie wokół portu. Kamping na którym byliśmy był ok, czysto, bardzo ładne łazienki itp ale do morza trzeba było zejść ok 10-15 minut. Za to jakie widoki!!! i cudowna woda, puściutko, kilka domów tylko. Polecam. Wcześniej parę dni siedzieliśmy na kampingu przed orebiciem,też spoko, piękna plaża i bardzo miła obsługa. Jesli chcesz wiedzieć więcej pisz na maila albo lap mnie na gg 2259639 Odpowiedz Link Zgłoś