Gość: tiramisu IP: *.alstom.pl 08.07.02, 11:18 Wszystkich pragnących wypocząć przestrzegam przed Kempingiem w Podgorze. Na plaży 20 m od kempingu działa codzienna nocna dyskoteka do 2-3 w nocy. koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nora Re: Podgora IP: 2.4.STABLE* / 10.3.1.* 08.07.02, 16:19 właśnie w piątek wyjedżamy na kamping Sutikla do Podgory,czy to jest to miejsce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiramisu Re: Podgora IP: *.alstom.pl 09.07.02, 09:48 Niestety tak. sam kemping jest bardzo fajny, bardzo blisko morza, plaża drobnożwirowa, co na Chorwację jest uznawane za piaszczystą. W razie hałasu dzwoń na 112 a poźniej chyba 92 - policja oraz interweniuj u kierownictwa kempingu.Strasz ich że nie zaplacisz za pobyt, żądaj zniżki, argumentuj, że płacisz taksę klimatyczną i wymagasz ciszy w nocy. Im w sumie zależy na klientach to może zadziała. Im więcej interwencji tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nora Re: Podgora IP: *.euro-net.pl 10.07.02, 18:03 Czy sami interwniowliście,czy ktoś oprócz Was reagowł,czy tylko Polacy są tacy wyczuleni?Proszę o szybką odpowiedż.Wyjezdżamy w piątek! Ciekawi mnie też sprawa sanitariatów,jak z ciepłą wodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiramisu Re: Podgora IP: *.alstom.pl 11.07.02, 09:54 Z uwag w książce skarg i zażaleń jak również z rozmowy z szefem kempingu lub zarządzającym - gość z dużymi wąsami, wynika że jest to problem podobno od zeszłego roku.Przypuszczam, że nie tylko Polacy są wyczuleni. Po mojej interwencji gość z recepcji dzwonił do jakiejś instytucji zajmującej sie turystyką i składał zażalenie. Coś mówił o zabraniu licencji dyskotece, ale nie wiem na ile jest to powazna deklaracja. O ile pamiętam (byłam na kilku kempingach i lekko mi sie miesza)to sanitariaty i woda są ok. Natomiast kemping graniczy z małym, starym przykościelnym cmentarzem Ogólnie gdyby nie ta wściekła muza to byloby sympatycznie. Zycze przyjemnego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś