Gość: olo IP: 157.25.86.* 18.07.02, 14:01 wybieram się z rodziną do medulin nie mam niestety żadnych informacji o tej miejscowości, pensjonatach, hotelach, kwaterach czy jest to spokojna, czy raczej "ożywiona" okolica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: czy ktoś zna Medulin k/Puli IP: 134.65.217.* 19.07.02, 12:20 Witam. Byłem tam już dwa razy, jest to mała i sympatyczna miejscowość, są tam dwa duże kampingi, kwater raczej sporo (nie przyglądałem się za bardzo bo jestem zapalonym namiotowcem :-) ). Z miejsc, którre można polecić to KAmienjiak, jest to super miejsce do pływania i opalania, coś w rodzaju mini parku ( płaci się jakieś grosze za wjazd (tak pewnie z 2 zł)) , za to widoki boskie, woda super, są skałki z których można poskakać , jest mini jaskinia do ktorej mozna wpłynąć, fajne dno do oglądania ( radze wziąc maseczke ). Pozatym same Medulin jest otoczone sporą ilością małych miasteczek, polecam troszkę je pozwiedzać. Jakbyś miał jakieś konkretne pytania to pisz: iygreek@poczta.onet.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: czy ktoś zna Medulin k/Puli IP: 157.25.86.* 19.07.02, 13:27 dzięki za informacje wydaje się, że jest to ciekawe miejsce mam nadzieję, że razem z moją córą będziemy zadowoleni jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: czy ktoś zna Medulin k/Puli IP: 157.25.86.* 19.07.02, 13:31 to jeszcze raz ja córa prosiła,żebym się dowiedział czy są w medulin lub okolicy dogodne miejsca do pływania dla dzieci (łagodne zejście w morze) ona ma 6 lat serdeczne dzięki za informację pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: czy ktoś zna Medulin k/Puli IP: 213.17.165.* 26.07.02, 15:37 Napewno na jednym z kempingow (obok wesołego miasteczka) jest plaża (chyba nawet z piaskiem) bardzo łagodnie wchodząca do moża, tak że z jakieś 200m od brzegu jest głebokość po kolana. Pozdrawiam. PRzemek. Odpowiedz Link Zgłoś