Dodaj do ulubionych

nocleg po drodze

IP: *.matfiz.polsl.gliwice.pl 16.06.05, 09:49
Gdzie najlepiej przenocować w Austrii w drodze do Chorwacji rejon dalmacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: koala Re: nocleg po drodze IP: *.matfiz.polsl.gliwice.pl 16.06.05, 10:37
      tez chciałabym wiedziec, gdzie mozna sie zatrzymac,pasuje mi w Austrii, bo
      stamtad juz w miare blisko do dalmacji, w Czechach to z kolei za blisko Polski
      i sporo jeszcze do przejechanai
      • emes-nju Re: nocleg po drodze 16.06.05, 11:59
        Wydaje mi sie, ze lepiej w takim wypadku poszukac czegos w Slowienii - moze byc taniej.
        • Gość: koala Re: nocleg po drodze IP: *.matfiz.polsl.gliwice.pl 16.06.05, 12:27
          A czy masz może jakies namiary? Albo adresy stron gdzie mozna cos znaleźć?
          • emes-nju Re: nocleg po drodze 17.06.05, 14:02
            Niestety zwykle jezdze bez przerw, a jezeli sie zatrzymuje, to znaczy, ze z Warszawy wyjechalem o takiej godzinie, ze swietnie pasuje mi na nocleg czeski Mikulov :-) www.mikulov.cz - jest polska wersja jezykowa. Kilka razy zatrzymywalem sie w Penzion Ruze i moge polecic wszystkim :-)

A jezeli chodzi o Slowienie - wpisz w googla "slovenia" i poszukaj. Na pewno cos znajdziesz.
    • baja02 Re: nocleg po drodze 16.06.05, 12:19
      Kilkakrotnie nocowałem na kempingu Achau - Laxenberg. Zjazd z A2 na Achau -
      Schwechat. Kemping bardzo ładny, leży w dawnym parku otaczającym zamek - letnią
      rezydencję cesarską.
      • Gość: koala Re: nocleg po drodze IP: *.matfiz.polsl.gliwice.pl 16.06.05, 12:26
        ale to znaczy, ze trzeba miec namiot ze sobą ? Myślałam coś o jakims pokoju
    • Gość: monika1 Re: nocleg po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:39
      no niestety przez Austrię to najlepiej tylko przejechac (przejazd zajmuje 3
      godzinki) ponieważ wszytsko w Austrii jest bardzo drogie więc niestety odradzam
      tam nocl;eg i postój, przejedź szybko i zanocuj ew. w Słowenii jak nie chcesz w
      Czechach.
      Bo ja polecam Mikulov miasteczko przy granicy czesko austriackiej, piękne i
      tanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka