Gość: Wiesławwyzwolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:18 Gdzie znajdują się plaże naturystów w Chorwacji i jakie zasady tam panują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Plaże dla naturystów 30.06.05, 18:24 oprócz miast głównych wszędzie panuje ANARCHIA baby z cycami wszędzie , jak okiem sięgnąć...a chłopy gołe nawet na motorówkach sie ścigają... normalnie SODOMA I GOMORA!!! główną zasadą w chorwacji jest BRAK GŁUPICH ZASAD! i chwała jej za to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Plaże dla naturystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:35 Chopie ! A kaj żeś to był ?? Już tyle razy byłem w Chorwacji i kurcze musiałem mieć pecha jakiegoś przeogromnego. Baby z cycami to som, tyla że w stanikach. A jak która zdejmie to .... łoooo Matko Boska !!! W pewnym wieku to nawet silikon nie pomoże ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorus Re: Plaże dla naturystów 01.07.05, 23:24 W zeszłym roku byłem w Rovinj. Od południowej strony miasta plaża tekstylno-toplessowa zazębiała się z naturystyczną. W jednym miejscu było tak, że każdy miał swoje miejsce do opalania, ale zejście do morza było wspólne. Ale niestety Istria jest zawalona niemieckimi emerytami. I koszmarny obraz: dwie naturystyczne emerytki klęcząc na kamieniu przy brzegu próbuje coś wyłowić z morza.... dlaczego ja wtedy spojrzałem w stronę morza... dlaczego... dego dnia już nie jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gboy Re: Plaże dla naturystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:52 Rzeczywiscie niemieccy emeryci psują obraz plaz naturystycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Plaże dla naturystów IP: *.udn.pl 03.07.05, 22:01 są wszędzie!!! pytaj się tylko miejscowych o plaże FKK i ci wskażą drogę Odpowiedz Link Zgłoś