14.07.05, 05:43
Uslyszalem ostatnio,ze jest w tym miescie ladnie.Czy to jest prawda?Moze ktos
tam byl i ma cos do powiedzenia na ten temat?Chcialbym sie wybrac do
Chorwacji z zona i dzieckiem 5 letnim.Gdzie sie zatrzymac,co wziac ze soba
itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Pisak IP: 155.91.64.* 14.07.05, 07:18
      Mysle ze to prawda. Pisak, Marusici, Medici, Brela- to wszystkie wioski
      polozone obok siebie. Jest tam z pewnosci ladnie i uroczo i przede wszystkim
      spokojnie. A jak chcemy jechac na lody lub do wiekszego sklepu to wsiadamy w
      autko i jedziemy do Omisa lub Breli a nawet do Baska Vody i tam jest juz
      wieksze miasto. Co wziac? Hm... to zbyt ogolne pytanie. Ale na pewno warto
      pamietac o kremach (min. 30 UV) dla dziecka i zabrac ze soba buty do wody na
      jezowce. Ja w tym roku z zona i dzieckiem 7 letnim jade do Marusici. To wioska
      polozona zaraz za Medici, Kutlesa. Pozdrawiam.
      • qqryq6 Re: Pisak 14.07.05, 13:22
        a co z paszportem?musze miec?gdzies czytalem,ze w chorwacji wystarczy dowod
        osobisty.i jeszcze jedno:musze zarezerwowac mieszkanie przed wyjazdem,czy
        znajde cos fajnego na miejscu?prosze o rade
        • Gość: Maciek Re: Pisak IP: 155.91.64.* 14.07.05, 18:59
          No ja tez tak czytalem o tym paszporcie, podobno sie da, nie sprawdzalem wiec
          nie wiem ale lepiej miec bo roznie to bywa; lepiej dmichac na zimne; w biurze
          paszportowym wyrobia na szybko powiedz tylko ze musisz miec na juz i usmiechnij
          sie do Pani a na pewno wyrobia na juz. Jesli pojedziesz teraz to powinnienes
          cos znalezc jesli potem to ruch bedzie wiekszy; jesli nie w Pisaku to takich
          malutkich wiosek jest pelno wszedzie po drodze wiec cos znajdziesz. Do
          zobaczenia:) Marusici
    • Gość: ghj Re: Pisak IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 09:02
      cała Chorwacja jest piekna zobacz www.naAdriatyku.pl lub www.croholiday.net
    • Gość: Ninaja Re: Pisak IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 15:26
      Wróciłam z Pisaka 10.07. jest to malutka miejscowość 1 sklep 2 knajpy (jedliśmy
      w konobie Pirat dobre i ceny do wytrzymania, mała plaża (w sezonie może być
      tłoczno, nie rezerwowalismy miejsc po prostu zatrzymalismy się i znależliśmy
      apartament za 25 e (2 os. dorosłe i 7-letnie dziecko), apart z widokiem na góry
      i morze, w sąsiedztwie dobre wino. Zjazd jest dosyć stromy i kręty, 2 samochody
      sie nie miną ale warto tam poszukać kwatery jeśli lubisz czyste morze i spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka